Domínguez je spokojen, angažmá v Rayu si užívá

09.11.2012, 16:52
Aktuality
Alejandro Domínguez v minulosti dvakrát zazářil v dresu Rubinu Kazaň, v Zenitu Petrohrad a Valencii se mu ovšem už příliš nedařilo a nyní se znovu snaží nastartovat svou kariéru. Argentinský záložník se letos v létě upsal španělskému Rayu a angažmá v madridském klubu si zatím pochvaluje...

"Užívám ti tu možnost, kterou mi zde dali, nastupuji pravidelně, což se ve Valencii nestávalo. Trenér Paco Jemez mě překvapil a to mám rád. Ve většině týmů, v nichž jsem dříve působil, jsme hráli na vítězství, tady se ale cítím lépe už jenom kvůli tomu, že jsme skromným klubem. Samozřejmě se v tabulce pokusíme skončit co nejvýše," říká.

Domínguez byl v dresu Kazaně nejlepším fotbalistou ruské ligy a do Valencie přišel na začátku roku 2010 jako volný hráč. S postupem času vypadl z plánů tehdejšího trenéra Unaie Emeryho a loni hostoval v River Plate, letos pak zamířil zdarma do Vallecana.

Rayo je zatím na solidním jedenáctém místě se ziskem třinácti bodů, další bude moci přidat zítra odpoledne v domácím duelu se Celtou.

"Jsme klidní a připravujeme se s vědomím, že důležité tři body jsme získali už v posledním kole. Bude to těžký zápas a jelikož hrajeme doma, potřebujeme vyhrát za každou cenu. Celta si zaslouží být v tabulce výše, to její postavení je matoucí. My budeme myslet na to, jak dostat míč pod kontrolu a být iniciativnější," vyhlíží sobotní duel.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

El Chori .

Reagovat
FC Porto FC

jen Chori zní líp

Reagovat
kubys

Chori vrať se!!!

Reagovat
kubys

Natcho, Rjazancev (Noboa) - Kasajev, Chori, Karadeniz - Rondón.

Reagovat
smazaný uživatel

Eduardo je opět zraněný ? To je neskutečné, kolik on toho za Kazaň "odehrál" .

Reagovat
kubys

Vůbec nemám ponětí, jestli má pořád problémy s tím kolenem. Letos jsem ho viděl jen proti Lokomotivu, kdy o poločase šel dolů, páč Ansaldi dostal červenou a Berdyjev poslal Šaronova do obrany, co se dívám potom proti Partizanu nastoupil na 8 minut. Já si myslím, že tam bude vážnější problém. Už na jaře chtěl přestoupit pryč, jinak většinou když nastoupil, tak hrál fakt strašnou sračku. No, prostě neber to za 30mega ojro.

Reagovat
kubys

Teda 20. Jako já bych na něj nerad házel špínu, ovšem nemůžu si pomoct. Pokud je však opravdu pořád zraněný, tak se mu omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani nijak jinak hrát nejde, když měl tak dlouhý herní výpadek. Do toho se bude zpátky dostávat klidně i sezónu. V tom bych měl trpělivost, ale druhá věc je, jestli chce zdrhnout jinam, což mi nepřijde moc rozumné, když ho Kazaň celou dobu platí a platí mu i léčení.

Reagovat
smazaný uživatel

To je spravnej EL TIGRO

Reagovat
GEGE

Proc myslite ze se ve Vale neprosadil ldyz v Rusku patril k nejlepsim hracum?

Reagovat
kubys

Vždycky ho dojebalo zranění, aspoň z toho, co jsem četl. Navíc neměl úplně stoprocentní Emeryho důvěru, kterou on bezpodmínečně potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

?

Reagovat
smazaný uživatel

Chori je proste skvelý, len musí mať náladu, pevne verím, že ešte pôjde hore, má na to, ale Michu z neho bohužial nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele