Takové chyby nemůžeme dělat, míní Jol

27.04.2009, 20:44
Aktuality
Hamburg prožívá skvělou sezónu, poslední dny mu ale už tak dobře nevyšly. Klub od Labe ve středu ztratil šanci na treble, když vypadl z DFB-Pokalu, a o víkendu přišel po prohře 0:2 v Dortmundu o třetí příčku. Jeho trenér Martin Jol se tak již začíná ohlížet v tabulce pod sebe...

"Takové chyby se mohou udělat, ale ne pokud se chceme stát mistry. Stále jsme ve hře, ale pokud se nebude dařit, musíme uhrát alespoň páté místo," prohlásil Jol pro hamburský list Mopo.

HSV má momentálně tříbodovou ztrátu na vedoucí Wolfsburg, o bod více má druhá Hertha a stejně je na tom Bayern a Stuttgart. "Rozdíl tří bodů není tak velký, ale pokud chceme vyhrát titul, musíme dávat více branek. Potřebujeme v lize zabrat, abychom porážku z Dortmundu napravili," dodal nizozemský kouč.

Na Hamburg nyní čeká první utkání semifinále Poháru UEFA proti Werderu Brémy, kterému se budou Jolovi svěřenci snažit vrátit týden staré vyřazení ze semifinále domácího poháru. "Nyní máme pět dní k regeneraci, což je pro nás luxus. Strach z nás nemá nikdo," varuje rivala kapitán David Jarolím.

Autor: Petr Vaněček / t-online.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
georgeo

nemůžou pomýšlet na titul, když z venku nevozí body

Reagovat
Arne

Je fakt, že z prvních pěti celků je HSV venku nejhorší, ale na druhou stranu vyhrálo v Leverkusenu nebo na Schalke, což se mockrát nepovede.

Reagovat
georgeo

jestli vyhráli v leverkusenu na jaře, tak to takový zázrak nebude

Reagovat
smazaný uživatel

na jaře se v leverkusenu vyhrát nedá

Reagovat
georgeo

jasné, spíš jsem měl na mysli v tom jejich azylu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj by mal Jol putovať po sezóne do Bayernu ?

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

uz tak nam ukradli olice, tak co jeste chteji

Reagovat
Bakary3

Těm už nepomůže snad nic

Reagovat
smazaný uživatel

ukradli? Olićovi skončí smlouva, tudíž už nebude mít s HSV žádné povinostní pouto... já to taky nemám rád, když jde hráč zadarmo (např. Ballack), ale když si to tak vemeš, tak je to možná nejférovější odchod hráče, jelikož své povinosti splnil a neutekl od nich - jako např. Robinho...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je to určitě JENOM SPEKULACE, jelikož se teď objeví v novinách každou chvíli jiné jméno... teď např. čtu na BILDu, že Bayern pokouší Favreho... v Nizozemsku o sobě zase údajně jako o novém kouči Bayernu mluví van Gaal... dále se mluví o zmíněném M. Jolu... další jména: Mancini, Wenger ( ), Schuster, Sammer, Hitzfeld, A. Veh...

Reagovat
irik

Uvidí se až jak se bude dařit Hencklesovi, když vyhrajem tak bych řekl, že zůstane ...

Reagovat
smazaný uživatel

představenstvo ale řeklo, že bude trénovat jenom ty 4 týdny, dále že bude trénovat určitě jiný trenér...

Reagovat
irik

To říkali i s Panem Hitzfeldem ...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to jsem nějak nepostřehl... ale zatím je největším favoritem L. van Gaal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele