23. kolo
16.04.2005 20:00 CET
3 : 3
(0:2)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - 1. FC Brno 3:3

Trenér Hapal nečekaně poslal na pravou stranu obrany nejzkušenějšího hráče Zlína Eduarda Lasotu a to se mu vymstilo, jelikož právě přes jeho stranu šel ve třetí minutě první gól hostů. Švancara si vyměnil míč s Mezlíkem a prvně jmenovaný neměl se zakončením sebemenší problémy. Po faulu Koubského na Mezlíka v pokutovém území Brno kopalo penaltu, kterou Černý s přehledem proměnil - 2:0. Zlín se v průběhu prvního poločasu do ničeho vážnějšího nedostal a jeho hra se dala popsat jedním slovem – tragédie. Naopak Brno mohl ještě před odchodem do šaten zvýšit, ale Musilův centr a následná hlavička agilního Mezlíka k brance nevedli.

V 58. minutě se po chybě Dobeše k zakončení dostal Švancara a na jeho střelu byl Kořínek krátký. Hosté se dostali do bezpečného náskoku a zdálo se, že o utkání je rozhodnuto... Zdání klame, o tři minuty později z trestného kopu snížil Hubáček. Po velké chybě Václavíka se domácím podařilo zásluhou Janíčka změnit stav skóre na 2:3 a drama bylo na světě! V 76. minutě zahrál rukou ve vlastní šestnáctce brněnský obránce Živný, rozhodčí ale žádný přestupek neviděl. Závěr utkání se odehrál na polovině hostů, vyrovnávající branku mohl přidat v nastavení Koubský - neproměnil, a tak se zdálo, že Brno ukradne z Letné všechny tři body. Střídající Žemlík byl ale proti a v páté minutě nastaveného času vyrovnal na konečných 3:3.

Autor: David Kubáň

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vyhra domácích-Brno sestoupí...

Reagovat
HOST*Fanda

Máš uplnou pravdu, nikdo ze siných jim body nepustí , tí hrají o evropu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí se moc nevytáh trenéři taky ne jenom koubský ukázal svoji sílu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele