Hvězdy Wiganu odejdou. Ale jedině za velké peníze

25.04.2008, 14:54
Aktuality
Wiganská dvojice Wilson Palacios, Luis Valencia zaujala svými výkony velké kluby, především Manchester United. Manažer Steve Bruce však nehodlá své opory pustit s lehkým srdcem. Když už, tak za hodně peněz.

Především ekvádorský reprezentant Valencia na sebe v letošní sezóně upozornil výbornými výkony. Podle anglických médií se o něho zajímá Liverpool a Manchester United, Rudí ďáblové pak důkladně sledují i jeho spoluhráče Palaciose.

"Nechci ztratit hráče jejich kalibru, ale jsem realista," říká manažer Wiganu Steve Bruce. "Až velké kluby otevřou šekovou knížku, bude pro nás těžké je poslat pryč. Ale budou to muset být opravdu velké kluby, kvůli částkám, které za ty dva chceme."

Dvaadvacetiletého Valencii si Wigan údajně cení na deset milionů liber, o rok starší Palacios má být k mání za poloviční částku. V jeho případě by Athletics udělali skvělý obchod. Olimpii za něj zaplatili jeden milión liber.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
fantomas

Odvádí ve Wiganu opravdu cenné služby, zaslouží si lepší klub bojující o poháry, ale ManU a Liverpool je na ně zatím moc. Pozor, aby nedopadli podobně jako Schlaudraff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedos

Reagovat
smazaný uživatel

kdovi kde by se ted Wigan nachazel ..bez nich .... a ti dva jestli by se v MU prosadily ..nevim nevim ..

Reagovat
alegre

Wilsona sleduji od jeho prvních kroků. V Olimpii vypadal jak kopyto, hlavu dole, koukal na balón. Dal góla z 55 metrů, byl důrazný, tvrdý a nekompromisní v osobních soubojích. Fotbal hraje celá jejich rodina, bratři a bratrnaci, všichni v 1. lize. Na podzim mu unesli 15 letého bratra, nikdy ho nenašli... Pro Honduras je jen dobře, že se fotbalisti prosazují v Evropě. David Suazo, Carlos Costly, Wilson Palacios, Julio León, "Mosqui "Alvarez... Snad po 28 letech postoupí na MS 2010!

Reagovat
Radin

Valencia se neprosadil ve Španělsku ne?Tak si myslím,že ve větším týmu by se nehodil a nebo je fakt o dost jiná pro něj Anglie jak Spain.Ale to je spíš otázka pro ty co ho sledují

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele