Dominguezovi se nedaří podle představ, potěšil ho zájem Juventusu

05.02.2011, 21:27
Aktuality
Alejandro Dominguez byl v dresu Rubinu Kazaň nejlepším hráčem ruské nejvyšší soutěže, před rokem pak odešel do Valencie a začalo jeho trápení. Argentinský ofenzivní záložník nedostává moc šancí ukázat se na hřišti, především v pondělí pak zažil hodně hektický den...

O Domingueze měl velký zájem Juventus a hráče chtěl získat na hostování. Vše vypadalo dobře a Argentincův agent dokonce odcestoval do Turína doladit poslední detaily smlouvy, z hostování ale nakonec sešlo a Dominguez ještě v pondělí večer nastoupil k zápasu v Santanderu.

"Nikdy jsem si nemyslel, že nejsem součástí týmu, vždy jsem pracoval a snažil se hrát dobře a využít šanci, když se naskytla. Věci nejdou tak, jak jsem si plánoval. Sám jsem byl potěšen tím, že mě stále chtějí získat velké kluby, sám si pak myslím, že ještě nejsem odepsán a mohu se prosadit," prohlásil Dominguez.

Dominguez v Santanderu odehrál druhý poločas a přispěl k tomu, že Valencia po obrátce zlepšila svůj výkon a nakonec si odvezla alespoň bod. Zítra Netopýři svým zápasem zakončí další kolo Primera Division, doma přivítají Hercules. "Chceme odehrát dobrý zápas a ukázat se v dobrém světle," říká Dominguez.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem rád, že se ho nepovedlo přivést.

Reagovat
Kily

taky nechápu, co si Juventus od jeho angažování sliboval

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že na víc než na střídačku u vás nemá. A i to je hodně. Je to hráč, kterému se povedla jediná sezona a tím to končí.

Reagovat
Kily

nemá, je to jeden ze žhavých adeptů na letní odchod v rámci finančních úspor na platech. Prvních šest měsíců jsem v jeho případě moc neřešil, teda až na tu kontroverzi s Emerym, s ním se pro druhou půlku loňské sezony moc nepočítalo, to až letos a nedaří se mu, rok a půl je dost douhá doba na to prokázat kvality, jemu se to zatím nedaří

Reagovat
-Kopy-

Podle mě na to určitě má...Bohužel ho brzdí zranění...po zranění se do toho vždy dostává a když se do toho dostane, tak se zase zraní...

Reagovat
FC Porto FC

Spíš by sme si měli přiznat že tento experiment nevyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna sezona? no to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, tak 2 s tříletou pomlkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dve sezony v Rubinu byl skoro nejvetsi hvezda ligy, potom v Zenitu hral stejne vyborne, akorat ho nachvili pribrdzilo zraneni. Jinak dojizdel akorat na to, ze nemel dobry vztahy s Advocaatem a na svoji pozici mel neprekonatelnou konkurenci v podobe Aršavina.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že neprišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalista jak víno, ale potřebuje cítit důvěru.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele