21. kolo
21.03.2011 17:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 2:1

Po čtyřech zápasech inkasoval Hradec před vlastními fanoušky, přesto si díky přesvědčivé první půli připisuje důležité tři body. Příbram, která prakticky začala hrát až po přestávce, tak prohrává potřetí za sebou na hřišti soupeře a padá na jedenáctou příčku.

Hradečtí se ujali otěží utkání od úvodních momentů a po devíti minutách mohl otevřít skóre Černý, který dostal do vápna přihrávku od Pilaře, ale zblízka Hrušku neprostřelil. Po pár vteřinách se chytal za hlavu Dvořák, který usměrnil Hochmeisterovu střelu těsně vedle bližší tyče.

Po čtvrthodince hry se bez větších protestů soupeře producíroval před vápnem Poděbradský, který naznačil střelu a míč přenechal Fischerovi. Ten ze zákrytu příbramských kuželů vypálil přesně k tyči, Hruška uviděl balón snad až v síti.

Po hluché části nabrali po půlhodince hry opět sílu Votroci. Kasálkovu střelu z dálky vytáhl solidním zákrokem Hruška na roh. Ten chvíli poté mohl děkovat svému břevnu, když ho další povedenou dalekonosnou střelou překonal Pávek.

Jenže za další dvě minuty sklepl patičkou Dvořák míč na vápno pro Klapku, který bez přípravy zamířil přesně k pravé tyči. Prudký pokus brankář nestihl vyrazit a do šaten šel Hradec s pojištěným náskokem.

Ten se brzy po změně stran opět snížil. Po faulu Černého na Klesu citlivě ponechal sudí Makovička výhodu, Tarczalova sražená střela zpoza vápna skončila na břevně a nehlídaný Koukal z malého vápna snadno skóroval. Odvděčil se tak trenéru, který ho do hry poslal od první minuty druhé půle.

V 65. minutě pobízel k vyrovnání Klesa Štochla, ten ale na příhru před prázdnou branku ztrácel dva kroky. Na druhé straně tak musel šance zachraňovat Hruška, který parádně vyrazil rázný pokus Rezka.

Příbram v závěrečných minutách okupovala území kolem vápna soupeře a zdálo se, že domácí budou muset odolávat velkému tlaku. To by ovšem Klesa nesměl na vápně ztratit balón a za následný faul, při kterém šel jasně pouze po hráči, dostat červenou kartu.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 0 Neni co resit

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec snad vyhraje..as to bude urputny boj...nicmene tip 1...1:0,2:0

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se HK vzpamatuje a vyhraje..ale bude to těžší než s Dynamem...

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
vanGomm

Přeji výhru Hradci,ale mám obavu,že to bude X.

Reagovat
smazaný uživatel

i přes další beton, který k nám přijel, jsme ho po hezkých kombinacích dokázali překonat. :-) pro Pávka za centry - pro Příbram, za předváděnou hru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele