Další články

Dominguezovi se nedaří podle představ, potěšil ho zájem Juventusu

Alejandro Dominguez byl v dresu Rubinu Kazaň nejlepším hráčem ruské nejvyšší soutěže, před rokem pak odešel do Valencie a začalo jeho trápení. Argentinský ofenzivní záložník nedostává moc šancí ukázat se na hřišti, především v pondělí pak zažil hodně hektický den...

Valencia potvrdila příchod Alejandra Domingueze

Alejandro Dominguez přestupuje jako volný hráč z Rubinu Kazaň do Valencie. 28letému útočníkovi skončila v Rusku smlouva, nyní podepsal kontrakt na tři a půl roku na Mestalle. Fanouškům bude představen po zdravotní prohlídce dnes po poledni.

Dominguez se blíží přestupu do Valencie

Valencia by měla brzy získat zvučnou ofenzivní posilu, podle španělských médií je těsně před podpisem smlouva s kazaňským Alejandrem Dominguezem. I 28letý útočník potvrzuje, že dohoda je velmi blízko.

Dominguez: Nečekal jsem to

O víkendu skončila letošní sezona ruské Premier Ligy, v níž titul obhájil Rubin Kazaň. Jeho útočník Alejandro Domínguez byl včera vyhlášen nejlepším hráčem ligy, sám si ale myslí, že si nezasloužil toto ocenění.

Nejlepším hráčem letošní sezóny ruské ligy je Domínguez

Moskevská restaurace Metropol byla hostitelem slavnostního večera, během kterého ruský fotbalový svaz zveřejnil ocenění za rok 2009 v ruské lize. Podle očekávání si nejvíce prvenství odnesl mistr Ruska Rubin Kazaň.

O Domingueze je zájem, rozhodnuto by mohlo být do konce listopadu

Složité rozhodování před sebou má Alejandro Dominguez. Argentinský fotbalista se rozhodl odejít v zimě z Rubinu Kazaň a dalšího zaměstnavatele si bude vybírat ze spousty nápadníků. Zájem o něho je ve Španělsku a pozadu rozhodně nezůstává ani Itálie...

Atlético Madrid se zaměřilo na duo z Kazaně

Rubin Kazaň míří za obhajobou titulu v ruské lize a v dobrém světle se prezentuje i v Lize mistrů. Není tak divu, že o hráče klubu z hlavního města Tatarstánu je v Evropě velký zájem. Trápící se Atlético Madrid by v zimě chtělo oživit kádr příchody Alejandra Domíngueze a Alexandra Rjazanceva.

Dominguez neprodlouží smlouvu a v zimě opustí Rubin

Rubin Kazaň na konci letošního kalendářního roku přijde o jednoho ze svých nejdůležitějších hráčů. Útočník Alejandro Dominguez bude od 1. ledna volným hráčem a nyní oznámil, že neplánuje prodloužit kontrakt s ruským mistrem. Názor nezmění ani v případě, že Rubin postoupí do osmifinále Ligy mistrů...

Domínguez sní o věhlasnějších ligách

Aktuálně nejlepší střelec ruské Premier-Ligy Alejandro Domínguez hlásí v dresu Kazaně návrat do dřívější formy. Po letech strávených v Rusku však "Chori" touží po změně. Láká ho Anglie, Španělsko nebo Itálie.

Domínguez si už v Zenitu nezahraje

Útočník Alejandro Domínguez tvrdě zaplatil za svou lehkovážnost, když nepřicestoval včas na předsezonní přípravu Zenitu Petrohrad. Trenér Dick Advocaat s ním přestal počítat, technicky vybavený Argentinec si tak bude muset hledat nový klub.

Tekke a Domínguez jsou na černé listině Zenitu

Dny Fatiha Tekkeho a Alejandra Domíngueze v Zenitu Petrohradu jsou s největší pravděpodobností sečteny. Poté, co oba fotbalisté neodcestovali spolu s týmem na první letošní soustředění do Spojených Arabských Emirátů, přestal s nimi trenér Dick Advocaat počítat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele