Hloušek ukončil hostování ve Slavii, jedná s Norimberkem

Adam Hloušek už nebude v jarní části sezony oblékat dres pražské Slavie. Člen širšího kádru reprezentace se dnes s vršovickým klubem dohodl na předčasném ukončení hostování, které mělo vypršet až na konci ročníku. Další kroky třiadvacetiletého záložníka by mohly mířit do německého Norimberku.

Norimberk potvrdil zájem o slávistického univerzála Hlouška

Manažer bundesligového Norimberku Martin Bader potvrdil magazínu Kicker, že šestnáctý tým německé ligy má zájem o Adama Hlouška. Kmenový hráč Jablonce, který je na hostování ve Slavii, by podle časopisu měl být k mání za méně než milion eur (25 milionů korun).

Hloušek dal první gól po návratu a věří, že výhra Slavii nakopne

Téměř po dvou letech si slávista Adam Hloušek opět mohl vychutnat radost z prvoligové branky. V dnešním duelu 3. kola proti Příbrami otevřel přesnou hlavičkou skóre a pomohl staronovému klubu k výhře 3:1, která červenobílým přinesla premiérové body v sezoně...

Hloušek se vrací do Slavie, bude v ní hostovat z Jablonce

Pražskou Slavii posílí ofenzivní záložník Adam Hloušek. Bronzový medailista z nedávného evropského šampionátu jednadvacítek se vrací do Edenu na roční hostování z Jablonce, kterému nyní patří. Novináře o tom po utkání prvního ligového kola proti Bohemians 1905 informoval generální ředitel Slavie Miroslav Platil.

Kaiserslautern nemá peníze na Hlouška, ten se vrací do Jablonce

Adam Hloušek neprodloužil hostování v Kaiserslauternu a místo přestupu do zahraničí zamířil dočasně do mateřského Jablonce, kterému znovu patří na základě dohody mezi Slavií Praha a severočeským klubem už od ledna letošního roku. Není však vyloučeno, že podzim stráví v jiném klubu.

Hloušek věří, že si prodlouží působení v Kaiserslauternu

Už v nejbližších dnech, ještě před startem evropského šampionátu do 21 let, se možná rozhodne o další budoucnosti záložníka Adama Hlouška. Univerzál se skvělou levačkou má vstoupit do jednání s bundesligovým Kaiserslauternem, kde na jaře hostoval z pražské Slavie.

Uzdravený Hloušek si užívá návrat do reprezentace

Když se čeští reprezentanti před začátkem kvalifikace o postup na mistrovství Evropy oficiálně fotili, pozval kouč Michal Bílek i záložníka Adama Hlouška, který se v té době ve Slavii zotavoval z operace kolenních vazů. Rok po těžkém zranění je dvaadvacetiletý hráč zpět a návrat si užívá.

Hloušek bude na jaře hostovat v Kaiserslauternu

Aktualizováno. Slávista Adam Hloušek bude na jaře hostovat v bundesligovém Kaiserslauternu. Oznámilo to vedení aktuálně třináctého týmu nejvyšší německé soutěže na svých webových stránkách. Talentovaný středopolař dnes úspěšně absolvoval zdravotní testy.

Hloušek už Slavii na podzim nepomůže, bude se připravovat na jaro

Fotbalisté Slavie Praha budou po zbytek podzimu postrádat útočníka Adama Hlouška. Ten se sice nedávno vrátil po vážném zranění kolenních vazů, ale svou výkonností trenéra Michala Petrouše nepřesvědčil. Bude se tak chystat na zimní přípravu, aby byl zcela fit pro jarní část sezony.

Hloušek opět trénuje se Slavií

Sedm měsíců po operaci kolena se útočník Adam Hloušek zapojil do tréninku Slavie. Jednadvacetiletý talent se cítí dobře a svůj návrat k zápasům vidí optimisticky.

Slávista Hloušek už dostal povolení od lékařů a připojí se k týmu

Slavii Praha by ze současné krize mohl pomoci také návrat talentovaného útočníka Adama Hlouška. Ten již ukončil rehabilitaci po operaci kolenních vazů a nejpozději začátkem října se zapojí do tréninku. Pokud půjde vše dobře, po říjnové reprezentační pauze by měl být týmu k dispozici.

Marod Hloušek se těší na dřinu, která jej povede k návratu

Slávista Adam Hloušek třikrát týdně cvičí na rehabilitaci, pravidelně dochází do bazénu a v hloubce s vodou až u krku simuluje běhání, protože ještě nějaký čas potrvá, než se proběhne na zemi "po svých". Už pět týdnů uplynulo od chvíle, kdy se podrobil operaci přetrženého zkříženého vazu v koleně.

Slávista Hloušek má za sebou operaci kolena

Adam Hloušek má za sebou úspěšnou operaci zkřížených kolenních vazů, kterou absolvoval v německém Augsburgu. Ve čtvrtek se slávistický útočník vrací do domácího ošetřování, následovat by měla zhruba půlroční rehabilitace.

Hloušek má přetržené kolenní vazy, půjde na operaci

Adam Hloušek má přetržené zkřížené kolenní vazy a Slavii i reprezentaci bude zhruba půl roku chybět. Vážné zranění odhalila dnešní prohlídka, kterou fotbalista absolvoval v Mnichově u vyhlášeného specialisty Hanse-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta. V pondělí se v Německu podrobí operaci. ČTK to oznámil hráčův agent Pavel Paska.

Světové talenty: Adam Hloušek

Jméno dnešního hráče určitě netřeba ani nijak výjimečně představovat. Adam Hloušek se především za poslední půlrok ve Slavii dostal do podvědomí širší fotbalové veřejnosti a jeho hvězda stále stoupá nahoru.

02.12.2009 Aktuality 303 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele