Hleb Arsenalu předpovídá těžké časy

Alexander Hleb se před nedávnem vydal z Arsenalu do Barcelony. A běloruský záložník nebyl jediným, kdo londýnský klub opustil, spolu s ním se za novým angažmá vydali třeba Flamini nebo Gilberto. Kdyby je následoval i manažer Arsene Wenger, čekaly by podle Hleba Arsenal velmi těžké časy.

Barcelona představila další posilu - Alexandra Hleba

Barcelona dotáhla očekávaný přestup Alexandra Hleba z Arsenalu. Běloruský záložník včera úspěšně prošel v katalánském klubu zdravotní prohlídkou, večer pak byl oficiálně představen fanouškům a novinářům jako nová posila.

Arsenal ztrácí také Hleba, který je na cestě do Barcelony

Alexander Hleb by měl v nejbližší době vyměnit dres Arsenalu za ten Barcelonský. Katalánský klub na svém webu oznámil, že 27letý záložník letí do Barcelony, aby tu podstoupil zdravotní prohlídku a poté podepsal smlouvu.

Nikoho jsem nekritizoval, nechápe Hleb

Záložníka Arsenalu Alexandra Hleba pořádně naštval článek z deníku Sun. Sedmadvacetiletý hráč měl kritizoval manažera Arseneho Wengera a stěžovat si na sobeckost spoluhráče Cesca Fabregase. Hleb všechno popřel, nic podobného by prý nikdy neřekl.

Arsenal: Adebayor zůstane, Hleb asi odejde

Emmanuel Adebayor nejspíš z Arsenalu neodejde, klubový ředitel Peter Hill-Wood prohlásil, že chce, aby útočník zůstal. Naopak na odchodu je záložník Alexander Hleb, Arsenal ho zřejmě v případě dobré nabídky pustí.

Hleb: Do Bayernu nejdu. Ani nikam jinam

Alexander Hleb se posilou Bayernu Mnichov nestane. Přestože se podle německých médií záložník Arsenalu s Bayernem dohodl, sám Hleb všechno popřel. Nicméně budoucnost běloruského záložníka zůstává otevřená.

Barcelona nyní usiluje o tři hvězdy

Ještě tento týden by Barcelona mohla přivést tři zvučné posily. Vedení katalánského klubu se snaží koupit Daniela Alvese ze Sevilly, Alexandra Hleba z Arsenalu a villarrealského Martína Cácerese. Podle španělských médií jsou jednání na dobré cestě.

Hleb popřel zvěsti o odchodu z Arsenalu

Alexander Hleb se ohradil proti spekulacím spojujícím jeho osobu s odchodem z Arsenalu. Běloruský záložník tyto informace označil za výmysly a i nadále hodlá zůstat na Emirates Stadium...

Spilevski si hraje dál, aneb co bude s Hlebem?

O to, že se na fotbalovém trhu stále něco děje, se stará mimo jiné i agent Alexandra Hleba, krajního záložníka Arsenalu, Niki Spilevski. Jeho vliv na svého klienta je více než do očí bijící a sám hráč se snad pomalu začíná bát promluvit do médií. To potvrdilo i nedávné Spilevskiho vyjádření...

Nákupní seznam Barcelony čítá deset jmen

Španělský Sport tvrdí, že vedení Barcelony již vytyčilo hlavní přestupové cíle pro nadcházející léto. Seznam by měl čítat hned deset jmen, které se stanou terčem barcelonských vyjednávání. Seydou Keita s Gerardem Piqué by měli katalánský klub posílit již brzy.

Flamini: Kvůli penězům jsem neodešel

Francouzský záložník Mathieu Flamini, který se s Arsenalem nerozešel zrovna v dobrém, se v exkluzivním rozhovoru pro britský deník The Sun vyjádřil jak k verbálním atakům Arséna Wengera, tak k důvodům proč kývl na nabídku AC Milán.

Hleb chce z Anglie kvůli hluku

Za odchodem Alexandra Hleba z Arsenalu prý není neúspěšná sezona, ve které "Kanonýři" nezískali ani jednu trofej. Běloruský fotbalista prohlásil, že chce přestoupit do Interu Milán proto, že je na něj Londýn příliš hlučné a hektické město.

Pro Wengera je klub na prvním místě

Francouzský lodivod Arsenalu Arséne Wenger varoval některé hráče, kteří si svou budoucnost u Gunners rozmýšlejí, aby v první řadě mysleli na to, co je dobré pro klub.

Hleb opouští Arsenal?

Alexander Hleb je prý na odchodu z Arsenalu. Tvrdí to jeho agent Nikolaj Špilevski. Běloruskému magazínu Pressball Špilevski řekl, že jeho svěřenec je připraven na nejdůležitější přestup své kariéry.

Hleb: Odejít nehodlám!

Běloruský záložník a tahoun Arsenalu v letošní sezoně, Aliaksander Hleb, dementoval veškeré spekulace o svém odchodu z Londýna. Prý je zde spokojený a nemá proč odcházet. Prioritou Arsena Wengera tak zůstává podpis nové smlouvy s Mathieu Flaminim.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele