Hleb naštval fanoušky. Ať se ukáže, říká McLeish

Aljaksandr Hleb zatím nenaplnil očekávání, která do něho v Birminghamu na začátku sezóny vkládali. Běloruský záložník navíc naštval fanoušky Blues, když kritizoval hru vlastního týmu a potvrdil zklamání z odchodu z Arsenalu. Manažer Birminghamu Alex McLeish Hlebovi vzkázal, ať ukáže svoje kvality.

Hleb se vrací do Anglie, hostuje v Birminghamu

Birmingham na přestupovém poli silně finišuje. Po příchodu českého reprezentanta Martina Jiránka zamířil na roční hostování do anglického klubu také Aljaksandr Hleb, někdejší hvězda londýnského Arsenalu.

Hleb se nepohodl s Grossem a vrátí se do Barcelony

Alexandr Hleb prohlásil, že se po ročním hostování ve Stuttgartu vrátí do Barcelony. Běloruský reprezentant v bundesligovém klubu nestrávil přiliš povedenou sezonu, jedním z důvodů zřejmě byly také vlažné vztahy s trenérem Grossem.

Hleb si nerozumí s Grossem a potvrdil, že po sezoně odejde

Alexandr Hleb do konce sezony hostuje ve Stuttgartu z Barcelony a potvrdil, že své působení v německém klubu prodlužovat nebude. Běloruský záložník je zklamaný z nedostatečného zápasového vytížení pod trenérem Christianem Grossem.

Hleb lituje, že před rokem z Arsenalu odešel

Běloruský reprezentant Aljaksandr Hleb připustil, že udělal chybu, když se před rokem rozhodl odejít z Arsenalu do Barcelony. 28letý záložník se po nevydařené štaci v katalánském klubu nyní vrací do německého Stuttgartu, kde již odehrál úspěšných pět let.

Hleb bude místo Interu Milán hostovat ve Stuttgartu

Běloruský fotbalista Alexandr Hleb bude rok hostovat ve Stuttgartu. Původně měl sice zamířit z Barcelony na hostování do Interu Milán jako kompenzace za přestup Zlatana Ibrahimovice, raději však zvolil návrat do bývalého klubu, kde má větší šanci na základní sestavu. Barcelona dnes jeho hostování potvrdila na svém webu.

Hleb nakonec z Barcelony na hostování do Interu nejde

Bělorus Alexandr Hleb nakonec nesouhlasil se svým hostováním z Barcelony do Interu Milán, kam měl putovat jako součást přestupu švédského střelce Zlatana Ibrahimovice. Hleb totiž neměl jistotu, že by se v Interu prosadil do základní sestavy. Proto chce raději zvolit přestup do svého bývalého celku Stuttgartu.

Ibrahimović se dohodl s Barcelonou na podobě smlouvy

Zlatan Ibrahimović se s Barcelonou dohodl na podmínkách své smlouvy a je tak krůček od přestupu do katalánského velkoklubu. Zároveň se schyluje k dlouho očekávané rošádě útočníků Ibrahimović - Eto'o.

Hleb do Interu nechce, výměnu by to ohrozit nemělo

Běloruský fotbalista Alexandr Hleb nakonec zřejmě zůstane v Barceloně a neodejde spolu se Samuelem Eto'oem do Interu Milán výměnou za Zlatana Ibrahimovice. To by však nemělo ohrozit příchod švédského útočníka do kádru španělského mistra a vítěze Ligy mistrů. Hleb svůj záměr zůstat uvedl v dnešním prohlášení.

Hleb o přesunu do Interu nic neví

Alexander Hleb se v Barceloně během uplynulé sezóny nedokázal prosadit a očekává se jeho odchod z katalánského klubu. Běloruský záložník má být součástí výměny Eto'a za Ibrahimoviće a odejít do Interu, sám hráč ovšem o svém možném přestupu do Itálie nebyl informován...

Barcelona prý vymění Eto'a do Interu za Ibrahimoviče

Barcelona se podle španělských médií dohodla s Interem Milán na výměně Kamerunce Samuela Eto'a za švédského útočníka Zlatana Ibrahimoviče. Součástí výměny má být i běloruský záložník španělského celku Alexander Hleb, Barcelona by navíc měla zaplatit 40 milionů eur (asi 1,03 miliardy korun).

Lyon bude usilovat o Hleba a Vieiru

Olympique Lyon za sebou má neúspěšnou sezonu, sedminásobný francouzský mistr neobhájil titul a v příštím ročníku Ligy mistrů bude muset do předkola. V létě kádr čeká hráčská obměna a přijít do něho by mohli dva zkušení hráči - Patrick Vieira a Alexander Hleb...

Hleb se nevzdává a bude i nadále bojovat o místo v sestavě

Aljaksandr Hleb před letošní sezonou opustil Arsenal a rozhodl se zkusit štěstí v Barceloně. V Katalánsku běloruskému záložníkovi zatím pšenka nekvete a většinu svého angažmá v klubu strávil na lavičce, zbraně ale rozhodně neskládá a hodlá i nadále bojovat...

Hleb by přivítal příchod Fabregase do Barcelony

Na začátku týdne Cesc Fabregas údajně prohlásil, že by si jednou rád zahrál za Barcelonu a nyní jej do katalánského velkoklubu lanaří také jeho bývalý spoluhráč z Arsenalu Alexander Hleb.

Hleb: Potřebuji čas

Alexander Hleb v létě přestoupil z Arsenalu do Barcelony a v současné době se snaží získat si přízeň trenéra Guardioly. Běloruský záložník se ve Španělsku zatím nedokázal ideálně aklimatizovat a žádá ještě trochu času...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele