Další články

Valencia se vrací do Ekvádoru, plácl si s LDU Quito

Luis Antonio Valencia se po třinácti letech rozloučil s anglickým prostředím a nakonec se rozhodl pro návrat domů. Brzy čtyřiatřicetiletý ekvádorský křídelník či krajní obránce oblékne dres celku LDU Quito, s vedením se dohodl na dvouletém kontraktu a součástí je i opce ohledně prodloužení spolupráce o dalších dvanáct měsíců...

Valencia po sezóně opustí Man United. Kdo bude jeho novým kapitánem?

Antonio Valencia po sezoně opustí Manchester United. Odchod kapitána Red Devils potvrdil manažer Ole Gunnar Solskjaer. Třiatřicetiletý Ekvádorec opustí Old Trafford bezmála po deseti letech.

Zdecimovanému Manchesteru United bude v Paříži chybět deset hráčů

Manchester United čeká v odvetě osmifinále Ligy mistrů na hřišti Paris St. Germain mimořádně těžký úkol nejen kvůli tomu, že budou dohánět manko 0:2. Zdecimovaným "Rudým ďáblům" totiž bude ve středu chybět deset hráčů prvního týmu.

Mourinho si postěžoval po porážce s Liverpoolem. Byl to zápas k ničemu, řekl

Manažer Manchesteru United José Mourinho dal po porážce s Liverpoolem 1:4 na americkém turné průchod frustraci. "Byl to zápas k ničemu, prohlásil. Také se lehce opřel do dvou hráčů svého týmu. Konkrétně pak Antonia Valenciu a Anthonyho Martiala.

Manchester United si pojistil Valenciu

Antonio Valencia spojil i svoji další budoucnost s Manchesterem United. Zkušený ekvádorský reprezentant, jenž momentálně nastupuje jakožto obránce, prodloužil s Red Devils smlouvu o další rok...

Manchester United hlásí další ztrátu, Valencia má zlomenou ruku

O třetího obránce v průběhu několika dní přišel Manchester United. Nejnovějším marodem anglického klubu je ekvádorský reprezentant Luis Antonio Valencia, ten si zlomil ruku a ještě dnes ho čeká operace, po níž bude upřesněna délka absence...

Valencia z Manchesteru United bude chybět tři měsíce

Útočník West Hamu United Enner Valencia není jediným nositelem tohoto příjmení, který bude v nadcházejících měsících chybět na trávnících anglické Premier League. Mimo hru je rovněž Luis Antonio Valencia, ekvádorský fotbalista Manchesteru United si nezahraje minimálně tři měsíce...

Manchester United si pojistil ekvádorského kapitána Valenciu

Kapitán ekvádorské reprezentace Antonio Valencia prodloužil o tři roku smlouvu v Manchesteru United. Osmadvacetiletý krajní záložník bude na Old Trafford vázán do června 2018. Valencia přestoupil do United v roce 2009 z Wiganu, od té doby si za "Rudé ďábly" připsal téměř dvě stě startů.

Nejrychlejším hráčem na světě je Valencia z Manchesteru United

Nejrychlejším fotbalistou nejsledovanějších světových lig je Antonio Valencia z Manchesteru United. Vyplývá to ze studie FIFA, kterou zveřejnil španělský deník El Mundo. Ekvádorský záložník je schopný vyvinout i s míčem rychlost až 35,1 km/h.

Valencia se zázračně uzdravuje po zlomenině nohy

Fotbalista Antonio Valencia z Manchesteru United by se po zlomenině kotníku mohl objevit na trávnících již na konci ledna. Původně přitom měl být ekvádorský reprezentant mimo hru až do konce sezony, ovšem jeho zranění se léčí překvapivě rychle. A to i díky americkému Národnímu úřadu pro letectví a vesmír (NASA).

Valencia přijde o většinu sezony

Záložník Manchesteru United Antonio Valencia zmešká po operaci vykloubeného a zlomeného kotníku většinu aktuální sezony. Pětadvacetiletý ekvádorský fotbalista si zranění odnesl ze souboje v úterním utkání Ligy mistrů proti Rangers (0:0).

Valencia je vážně zraněn, může přijít i o zbytek sezony

Hned dvě hořké pilulky včera museli spolknout v Manchesteru United. Rudí ďáblové ve svém prvním vystoupení v základní skupině letošního ročníku Ligy mistrů nesplnili roli favorita a v ostrovním derby jenom remizovali s Rangers 0:0, navíc přišli o záložníka Valenciu, ten může přijít i o zbytek sezony...

Valencia odmítá srovnávání s Ronaldem

Luis Antonio Valencia přicházel v létě do Manchesteru United na uvolněné místo Cristiana Ronalda. Sám sebe však jako náhradu za portugalského reprezentanta nepovažuje, a proto s ním nechce být ani srovnáván.

Objeví se nové hvězdy, ujišťuje Ferguson

Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson ujistil, že odchod Cristiana Ronalda není ničím tragickým. Podle jeho slov se nyní ukážou další hvězdy, kterých vždy bylo na Old Trafford plno.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele