Valencia očekává, že zůstane ve Wiganu

17.05.2008, 16:21
Aktuality
Wigan se nakonec ve velkém poklidu udržel v Premier League a neměly by ho postihnout odchody řady hvězd, přesto se v této souvislosti o několika hráčích mluví. Jedním z nich je Antonio Valencia, ten ovšem přestup do nějakého většího klubu neočekává...

Ekvádorský záložník patřil k největším oporám Latics a zájem o něho má například Manchester United. "Nikdo mi o tom nic neříkal, s Manchesterem United jsem nikdy nejednal," vyvrátil Valencia zvěsti anglických médií.

"Ano, myslím si, že ano," odpověděl Valencia na otázku, zda bude i na konci srpna hráčem Wiganu.

"Vypadá to, že mě budou chtít ještě jeden rok udržet. V Premier League se cítím dobře. Snad mi to jednou pomůže k angažmá v nějakém větším klubu. Anglický fotbal je velice obtížný. Začal jsem studovat, protože abyste zde mohli hrát, musíte umět anglicky," řekl dále Valencia.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mohol by niekedy hrať za Valenciu, bola by to haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že ve valencii už hrál ale neprosadil se

Reagovat
božský John

TO sem si oddych..ale aby nehral za rok Wigan ve Valencii...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl ve Villarrealu, ale pak ho poslali na hostovani do Recreativa.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla fakt big haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim uznat, ze od nej to zni az obdivuhodne nevdecne. Kdyby nebylo Wiganu, tak je ted porad nekde v rezerve Villarealu a chodi po hostovanich druhy spanelsky ligy, jen diky Jewellovi je tam kde je, jen diky Wiganu ma prostor hrat a hraje nejlepsi soutez na svete.

"Snad mi to jednou pomůže k angažmá v nějakém větším klubu." bejt fanouskem Latics, uz ho zavrhnu...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze temer kazdy hrac v jeho věku ve Wiganu nechce zustat az do konce kariéry.... Rekni si uprimne kdyby si byl na jeho urovni nechtel bys hrat treba za zminovany ManU? Netvrdim ze nema byt Wiganu vdecny, urcite mu v kariere pomohl ale to ze chce jit na dalsi uroven je normalni...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak samozrejme - ja nepochybuji o tom, ze bych chtel stejne jako on do dvou let odejit do vetsiho tymu. Ale pochybuji o tom, ze bych to pak prohlasoval do medii. Je to od nej hrozne nefer k fanouskum a hodi to pak na nej hrozne spatny svetlo az vazne odejde, vubec, po celou pristi sezonu se na nej bude divat jinak, kdyz je to hrac, ktery tam je jen proto, aby se dostal vys. Tohle se proste hrac muze myslet, ale nema to rikat verejne, stejne kdyz na sebe bude upozornovat herne tak tu nabidku z vetsiho tymu tak jako tak dostane a timhle tomu nijak neprispeje, spis si jen podkope jmeno u fanousku i spoluhracu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele