Valencia odmítá srovnání s Ronaldem, chce být sám sebou

Letní posila Manchesteru United Antonio Valencia je v očích mnohých fanoušků považován za hráče, který by měl nahradit hvězdného Cristiana Ronalda. Třiadvacetiletý Ekvádorec však chce zůstat sám sebou.

Manchester dotáhl příchod Valencii

Manchester United definitivně získal Luise Antonia Valenciu z Wiganu. Přestupova suma, kterou za svou první letní posilu Rudí Ďáblové zaplatili, nebyla zveřejněna, známo ovšem je, že 23leté křídlo dnes úspěšně podstoupilo zdravotní prohlídku a poté podepsalo smlouvu na čtyři roky...

Ekvádorec Valencia má namířeno do Manchesteru United

Manchester United získá svou první letní posilu. V neděli se dohodl s Wiganem na přestupu ekvádorského fotbalisty Antonia Valencii. Ten dnes podle listu Daily Mirror podstoupí zdravotní prohlídku a následně podepíše smlouvu.

Valencia očekává, že zůstane ve Wiganu

Wigan se nakonec ve velkém poklidu udržel v Premier League a neměly by ho postihnout odchody řady hvězd, přesto se v této souvislosti o několika hráčích mluví. Jedním z nich je Antonio Valencia, ten ovšem přestup do nějakého většího klubu neočekává...

Hvězdy Wiganu odejdou. Ale jedině za velké peníze

Wiganská dvojice Wilson Palacios, Luis Valencia zaujala svými výkony velké kluby, především Manchester United. Manažer Steve Bruce však nehodlá své opory pustit s lehkým srdcem. Když už, tak za hodně peněz.

Benítéz: Pět hráčů za třicet milionů

Rafael Benítéz se sešel s vedením klubu v čele s Tomem Hicksem a nakonec se dohodli, že zůstane u kormidla Liverpoolu. Mimo to také vedení schválilo Benítézovy plány na posílení týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele