Další články

Carvajal se vrací do Realu. Leverkusen získal Palopa

Po jedné sezoně opouští obránce Daniel Carvajal Bayer Leverkusen a vrací se do Realu Madrid, který využil své opce na zpětný odkup hráče. V kabině Bayeru jej nahradí jiný Španěl Andrés Palop, který přichází zdarma ze Sevilly.

Palop na konec kariéry nemyslí, je připraven pokračovat několik let

Brankáři mají ve světě velkého fotbalu delší životnost, než drtivá většina hráčů z pole a jedním z důkazů je i Andres Palop. 37letý španělský gólman hájí barvy Sevilly a ani v takto pokročilém věku se rozhodně ještě nechystá pověsit rukavice na hřebík...

Španělští fotbalisté volají po zdokonalení testovacích přístrojů

Po náhlém úmrtí 26letého Daniela Jarqueho apelují španělští fotbalisté po zdokonalení testů, které by měly upozornit na možné srdeční problémy hráče. Obránce Espanyolu a kapitán týmu zemřel v sobotu večer na svém hotelovém pokoji během soustředění katalánského klubu v Itálii.

Palop zůstane v Seville

Andres Palop bude i v příští sezoně hájit svatyni Sevilly. Španělský klub byl ochoten svého gólmana uvolnit do Valencie a stanovil podmínky, které ovšem Valencia nepřijala...

Ramos chce vyřešit problémy s brankáři

Manažer Tottenhamu Juande Ramos by rád co nejdřív vyřešil "brankářskou otázku". Radek Černý potvrdil odchod do Queens Park Rangers a budoucnost Paula Robinsona v klubu je také nejistá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele