David Jarolím se vrací, podepsal roční smlouvu s Mladou Boleslaví

Mladou Boleslav posílí zkušený záložník a bývalý reprezentant David Jarolím. Odchovanec Slavie se vrací do Česka po 15 letech strávených v Německu a Francii. Vůbec poprvé si může zahrát Gambrinus ligu, neboť do zahraničí odešel už jako dorostenec. S pátým týmem tabulky dnes Jarolíma podepsal s ním roční smlouvu.

Jarolím by se po předčasném konci v Evianu mohl vrátit do HSV

Český fotbalista David Jarolím by se po předčasném konci v Evianu mohl vrátit do Hamburku, kde do svého letního odchodu působil devět let. Sportovní šéf HSV Frank Arnesen dnes uvedl, že je s bývalým kapitánem klubu už několik týdnů v kontaktu.

Jarolím po necelých třech měsících odešel z Évianu

David Jarolím již není hráčem Évianu Thonon Gaillard. Zkušený český záložník, který do francouzského celku zamířil koncem srpna, požádal vedení klubu z osobních důvodů o ukončení smlouvy a po pouhých pěti startech v Ligue 1 odchází...

Jarolím pokračuje v rodinné tradici a vybral si francouzský Evian

Český záložník David Jarolím se stal posilou Evianu ve francouzské lize, kam přichází jako volný hráč poté, co mu v létě skončila smlouva v Hamburku. Dlouho o něj usilovala pražská Slavia, nakonec se ale rozhodl zůstat v zahraničí. O jeho angažování informuje Evian na svém webu.

Jako Němec se určitě necítím, říká David Jarolím

V pátek večer začíná v Dortmundu další ročník německé nejvyšší soutěže a po dlouhých letech nebude součástí Bundesligy, tedy minimálně pro začátek, David Jarolím. Zkušený záložník je v současné době bez angažmá poté, co v červnu opustil Hamburk...

Die Welt: Vedení Hamburku je proti odchodu Jarolíma a Drobného

Vedení bundesligového Hamburku se staví proti záměru sportovního ředitele Franka Arnesena zbavit se po sezoně českých fotbalistů Davida Jarolíma a Jaroslava Drobného, kteří se stali tahouny týmu v bojích o záchranu. Napsal to deník Die Welt a nevyloučil, že by oba mohli v Hamburku pokračovat.

Jarolím bude znovu kapitánem Hamburku - na jeden zápas

David Jarolím bude znovu po téměř dvou letech kapitánem Hamburku, ovšem jen na jeden zápas. V sobotu český záložník odehraje proti Freiburgu svůj 250. ligový duel za severoněmecký klub, a jelikož tradiční kapitán Heiko Westermann ani jeho zástupce Dennis Aogo hrát nemohou, svěřil trenér Thorsten Fink kapitánskou pásku jubilantovi.

Hamburk s Jarolímem v létě smlouvu neprodlouží

Bundesligový Hamburk v létě smlouvu s českým záložníkem Davidem Jarolímem neprodlouží, i když se na jaře vrátil do základní sestavy a pomohl týmu opustit spodní příčky tabulky. Dnešnímu vydání deníku Die Welt to řekl sportovní ředitel klubu Frank Arnesen.

Jarolím by podle kouče Hamburku mohl prodloužit s klubem smlouvu

Český záložník David Jarolím by mohl prodloužit v létě končící smlouvu s Hamburkem. Možné setrvání dvaatřicetiletého fotbalisty v klubu naznačil trenér aktuálně desátého bundesligového celku Thorsten Fink.

Jarolím nevylučuje, že zůstane v Hamburku, lákala by ho i Slavia

Po sobotním vydařeném návratu do základní sestavy Hamburku David Jarolím nevyloučil, že by mohl v severoněmeckém klubu pokračovat i po létě, kdy mu vyprší smlouva. V rozhovoru s ČTK zároveň přiznal, že ho láká zahrát si za pražskou Slavii, kde s profesionální fotbalem začínal.

Fink: Hráč základní sestavy, takové slovo u mě neexistuje

Cennou výhru 2:1 na hřišti Herthy vybojoval Hamburk, za který odehráli celý zápas brankář Jaroslav Drobný a také záložník David Jarolím, jenž se v sestavě HSV objevil poprvé od 20. listopadu. V domácím týmu nechyběl reprezentační stoper Roman Hubník.

Jarolím dal otci košem a odmítl jít za ním do Al Ahlí

David Jarolím dal v zimě přednost roli náhradníka v bundesligovém Hamburku před přestupem do saúdskoarabského klubu Al Ahlí, který trénuje jeho otec Karel. Deníku Hamburger Morgenpost to řekl sám dvaatřicetiletý záložník, který se těší, že by si po dvou měsících mohl zahrát v sobotním duelu proti Hertě.

Jarolím se asi po debaklu Hamburku vrátí do sestavy

Záložník David Jarolím si zřejmě po více než dvou měsících znovu zahraje za Hamburk. Český fotbalista by měl nastoupit v sobotním utkání německé ligy proti Hertě, před kterým trenér Thorsten Fink plánuje po předchozím výprasku 1:5 s obhájcem titulu Dortmundem změny v sestavě.

Jarolím zůstane asi i na jaře v bundesligovém Hamburku

David Jarolím pravděpodobně zůstane i v jarní části sezony v bundesligovém Hamburku, kde plní jen roli náhradníka a od vedení má svolení k odchodu. Podle deníku Hamburger Morgenpost nedostal žádnou nabídku, která by ho oslovila, a tak je připraven na severu Německa zůstat, než mu vyprší smlouva.

Jarolím chce dál hrát bundesligu, možná za Norimberk

Pokud český záložník David Jarolím v zimě opustí bundesligový Hamburk, chce dál hrát nejvyšší německou soutěž. Dvaatřicetiletý bývalý reprezentant to řekl v dnešním vydání deníku Bild. Umí si prý představit návrat do Norimberku, v jehož dresu nastupoval v letech 2000 až 2003.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele