Takové chyby nemůžeme dělat, míní Jol

Hamburg prožívá skvělou sezónu, poslední dny mu ale už tak dobře nevyšly. Klub od Labe ve středu ztratil šanci na treble, když vypadl z DFB-Pokalu, a o víkendu přišel po prohře 0:2 v Dortmundu o třetí příčku. Jeho trenér Martin Jol se tak již začíná ohlížet v tabulce pod sebe...

Jarolím dostal za vyloučení trest na dva pohárové zápasy

Český reprezentant David Jarolím bude v příští sezoně chybět fotbalistům Hamburku ve dvou zápasech Německého poháru. Disciplinární komise svazu tak brzy třicetiletého kapitána týmu potrestala za faul a vyloučení ve středeční odvetě semifinále poháru, v němž HSV vypadl s Werderem Brémy.

Jarolím o dva roky prodloužil smlouvu v Hamburku

Český reprezentant David Jarolím prodloužil předčasně svůj kontrakt v budesligovém Hamburku, kde by měl hrát až do roku 2012. Podle německých médií bude mít kapitán týmu vylepšený kontrakt a vydělá si více než dva miliony eur ročně.

Je to velký úspěch, ale chceme dál, řekl po postupu Jarolím

Možná větší nervy, než sám čekal, zažil český kapitán Hamburku David Jarolím ve čtvrtfinálové odvetě Poháru UEFA na hřišti Manchesteru City. Severoněmecký klub si z domácího duelu přivezl slibný výsledek 3:1, ale v Anglii krátce po přestávce podruhé inkasoval a nakonec byl rád, že porážku 1:2 dokázal udržet až do konce.

Baroš má formu, musíme ho pohlídat, říká Jarolím

Kapitán Hamburku David Jarolím se ve čtvrtečním osmifinále fotbalového Poháru UEFA dočká souboje s reprezentačním kolegou Milanem Barošem z Galatasaraye Istanbul. Barošova střelecká forma straší soupeřovy obrany a na pozoru se má i německý klub. Podle Jarolíma si musejí hosté pohlídat hlavně situace ve vápně, při nichž si český útočník rád chodí pro penaltu.

Jarolím bude hrát za Hamburk ještě tři roky

Český reprezentant David Jarolím bude hrát v Hamburku až do roku 2012. Devětadvacetiletý záložník s německým klubem brzy prodlouží smlouvu, která mu měla vypršet na konci příští sezóny.

Musíme se z facky poučit, říká Jarolím

Český záložník Hamburgeru SV David Jarolím doufá, že se on i jeho spoluhráči poučí z porážky v Karlsruhe. Hamburk nečekaně prohrál 2:3 a klesl na čtvrté místo.

Jarolím: V Hamburku už se mluví o titulu

Fotbalisté Hamburku si nemohli přát lepší vstup do ligového jara. V pátečním zahajovacím šlágru bundesligy porazili na vlastním stadionu mistrovský Bayern Mnichov a velkou měrou se na tom podílel i český reprezentant David Jarolím, po jehož střele padl jediný gól zápasu.

Jarolíma výhra Hamburku potěšila, ale mrzí jej i vyřazení Slavie

Když záložník David Jarolím opouštěl arénu v pražském Edenu, cítil se vnitřně mírně rozpolcený. Na jedné straně jej těšilo to, že jako kapitán dotáhl Hamburk k výhře a k dalšímu postupu v Poháru UEFA, částečně jej ale mrzelo i to, že dnešní triumf bundesligového týmu zmařil všechny naděje Slavie.

David Jarolím se chystá na další rodinný duel

Druhý rodinný souboj během tří let čeká českého reprezentanta Davida Jarolíma. V prosinci roku 2005 pomohl v základní skupině Poháru UEFA Hamburku na domácí půdě k výhře 2:0 nad Slavií, za niž tehdy nastoupil bratr Lukáš a na trenérské lavičce seděl jejich otec Karel Jarolím.

Jarolím si vysloužil kritiku od Lehmanna

Kritiku ze strany protihráčů si včera vysloužil David Jarolím, který pro svůj Hamburk v prvním poločase zápasu se Stuttgartem zařídil pokutový kop. Jeho počínání se nelíbilo především brankáři VfB Jensi Lehmannovi...

David Jarolím po Žilině: Bylo to vypracované vítězství

Až nečekaně mnoho práce měl favorizovaný německý Hamburk v úvodním zápase základní skupiny Poháru UEFA na půdě slovenského nováčka soutěže v Žilině. Kapitán hostí David Jarolím po utkání řekl novinářům, že výhra 2:1 se nerodila vůbec lehce.

Slavia je silnější než před třemi lety, varuje David Jarolím

Podruhé během tří let dojde ve Poháru UEFA na souboj mezi trenérem pražské Slavie Karlem Jarolímem a jeho synem Davidem, který obléká dres Hamburku. Kapitán vedoucího celku německé bundesligy věří, že stejně jako v roce 2005 postoupí ze skupiny oba týmy a zároveň varuje, že Pražané jsou nyní silnější.

Na disciplínu jsem zvyklý z Německa, říká Jarolím

Přísnější disciplína, která podle zákulisních informací zavládla uvnitř fotbalové reprezentace za trenéra Petra Rady, nedělá záložníkovi Davidu Jarolímovi problémy. Jak se hráč Hamburku dnes svěřil novinářům, na podobný režim je zvyklý z německých klubů.

Jarolím novým kapitánem Hamburku

David Jarolím byl zvolen novým kapitánem Hamburku. Devětadvacetiletý středopolař se stal nástupcem Nizozemce Rafaela van der Vaarta, který v minulých dnech zamířil do španělského velkoklubu Realu Madrid.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele