29. kolo
28.05.2005 14:25 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Sparta Praha - FK Teplice 1:2

Co se v posledním kole dalo čekat od Sparty? Snad jen křišťálová koule mohla dát jasnou odpověď. Budou pokračovat výkony z posledních zápasů, kdy mistr třikrát prohrál, anebo se bude konat domácí reparát a ta správná a vítězná oslava titulu?

Jak to asi bude vypadat, napověděla už třetí minuta. Teplice, které bojovaly na dálku se Slavií a Olomoucí o Ligu Mistrů, měly skvělý úvod a právě po třech minutách utekl Emil Rilke a prostřelil vybíhajícího Jaromíra Blažka. I dál útočili Tepličtí a v 19. minutě se radovali podruhé, po rohovém kopu se odražený míč dostal k Rilkemu, který jej zpoza vápna napálil tak, že gólman Blažek neměl nárok.

Pak se hosté zatáhli do obrany a Sparta mohla kontrovat. Nejprve ve velké šanci neuspěli Meduna se Zelenkou, ale čtyři minuty před přestávkou se rozzlobení fanoušci zaradovali, když Michal Kadlec přesnou hlavičkou usměrnil Matušovičův centr z přímého kopu.

Sparta se po přestávce zlepšila, velké šance měli Jun, Pacanda a Rezek, ale na skóre se již nic nezměnilo. Sparta prohrála počtvrté z posledních pěti zápasů a asi i proto nebyly oslavy po převzetí poháru pro mistra nikterak bouřlivé. Teplice sice na Letné zvítězily, ale pomohly si tím jen ke třetímu místu a předkolu Poháru UEFA.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že s eSparta rozloučí se sezonou tak jak se na mistra sluší.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*Slávista

To byla rozlučka... Jsem rád,že jsme si to poslední kolo uhráli sami...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele