29. kolo
08.05.2010 17:30 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - 1. FC Brno 1:3

Brno vyhrálo po dlouhé době a hned o dvě branky, když porazilo Budějovické mužstvo na jeho hřišti 1:3. Domácí zásluhou Sedláčka vedli, ale díky dvěma gólům Pernici a jednomu Oklešťka hosté otočili zápas ve svůj prospěch.

První poločas bylo nejlepší strávit u stánku s pivem a s párky, jelikož se nestalo nic důležitého a hrál se nudný fotbal. Branky začaly padat až ve druhé půli.

Tu první dal v 51. minutě Sedláček a poslal domácí do vedení. Jasanský zleva odcentroval a Tomáš Sedláček přetavil jeho polovysoký centr ve vedoucí branku - 1:0. Po hodině hry mohl vyrovnat brněnský Pernica, ale jeho střela mířila mimo. Nicméně i on se své chvíle dočkal a to dokonce hned dvakrát, když brankami ze 75. a 78. minuty otočil stav na 1:2. Nejprve se prosadil po centru Kalabišky, který k němu ještě hlavou prodloužil Rabušic a poté se trefil od vzdálenější tyče, po centru Oklešťka, který tentokráte někdo za letu tečoval. Oklešťek sám se také dočkal branky, když rozehrál přímý kop. Chtěl centroval, ale míč propadl až do brány a Brno tak zvítězilo 1:3.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Didier Drogba

no konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Kalabiška a Rabušic ----------- to jsou hooooooooooo dně dobří fotbalisté

Reagovat
smazaný uživatel

Budějice, co k nim říct --------- Poborský by si měl na ně najít více času

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele