Další články

Bývalý reprezentant Hloušek se vrací do české ligy, posílil Zlín

Novou posilou Zlína je bývalý reprezentant Adam Hloušek, který hrál naposledy polskou nejvyšší soutěž v Nieciecze. Třiatřicetiletý levonohý krajní hráč se vrací do české ligy po necelých dvou letech. Zlín o přestupu informoval na klubovém webu.

Hloušek bude z Plzně hostovat v Kaiserslauternu

Obránce či záložník Adam Hloušek odešel z Plzně na roční hostování s opcí do třetiligového Kaiserslauternu, v němž působil už na jaře 2011. Německý celek informoval o Hlouškově příchodu na webu.

Plzeň už pro novou sezonu nepočítá s Hlouškem a Hercem

Viktoria Plzeň už nepočítá s obráncem Adamem Hlouškem, který nefiguruje v kádru pro letní přípravu. Svolení hledat si nové angažmá od druhého celku uplynulé sezony dostal také slovenský záložník Christián Herc.

Plzni budou několik týdnů chybět Hloušek a Alvir

Fotbalistům Plzně bude několik týdnů chybět obránce či záložník Adam Hloušek. Z úvodního kola jarní části ligové sezony v Opavě si odnesl zranění ramena a dnes musel podstoupit operační zákrok. Viktoria o tom informovala na sociální síti.

Hloušek: Bylo by špatné brát Limberského jako jediného konkurenta

Obránce Adam Hloušek nevnímá Davida Limberského jako jediného konkurenta, s nímž bude bojovat o místo v základní sestavě Plzně. Na třicetiletého hráče udělala Viktoria velký dojem a je rád, že už v průběhu minulé sezony přijal nabídku západočeského klubu.

Češi v zahraničí: Papadopulos slavil titul, Plašil se dojemně loučil

Největší úspěch kariéry oslavil útočník Michal Papadopulos z polských Gliwic, které získaly premiérový polský titul. Gólových zápisů se dočkali obránci Filip Novák z tureckého Trabzonsporu a Adam Hloušek z Legie Varšava. Trefil se také záložník Jaroslav Navrátil, který s Go Ahead Eagles bojuje v baráži o postup do nizozemské Eredivisie.

Na Ameriku mám čas, s Plzní chci bojovat o titul, řekl Hloušek

Adam Hloušek, kterému po sezoně vyprší smlouva v Legii Varšava, odmítl angažmá v USA a s předstihem se domluvil na tříletém kontraktu s Plzní. Třicetiletý obránce si Viktorii vybral kvůli tomu, že ještě chce hrát na nejvyšší úrovni, bojovat o mistrovský titul a evropské poháry.

Plzeň po sezoně získá obránce Hlouška z Legie Varšava

Viktoria Plzeň získala první posilu pro novou sezonu. Do týmu obhájců titulu přijde obránce Adam Hloušek, kterému v létě skončí smlouva v Legii Varšava. Osminásobný reprezentant s Viktorií podle klubového webu podepsal tříletou smlouvu.

Češi v zahraničí: Necid dal pátý gól, Kadeřábek oslavil stovku

Tomáš Necid vstřelil za Den Haag svůj pátý gól v nizozemské Eredivisie. Obránce Pavel Kadeřábek zase oslavil jubilejní 100. zápas v bundeslize. Po čtvrt roce vychytal vítězství pro Hearts brankář Zdeněk Zlámal. Do základní sestavy se v tureckém Alanyasporu prosadil útočník Josef Šural. A raritní zápas se hrál ve druhé polské lize, zasáhlo do něj hned pět českých hráčů.

Češi v zahraničí: První gól Šurala a Vaclík pokořený Messim

Tomáš Vaclík ze španělské Sevilly se o víkendu zařadil do vcelku široké společnosti brankářů, kterým nastřílel hattrick fenomenální Lionel Messi. V Turecku zase Josef Šural dostal sice jen klasických 7 minut na konci zápasu, přesto stihl svůj premiérový gól v dresu Alanyasporu. K zajímavému souboji českých brankářů došlo ve Skotsku...

Češi v zahraničí: Suchý se po zranění vrátil na hřiště

Obránce Marek Suchý naskočil po dlouhém zranění znovu do sestavy Basileje a rovnou zvládl celé utkání proti Sionu. Jinak ale uplynulý víkend z pohledu českých krajánků dvakrát úspěšný nebyl. Skončila dlouhá neporazitelnost Tomáše Kalase a jeho Bristolu, čeští brankáři inkasovali poměrně dost gólů. A český střelec se v zahraničních soutěžích tentokrát nenašel ani jeden jediný.

Češi v zahraničí: Necid si udržel střeleckou formu, exceloval Kadeřábek

Pavel Kadeřábek byl u zázračného zmrtvýchvstání Hoffenheimu na hřišti Borussie Dortmund a podílel se na něm gólem a asistencí. V nizozemské první lize se prosadil po týdnu opět Tomáš Necid. O patro níž se trefil obránce Josef Kvída za Nijmegen.

Češi v zahraničí: Ondrášek zazářil dvěma brankami

Český útočník Zdeněk Ondrášek se v dresu Wisly Krakov blýskl dvěma brankami do sítě Plocku a rozhodl o vítězství svého týmu. Trefil se také Václav Černý za béčko Ajaxu, ale pak také nedal penaltu. Pořádnou ránu do sebevědomí utrpěl brankář Zdeněk Zlámal, který ve skotské lize dostal pět gólů za necelých 20 minut. Další gólman Tomáš Vaclík naopak pomohl nulou k výhře Sevilly a drží ve Španělsku druhou příčku v tabulce.

Češi v zahraničí: Kadeřábek asistoval, Kaša na Slovensku mírnil debakl

O víkendu čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích dvakrát nezářili. Gól si připsal pouze obránce Filip Kaša za slovenskou Žilinu, jeho tým ale vysoko prohrál se Slovanem. Důležitou asistenci zapsal Pavel Kadeřábek z bundesligového Hoffenheimu. Brankář Zlámal ve Skotsku zase vychytal jubilejní desátou nulu v dresu Hearts...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele