Další články

Laporte z Manchesteru City je po operaci kolena do září mimo hru

Manchester City se budou muset několik týdnů obejít bez obránce Aymerica Laporteho, který se podrobil operaci kolena. Osmadvacetiletý španělský reprezentant se zranil v závěru předchozí sezony, přesto pomohl "Citizens" k zisku domácího titulu. Předsezónní turné po USA už Laporte vynechal.

Infarktové "finále", Son v laufu a Salahův slalom: Sezona 2021/22 v kostce

Králové z Manchesteru zůstávají na trůnu Premier League i po ročníku 2021/22. Svěřenci Pepa Guardioly totiž obhájili trofej a mistrovským titulem se honosí počtvrté za posledních pět let. Stíhací jízda Liverpoolu k vítězství nestačila, expres Tottenhamu pod vedením strojvedoucího Son Heung-mina naopak do kýženého cíle v podobě účasti v Lize mistrů dojel.

Tank Antonio se propálil k rekordu: 2. kolo Premier League v kostce

Už před zápasem visel historický milník ve vzduchu. Fanoušci West Hamu se na po střechu zaplněném Olympijském stadionu upínali jak k vítězství, tak k jeho překonání - a dočkali se. Svěřenci trenéra Davida Moyese totiž deklasovali Leicester 4:1 a Michail Antonio poskočil dvěma brankami před legendárního Paola Di Cania.

Laporte dal košem Francii, na Euru by měl hrát za Španělsko

Obránce Aymeric Laporte by mohl na letním mistrovství Evropy vyztužit obranu španělské reprezentace. Stoper Manchesteru City, který má dvojí občanství, už údajně absolvoval všechny potřebné úkony, aby na odloženém Euru mohl nastoupit.

Mahrez a Laporte kvůli covidu netrénují se spoluhráči z City

Anglický vicemistr Manchester City má dva týdny před prvním zápasem nové sezony Premier League dva fotbalisty nakažené koronavirem. S týmem se nemohou připravovat alžírský záložník Rijád Mahrez a francouzský obránce Aymeric Laporte, kteří jsou na deset dnů v izolaci.

TOP 10 nejlepších stoperů světa podle Eurofotbalu

Nizozemský buldozer Virgil Van Dijk, nebo nestárnoucí kontroverzní Sergio Ramos? Nebo někdo úplně jiný? Který báječný zadák je podle redaktorů serveru Eurofotbal.cz nejlepším středním obráncem planety a kterých devět statečných ho v našem hodnocení doplní?

Laporte má zraněný stehenní sval, chybět může až měsíc

Aymeric Laporte se po několika týdnech vrátil na marodku Manchesteru City. Francouzský obránce je už v pořádku po dlouhodobých problémech s kolenem, předevčírem si ovšem poranil stehenní sval a mimo hru může být další měsíc...

Brzy se vrátím do sestavy Manchesteru City, prohlásil Laporte

Manchester City není v letošní sezóně tak přesvědčivý a svoji roli v tomto ohledu hraje i zranění Aymerica Laporteho. Francouzský stoper se však blíží k návratu do sestavy...

Obránce Manchesteru City Laporte si půl roku nezahraje

Až půl roku budou fotbalisté Manchesteru City postrádat francouzského obránce Aymerica Laporteho. Pětadvacetiletý stoper si v nedávném utkání anglické ligy s Brightonem (4:0) poranil pravé koleno a podrobil se operaci menisku. Podle kouče anglického mistra Josepa Guardioly by se měl Laporte do hry vrátit v lednu či únoru.

Laporte absolvoval operaci kolena, doba absence je zatím neznámá

Obránce Manchesteru City Aymeric Laporte je po operaci pravého kolena, které si poranil v utkání s Brightonem. Kvůli zranění přišel stoper o návrat do francouzské reprezentace, kam jej po delším čase znovu povolal trenér mistrů světa Didier Deschamps.

Manchester City oznámil nákup obránce Laporteho

Další letošní velkou posilu do obrany svým fanouškům dnes odpoledne představil Manchester City. Z baskického Bilbaa oficiálně přišel Aymeric Laporte, Athletic za něho dostal 57 milionů liber...

Manchester City se chystá vykoupit z Athleticu obránce Laporteho

Aymeric Laporte je znovu terčem přestupových spekulací. Zájem o francouzského obránce obnovil Manchester City a tentokráte podle médií dotáhne jednání do úspěšného konce, anglický klub je totiž připraven aktivovat výstupní klauzuli třiadvacetiletého obránce, s nímž se včera měl dohodnout na podmínkách kontraktu...

Laporte se z Athleticu zatím nestěhuje, uzavřel nový kontrakt

Aymeric Laporte se rozhodl minimálně dočasně ukončit spekulace o možném přestupu z Athleticu. O 22letého stopera vážně usiloval především Manchester City, sám hráč ovšem nakonec dal přednost setrvání v Bilbau - baskickému celku se upsal do června 2020...

Laporte zůstává v Athleticu, popřel dohodu s Manchesterem City

Aymeric Laporte je od konce března mimo hru a v letošní sezoně si již nekopne, to ovšem neznamená, že by se nudil. V tuto chvíli se musí věnovat spekulacím některých médií, podle nichž se obránce Athleticu dohodl na angažmá v Manchesteru City...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele