Osobní zájmy šly stranou, říká o Silvově operaci Emery

13.09.2008, 20:03
Aktuality
Valencia před dvěma týdny zvládla na jedničku první ligové vystoupení v nové sezoně a doma porazila Mallorku 3:0, za výhru ale zaplatila vysokou daň. Reprezetační záložník David Silva si poranil kotník a ve čtvrtek se podrobí operaci.

Valencia po Silvově zranění ještě necelé dva týdny vyčkávala, zda bude chirurgický zákrok opravdu nutný. Definitivní rozhodnutí padlo včera. Silva půjde na sál ve čtvrtek, od fotbalu si pak odpočine tři měsíce.

"Ignorovali jsme všechny osobní zájmy a rozhodli se, že hráčovo uzdravení je tou nejdůležitější věcí, tudíž půjde na operaci. Proti Mallorce hrál, i když cítil bolest a za obětavost jsme mu vděční, ale takhle by to dále nešlo. Je důležité, aby zůstal v klidu a co nejrychleji se uzdravil, aby mohl zase hrát za Valencii a reprezentaci," prohlásil Emery.

Emeryho zítra večer čeká hodně pikantní zápas. 36letý kouč do Valencie přišel v létě z Almerie a jeho svěřenci se v neděli večer představí právě na půdě loňského nováčka. "Je to velice nebezpečný soupeř, který má v domácím prostředí velkou motivaci. O to větší bude motivace teď, když Almeria může jít do čela tabulky," varuje Emery.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Emery. ...Jinak Silva je ztráta, ale né až zas tak citelná. Alespoň se může zase chytit Vicente, navíc operace snad konečně ukončí jeho starosti, který má mám delší dobu.

Reagovat
-Kopy-

Akorát že Vicente, zas má nějaký svalový problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vím. Chudák Vicente, v Superpoháru a proti Mallorce se mi tak líbil a zase ho to trápí, to je k vzteku...Takže na levo nám zbývá ještě Matinho...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda vicenteho..mohol byt jednym z najlepsich kridiel na svete..

Reagovat
smazaný uživatel

Vicente je zas zraněn,už mi z něho asi jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Vicente je velmi talentovaný,ale prostě každou sezonu je zraněný !! To je smula,a Silva tedka taky...Takže uvidíme jak se Valencie s tím popere,ale Mají MATU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele