předkolo playoff - 1. zápasy
15.02.2024 18:45 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Mauro Icardi v obležení hráčů Sparty (© AFP)

Sparta bude v odvetě dohánět jednogólové manko, přestřelku v závěru rozhodl Icardi

Hráči Sparty prohráli úvodní zápas vyřazovací fáze Evropské ligy na hřišti Galatasaraye 2:3. V tureckém pekle sice měli Pražané velmi povedený start do utkání, v 19. minutě ovšem přišla gólová rána soupeře, u níž neměl čisté svědomí Peter Vindahl, jenž si nepokryl bližší tyč a míč pustil za svá záda. Sparťané krátce po přestávce po prudké ráně Angela Preciada vyrovnali, záhy ale po chybě Ladislava Krejčího znovu inkasovali. Cenný výsledek do odvety ale Turkům přinesl až v závěru bláznivé druhé půle, která nabídla po jedné červené kartě na obou stranách, Mauro Icardi.

Ihned po losu museli začít svou část boje správci sociálních sítí Sparty, kteří čelili záplavě tureckých příznivců. Po dvouměsíčním čekání se už ale svého partu dočkali i sami fotbalisté. Ti se na těžký souboj na stadionu, kde Lvi prohráli v celém průběhu sezony jen s Bayernem, naladili výhrou z Karviné. Naděje Pražanů směřovaly hlavně k podobě soupeřovy defenzivy, již v zimě opustily opory Sacha Boey či Angeliňo.

Sparta zažila skvělý vstup do zápasu a díky vysokému presinku mohl v šesté minutě otevřít skóre Veljko Birmančevič, Fernando Muslera ale předvedl skvělý zákrok. Postupem času se do hry začali dostávat i Turci, což nakonec vedlo k první brance. Kerem Demirbay potáhl míč po levé straně hřiště a překvapivou střelou k bližší tyči propálil nejistého Vindahla, jenž při gólu určitě nemohl mít čisté svědomí. Poslední obrovskou šanci první půle zahodil ve 36. minutě Jan Kuchta, který z hranice malého vápna poslal míč jen do náruče Muslery.

Sparťanům se fantastickým způsobem povedl i vstup do druhého dějství, když se hned ve 47. minutě prosadil Preciado. Ekvádorský bek si našel odražený míč na hranici velkého vápna a tvrdou nechytatelnou pumelicí přesně k levé tyči vyrovnal. Galatasaray mohl velmi rychle odpovědět, Mauro Icardi ale po samostatném úniku pouze orazítkoval levou tyč. Turci se však kýžené trefy přece jen dočkali. Nejhorší čtyři vteřiny letošní sezony prožil Krejčí. Katastrofální přihrávka od českého stopera se dostala na kopačky Mertense, ten našel Icardiho, jehož střela přes teč právě Krejčího skončila v síti. Ani zdaleka to ale nebyl v Istanbulu konec. Jen minutu poté totiž fauloval za červenou kartu Victor Nelsson a sparťané téměř ihned využili početní převahy zásluhou přesné hlavičky od Kuchty, jemuž nádherným centrem asistoval hráč zápasu Preciado. Dalším klíčovým momentem v bláznivém klání bylo po druhé žluté kartě vyloučení Matěje Ryneše. To se nakonec společně se zahozenou tutovkou Tomáše Wiesnera ukázalo jako osudné, jelikož v nastaveném čase zachránil domácím vítězství Icardi.

Sparta se tak zařadila do dlouhého výčtu týmů, které v této sezoně opustily Rams Park poraženy. Odveta je na programu 22. února v Praze.

Autor: Livesport.cz / Oto Blaschke

Komentáře (812)

Přidat komentář
KingMaster13

Bude hodně záležet na tomto 1. zápase venku. Galatasaray je doma ukrutně silný, navíc v pěkně bouřlivém prostředí. Pokud to Sparta tady přežije a odveze si prohru třeba jen o gol tak bude mít velkou šanci na postup. Galatasaray považuju v tom dvojzápase za mírného favorita ale není to rozhodně nic nezdolatelného ze kterého by si měl český klub sednout na zadek. Tip 2:1

Reagovat
ACSeRw!n

3:1

Reagovat
Lemond Laws

1 za pěkný kurz a fandit Spartě... win win

Reagovat
Losinho

2:0

Reagovat
KoryVCF

Snad nebude přetopeno v kabinách

Reagovat
romeo351

0:1

Reagovat
PBLead

1:1

Reagovat
kilobyte

Přes 30 let žádný český tým v Turecku nevyhrál. Sparta vyhrála naposled před 35 lety na Fenerbahce. Ale každá série jednou skončí.

Postup by byl pěkný, ale vypadnout s Gala by nebyla ostuda a ještě bychom pošetřili síly na boj o titul. Ale snad postoupíme.

2:2

Reagovat
Losinho

My vyhráli dva roky zpátky na Fenerbahce.

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Jsem koukal na starý statistiky a na tohle jsem si nevzpomněl. Tak to tam musíme vyhrát.

Reagovat
Salfovic

Měl jsi to uhrát na čínský tým.

Reagovat
kilobyte

Sakra, takhle promarnit příležitost.

Reagovat
Mupi

Přesně! Akorát jestli bychom potom nedospěli k tomu, že český tým ještě nikdy proti tureckému nehrál

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Freedo

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Cotton

Reagovat
Lemond Laws

Pošetřit síly, abychom se do pohárů dostali další rok

Reagovat
Nadržený šimpanz

1:4

Reagovat
Bastaron

3:0

Reagovat
FCSL

Z Galatasaraye se dělá pomalu Real nebo City Sparta potvrdí, že jde nahoru a snad překonaj tu venkovní tragédii v pohárech

1:2 Icardi - Krejčí, Kuchta

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
ratusek

3:1

Reagovat
deporpepa

Když si dám vedle sebe Betis Rangers a Galatasaray, tak v tom nevidím nějaký brutální rozdíl... Ale venku to ani jednou Sparta nedokázala vyhrát a ani bodovat... Tudíž se dá čekat těsná výhra Galatasaraye...

Tip: 3:2

Reagovat
didosh

Reagovat
shitcool

Reagovat
Mr.Mike

Pekny

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Čenda

Reagovat
Keboto

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten tým galatasaraye je individuálně až nezvykle silný, už jen to, že jen na lavičce pravděpodobně budou ndombele nebo tete... prohra o gól bude úspěch

Reagovat
John Obi Mikel

1:0 Icardi z penalty.

Reagovat
dave30

Galatasaray na ně určitě vletí a na začátku budou jistě chtít i presovat (na což není Sparta z ligy až tak zvyklá). Chtělo by to 3-4 z toho presinku vyjet (hlavně nenakopávat s tím, že balón je hned zpět), je by to běhání bez míče přestalo bavit a zápas by byl určitě hratelnější.

Reagovat
Kaspar

OT: Kde ted koukate na streamy na pohrary a zahranicni ligy? O2 budu delat az od pristi sezony, letos jeste ligu dokoukam na tipaci Ale na Livetv co jsem koukal driv, tak mi tam uz zadny streamy nejdou.

Reagovat
wyqinac

sportshub.stream - silne doporucuju teda poustet to v prohlizeci s adblockem, idealne uBlock

Reagovat
oli9

2:2

Reagovat
Puskas

My tam zač. 90. let vyhráli 1:0, ale pak pár hráčů prodalo odvetu a prohráli jsme 1:2 - Kosecki dal dva fíky. Pavelka tehdy zazdil dvě tři tutovky Galásek v 1. zápase v Turecku těsně před koncem šel sám na branku spolu s jedním naším hráčem a střelil vedle. Toto se nezapomíná.

Reagovat
Salfovic

Takže Galásek prodal už první zápas.

Reagovat
Puskas

Čekal jsem podobnou reakci . Naskočil jako náhradník před koncem a jako klasický cucák zpanikařil. Ale ten prodaný odvetný zápas je podle všeho fakt.

Reagovat
Salfovic

Jaké jsou k tomu prodání indicie ?

Reagovat
Puskas

Psalo se o tom už tehdy, po letech byl rozhovor s Zbyňou Ollendrem, který tehdy v odvetě otevřel skóre, a ten to potvrdil, směřoval to do zadních řad, i když nebyl adresný. Mělo jít podle jiného článku (nevím dnes, jestli už toho z 91. roku) o čtyři hráče, kteří se den dva před utkáním sešli se slovenský manažérem, který to puštění zápasu s nimi za milion domluvil. Důkazy samozřejmě nejsou, ale ten zápas vypadal fakt podivně. Můžeme se jen dohadovat, kdo v tom jel. Tipy mám, ale psát je nebudu.

Reagovat
Salfovic

Dík. 250 tisíc byly tehdy pořádný prachy.

Reagovat
Puskas

Tehdy obrovské.

Reagovat
Sigma Olomouc

4:1

Reagovat
Lemond Laws
Reagovat
Nuno čomes

Je rok 2024, kdy všichni mohou natočit nějaké video. A to je problém.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mr.Mike

V tom zadnej problem teda nevidim. To ze se to nekomu nelibi neznamena ze si to nemuze natacet. Nikdo nikoho nenuti na to koukat.

Reagovat
Nuno čomes

Jsi nepochopil.

Reagovat
letitfly

Přirozenej talent

Reagovat
Losinho

To je tak hrozný

Reagovat
wyqinac

tvl to tech 6 vet cte z nejakyho papiru nad kamerou?

Reagovat
Lemond Laws

Pošilhává, jak rychle mizí jídlo z bufetu...

Reagovat
ACSeRw!n

Aurier a Ziyech stale jeste out

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes prohra Sparty ale postoupí

Tvl jinak i jaro v té konference lize je fakt hrozný intertoto zbytečná soutěž letos echt

Reagovat
Stannis Baratheon

Aston Villa, Frankfurt, Lille, Betis, Ajax, Olympiakos, Fiorentina, Fenerbahce, Bruggy... Hrůza no.

Reagovat
KingMaster13

Letos je to zrovna nabouchanější jak loni

Reagovat
didosh

Reagovat
Čenda

Reagovat
Lemond Laws

A co si představuješ ve třetí výkonnostní soutěži? Real a City?

Kolega ti vyjmenoval přesne kluby, které do takové soutežě patří...

Reagovat
Salfovic

Tohle by ty kluby strašně rády slyšely

Reagovat
Lemond Laws

Tak to neznamená, že každý rok tam budou tyto týmy stejné.. To jsou prostě týmy, které mají na to hrát LM, ale ne každý rok a tím pádem je v pohodě, když spadnou klidně až do té EKL...

Reagovat
Harley111

Tvl Aston Villa, Lille , Betis, Ajax , Fenerbachce ty by mohli v pohodě hrát LM. Na konferenční ligu skvělý týmy žádný lopaty typu Slovan Brat., Sturm, Legia, Servete, Bodo , Molde, Plzen ,... to jsou týmy který si představuju v KL který tam patří

Reagovat
Lemond Laws

Kdy hrála Aston Villa naposled LM prosím?

Kdyby mohli v pohodě hrát, tak ji asi hrajou ne? Já psal že to jsou přesně týmy, které na to v pohodě mají, ale ne na to aby ji hráli pravidelně každý rok

Reagovat
dave30

Samozřejmě. Když máš v domácí soutěži větší konkurenci, než v LM, tak se tam opravdu každou sezónu nedostaneš (i když bys tu soutěž mohl hrát každý rok)...

Reagovat
Lemond Laws

A co si tim chtel rict Ludvo?

Reagovat
dave30

Jenom to, že každý rok nehrají LM jen ty nejlepší týmy v Evropě. Vidíš to jinak?

Reagovat
kilobyte

Asi když jí vyhrála.

Reagovat
Rimmer77

Ty jsi lolek co? Ty jsi nepsal že jsou to týmy které na to mají, ale které svojí výkonnosti tam patří Lojzo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FC-RUBRIKA

Konferencni liga je paradoxne pro vetsinu klubu o mnoho prestiznejsi nez Evropska Liga. Neni tim padem zadne prekvapeni ze uz nekolik klubu sondovalo u UEFA moznost ze by se z 3 mista ve skupine Ligy Mistru prestupovalo do Konferencni ligy.

Reagovat
nakolehad

A to máš z knihy Jak šla logika na vandr?

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
dave30

To myslíš opravdu vážně?

Reagovat
Rimmer77

Ty jsi rubrika páté přes deváté viď

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
STR

2:3

Reagovat
Kaspar

Bych cekal, ze Turci zaserou twitter az tak k veceru, to nema cenu tam chodit dneska vubec

Reagovat
kilobyte

To zasrali už po losu.

Reagovat
Man__United

Tady je to jasné, Galatasaray 3-0 v suchém triku

Reagovat
dave30

Mauro Icardi má mzdu zhruba jako základní jedenáctka Sparty dohromady (cca 8 mega euro ročně). To bude ostuda, až vypadnou...

Reagovat
thewall

Spíš jako základní jedenáctky áčka, béčka, ženského týmu a vejde se něco THP.

Reagovat
dave30

Nechtěl jsem být tak přísný...

Reagovat
thewall

Ale stejně je to síla, ten rozdíl ve mzdách Gala a Sparty.

Reagovat
dave30

Jj, v Gala (ale i Fener) má mega euro snad i uklízečka...

Reagovat
wyqinac

tak predpokladam, ze nejlip placeny hrac Acka ma tak jako cely zensky tym, tim jsi tam asi moc nepridal do toho souctu

Reagovat
Nadržený šimpanz

Je možný, že jeden hráč má plat desetinu rozpočtu týmu?? Ve Spartě by musel brát někdo třeba 80 mega ročně, teda třeba 6 milionů korun měsíčně

Reagovat
ACSeRw!n

Kaya mel 3,5 a to byl asi mensi rozpocet, nez je ted, takze to tak mimo neni.

Reagovat
dave30

Galatasaray vynakládá jenom na mzdy cca 55 mega liber ročně. Ano, Iscardy má mít zhruba 6,5 mega. Společně s Tanguy Ndombele, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Davinson Sánchez, Dries Mertens, Lucas Torreira mají dohromady cca 31 mega, což je přes 50% mzdových nákladů klubu...

Reagovat
didosh

Samý sympatak

Reagovat
dave30

To máš fuk. Když je Sparta vyřadí, tak to bude celkem jedno...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hm, Panák sedí jo

Reagovat
ACSeRw!n

bude se spis branit, takze Vitik je lepsi volba

Reagovat
ACSeRw!n

a urcite ho chteji vic ukazat v EL, at mu roste cena

Reagovat
HalaMadrid_Flx

jasný

Reagovat
ratusek

Pěkná čubina

Reagovat
Seydou Doumbia

Nic moc, takový nasraný ksicht

Reagovat
ratusek

No nafouklá držka, na jednorázovku dobrý

Reagovat
Seydou Doumbia

asi tak

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jak se to říká, viděl jsem lepší....

Reagovat
Bex5

U nas se rika "Mam na min"

Reagovat
wjillm

To je super

Reagovat
didosh

To jsem ještě neslyšel, dobré

Reagovat
Bex5

M.R.D.K.O. Gruppe vymyslelo uz hodne picovin. Ale nekdy jsou to fakt picoviny

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Vinci

To jsou fakt neskuteční prizdisraci v tom studiu. To je tak těžký říct kdo je pro ne favorit utkání?

Reagovat
Witcher

Ten kokkt co tam je s Bosákem se vrátil?Nebo mám haldy

Reagovat
Rudy

Obraz zase jako vino. Kolik to ma, 560p?

Reagovat
Lojzík

Klasicky skvělé nazvučení přenosu. Celou dobu mluví o pekle na stadionu a slyšet jsou jen ty trapné kecy Bosáka.

Reagovat
ACSeRw!n

to stazeni zvuku me taky neskutecne sere

Reagovat
ACSeRw!n

skoda, ze Laci neumi hlavickovat ale jinak super zacatek, Gala nema balon

Reagovat
ratusek

Jsem zvědavej,.jak dlouho vydrží bučet

Reagovat
ACSeRw!n

Karabec dneska beha jak nikdy.. si ho tam turci po zapase hned nechaj

Reagovat
ratusek

Panebože. Tohle musí být gol na středu volnej borec a on to zahodí. Tohle je bude kurevsky mrzet

Reagovat
Sigma Olomouc

Proč nenahrál

Reagovat
ACSeRw!n

dat gol na Gala a prodat se je az moc velky lakadlo, Kuchta by taky strilel podle me

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
romeo351

Škoda

Reagovat
Vinci

Birma se asi posral ne

Reagovat
Greny

A proč kokot nepiskl faul, když byl ofsajd

Reagovat
Nadržený šimpanz

Zatím super, doufám že to nebude Větší číslo 2

Reagovat
Witcher

Ten Vindhal neco podělá nemám z něj vůbec dobrej pocit

Reagovat
Greny

Já nemám vůbec dobrej pocit z toho rozhodčího. Taky myslím že něco posere

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
STR

Dobrý pocit

Reagovat
Zephyr

ten pocit z něj mám permanentně

Reagovat
Nuno čomes

Tak to je docela pravidelnost ne?

Reagovat
Squinty

Taky jsem měl tušení po 2 minutách, betis deja vu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
didosh

trefils to

Reagovat
Whitemedia

Kdo to tam "komentuje" s Bosákem?

Reagovat
ACSeRw!n

el Chapo

Reagovat
Greny

To je Němec ne??

Reagovat
Whitemedia

Nevím právě, ale nebudu zlej, kdyby si to tu třeba přišel číst.

Reagovat
Salfovic

16´ minuta a 0:0, takže Sparta postup.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Greny

Jo Pico Krejčí je odchovanec Sparty ... A přišel z Brna tvl

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kilobyte

Odborník. To nemůžu říct.

Reagovat
Cotton

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

No jako zatím dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Němec se hrozně špatně poslouchá, s tím jeho vyjadřováním by do televize neměl chodit.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Nuno čomes

naprosto

Reagovat
Kucka

pochopil jsem, že je tam jenom jako "znalec prostředí", protože kdysi hrál na Gala

Reagovat
Mass

Zlatej Jirka Němec

Reagovat
mayday

Němej Němec

Reagovat
didosh

ten byl nemej

Reagovat
Cotton

strašně dlouhá souvětí o ničem

Reagovat
Čenda

Reagovat
ACSeRw!n

Krejci boss

Reagovat
KnoxXx

Krejci

Reagovat
Greny

Vindahl to se musí chytat

Reagovat
JackBlack

klasika

Reagovat
C-M@ster

Takhle to měl udělat předtím ten Karabec...

Reagovat
naheCZ

Vindahl

Reagovat
ACSeRw!n

dira no.. prislo me ze i blbe stal, ze vubec nevedel kde ma tyc

Reagovat
smazaný uživatel

On hlavně počítal se střelou na zadní, vůbec mu nedošlo že to může jít i na přední.

Reagovat
Greny

Ja počítal se střelou když jsme viděl ten naprah

Reagovat
smazaný uživatel

To je velká chyba.

Reagovat
Sigma Olomouc

Vindhal

Reagovat
ratusek

Klasika. Vindahl podržel.

No ted se nesmí Gala rozjet

Reagovat
Greny

On se lekl ne???

Reagovat
JackBlack

Laci se na něj taky uplně vysral, ani neměl snahu jít jeho směrem

Reagovat
Gareth Bale 11

Se jako uhybal?

Reagovat
romeo351

Vindahle tvle

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

To je v piči, z hovna gol, teď začne kolotoč

Reagovat
Salfovic

Díró, díró.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Snad se z toho nezeserou klucj

Reagovat
Zephyr

Vindahl to chtěl vyrážečkou

Reagovat
Salfovic

Vypadalo to, že si pro ní šahá do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za popelnici? Vlastně ne, ta by zůstala stát a neuhýbala střele

Reagovat
okokolo

Reagovat
Rizek

Vindahl po dlouhé době chyba. Má na to smůlu.

Ale Sparta zatím určitě lepší a nebezpečnější.

Reagovat
Losinho

Tak hlavně že umí nohama to známe moc dobře

Reagovat
Kincl

Přesně jak to tu borci vždycky rozjíždí na co dobře chytat a mít reflexy, důležité je umět odkopnout někomu na nohu nebo si to umět rozehrát na své půlce

Reagovat
Kucka

Onana pro chudé?

Reagovat
Losinho

Mandous pro.. podobně chudé

Reagovat
Nuno čomes

Kolikátý kiks Vindahla to už je?

Reagovat
ACSeRw!n

treti

Reagovat
Nuno čomes

teprve? bych řekl tak šestý.

Reagovat
Salfovic

Myslel letos.

Reagovat
ACSeRw!n

ja pocital jen ty opravdu velky minely, jinak toho bude vic no

Reagovat
Losinho

Jen na začátku sezóny měl víc než tři.

Reagovat
ACSeRw!n

ok

Reagovat
Whitemedia

Jednou už jsem viděl brankáře uhýbat před střelou, ale netušil jsem, že po Kepovi se dočkám dalšího

Reagovat
Greny

Ty nepamatuješ Zimu na euru U21??? Legenda

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Whitemedia

To chceš po mně moc, si nepamatuji ani, co jsem měl k obědu.

Reagovat
Greny

tak to tipuji na pět piv a pulana rumu, když si to nepamatujes

Reagovat
Puskas
Reagovat
ACSeRw!n

legendarni

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ratusek

Reagovat
STR

Reagovat
Losinho

Reagovat
Cotton

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
8lampard8

Reagovat
kilobyte

Kdo se vyhne klíči, vyhne se i míči.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
8lampard8

Reagovat
lampas

Za tohle by šel brankář a obrana do béčka i v Karviné Absolutně laciný nesmysl, vůbec tomu nerozumím, že dají cikánům takhle zbytečně z ničeho cuchnout a dostat je na koně.

Reagovat
OTASi

To by chytil kterejkoli ligovej gólman

Reagovat
Selänne

Klasik proti Turkům. Můžeš mít šanci kolik chceš, ale oni nám dají gól fakt z každýho hovna. A je úplně jedno, zda hraje Sparta, Slavia nebo Plzeň.

Reagovat
ratusek

Stačilo mít v bráně brankáře. Jsem to psal několikrát, že z Vindahla nečiší jistota.

Oni potřebují golmana hlavně na poháry, ligu může odchytat defakto kdokoliv. Proto snad přišel Vindahl

Reagovat
Kincl

Co to je ku*rva za rozehrávky? minutu čekají a pak to dá stoper golmanovi v malém vápně a ten to nahulí pryč

Reagovat
ACSeRw!n

0:1 je furt dobry, neni potreba se nikam hnat

Reagovat
STR

Ti rozhodčí ze Španělska zo je strašný shit.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Whitemedia

To se prostě nedá poslouchat...

Reagovat
Whitemedia

A výjimečně za to nemůže Bosák.

Reagovat
RickNash

ta rozehra sparty je strašná, ty nákopy nejsou přesný a i kdyby byly, tak co tam asi má kuchta proti těm obrům dělat?

fakt mám pocit, že ty týmy, co chtěj hrát odzadu a od gólmana, občas vůbec netuší, co pro to musej udělat. pokud celá ta rozehra znamená, že si stopeři stoupnou na oba konce vápna, ale žádnej záložník se k nim nestáhne na možnou krátkou přihrávku, tak to prostě tím nákopem přece skončit musí. akorát pro ten jsou zase beci a část zálohy moc nízko na to, aby získala druhej míč nebo byla dost blízko na sklepnutí. a ofsajdová linie naprosto zbytečně hluboko.

tohle jde přece za trenérem, za kym jinym?

Reagovat
Kucka

Já nevím, zase hraješ na Gala, kde toho nejde moc vymýšlet a Sparta měla ze hry nějaké 4 slušné šance, což je dost. Problém je, že párkrát blbě při rozehrávce ztratili balon na středu, z čehož mělo přečíslení Gala. Za mě zatím vyrovnaný zápas a ok výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Vindahl se po sezóně asi kupovat nebude, ne?

Reagovat
Losinho

Bude, nejsou gólmani.

Reagovat
ACSeRw!n

minimalne ne za ty prachy jako Vindahl

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Rodákovi končí smlouva ve Fulhamu, co jsem tak zcheknul.

Reagovat
Kucka

To by mohla být dobrá posila (ale nevím, jak hraje nohama )

Reagovat
Salfovic

Tak on nehraje vůbec.

Reagovat
Losinho

Ten asi zůstane v Anglii a bude pokračovat v Champu.

Reagovat
Greny

Kuchta malá domu

Reagovat
ACSeRw!n

tohle musi byt gol, co to bylo za strelu do hajzlu

Reagovat
Gareth Bale 11

Kuchta ty vole.

Reagovat
KnoxXx

spalovac Kuchta neprekvapil

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Losinho

Kuchta pumelice

Reagovat
Salfovic

Pěkný dělo

Reagovat
naheCZ

Kuchta kanonýr

Reagovat
Gunner91

Birmancevic 12. hrac Galatasaraye

Reagovat
ACSeRw!n

ten obrance si s nim zatim slusne vytira prdel no.. fyzicky v soubojich uplne jinde a asi ani rychlostne tam nebude moc rozdil

Reagovat
Greny

Dvanáctý je Vindahl ten je šílené nejistej

Reagovat
Losinho

Co to bylo za lob

Reagovat
KnoxXx

raz mu nieco vyslo v repre a uz si mysli, ze je Maradona

Reagovat
Gareth Bale 11

Sice ofsajd, ale zase to uplne zajebal.

Reagovat
Salfovic

Neomylně to vždy pošle brankáři do náruče.

Reagovat
Greny

Na rozchytani

Reagovat
ratusek

Ani mě to nepřekvapuje. Sparta hraje snad i lépe, ale nedává šance a jednu lehkou šanci posere Vindahl a je z toho gol

Reagovat
Nadržený šimpanz

Piču posere, spíš to posrala obrana a ten hráč to udělal chytře

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

Ty vole tohle ti nepustí ani žák. Kdyby to šlo pár cm od tyče, tak neřeknu, ale to šlo na golmana přímo a on uhýbá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kincl

Nevím, prostě na naší ligu dostačující, ale pokud chcete uspět v Evropě tak potřebujete týpka co dá ze tří šanci aspoň gol a nepotřebuje na gol deset šancí.

Reagovat
Losinho

Co ten Albánec nebo Olatunji? Kuchta v Evropě nikdy góly nedával, ten ti kromě běhání nic neudělá.

Reagovat
Kincl

Kuchta, tak proč ho tam mají?

Reagovat
naheCZ

Protože ho koupili za nemalé peníze a hned ho poslat dál nechtěli

Reagovat
Kucka

V létě už podle mě půjde

Reagovat
PBLead

kam? Ten na lepší ligu nemá. A kdo by za něj dával těch 5 EUR? Já teda ne.

Reagovat
Kucka

Tipuju nějakou MLS jak Bucha, případně Turecko.

Reagovat
mayday

Turecko pro něj ideál. Nějaká Antalya, pár gólů za sezonu dá, v tom bordelu tam si i zaprasí, trošku se vybouří, něco si vydělá. Pokud mu zaplatí.

Reagovat
Salfovic

Na zprasení slávistů.

Reagovat
romeo351

Běhání? On spíš má to svoje stínovaní 3s později

Reagovat
romeo351

*o 3s pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Laci na hristi zoufalej, ale kecama zralej na vyhozeni.

Reagovat
r.mrazik

Ten jim píská úplně všechno.

Každopádně Laci je špatný

Reagovat
naheCZ

Laci naprosto příšernej dnes

Reagovat
Kincl

Ten Icardi tam ale dobře rozdává ty přihrávky.

Reagovat
Salfovic

Mně tedy nepřijde nic moc, na to kolik bere

Reagovat
Salfovic

Kolik sekund se odehrálo z nastavení, 10?

Reagovat
ACSeRw!n

a jeste nastavit jen jednu minutu, dobrej nesmysl

Reagovat
romeo351

Fruko Schulz

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Geordies

Rozhodčí příšerný, zatím ten tlak absolutně nezvládá. Většina sporných situací rozhoduje ve prospěch Galatasaray. Ono se to nezdá, ale pro Spartu to musí být strašně feustrující.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Pablos

Rozhodčí na píču no… ta ruka Mertensena a on nijakej zákrok odpíská faul Vitíka No a Kairinen a za nedotknutí žlutá… bych tam píčoval ještě víc jak Laci

Reagovat
adoxx

Reagovat
PBLead

Reagovat
Pablos

Pěknej fotbal, rychlej v emocích. Galatasaray hrajou dobře, asi nejlepší tým soupeře českého týmu co jsem letos viděl. Každopádně věřím, že tam Sparta taky něco dá

Reagovat
romeo351

Vždyť nehrají nic

Reagovat
Pablos

Jde o nápady a šikovnost… nehrajou nic

Reagovat
Pablos

Sparta toho dost zvládne zavřít… krom pár kiksů. Sparta je silnej tým… nejde to hodnotit, ze pokud to není válec, tak soupeř hraje hovno oboustraně nej fotbal pro mě letos.

Reagovat
guzman

Gala zatím dost hratelný, ale pořád nám chybějí zkušenosti z velkých zápasu.. Škoda šance Birmy na začátku.. Laci hlavičkář není, to bych mu nevyčítal, ale hlavně krotit emoce tvl, Kuchtič klasik no

Reagovat
guzman

A samozřejmě rozhodčí nezvládá absolutně

Reagovat
adoxx

Ten rozhodčí se z Turků trochu posral ne? Absolutně nezvládá mi přijde

Reagovat
Urbis__

Konaté 2 už se vyplácí koukám

Reagovat
romeo351

Sorensen fakt nemůže za ten gól

Reagovat
adoxx

Za ten gól může jenom Vindahl

Reagovat
romeo351

Preciado

Reagovat
Fakt

Kuchta

Reagovat
Salfovic

Priske.

Reagovat
Mr.Mike

Rozhodci

Reagovat
7kaka7

Jako že wingbekovi budeme vyčítat, že byl moc vysoko? Vitík prohrál souboj ale tohle se musí chytat prostě, obrana se vrátila relativně dobře.

Reagovat
Pablos

Nemůže, ale posral to taky… ale gól jde za Vindahlem

Reagovat
r.mrazik

Přímo nemůže..částečně ano

Reagovat
Pablos

Reagovat
STR

Člověk je rád, že o přestávce nemusí poslouchat Němce a pak zjistí, že ve studiu je Kozohorsky s dvěma geronty

Reagovat
Salfovic

Čapouna? (to je srdíčko)

Reagovat
PBLead

No a pořád mluvili o dost lépe než Němec.

Reagovat
kilobyte

Zatím podle plánu. Necháme je myslet si, že jsou lepší a doma je ztrestáme.

Reagovat
KingMaster13

Nezapomeň kdo vám ten plán vymyslel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
KingMaster13

Jinak chválím jak jste to takticky geniálně sehráli. Posadili jste je dost na koně, takže už mohou z něj pouze spadnout

Reagovat
kilobyte

Akorát nám do toho hodil vidle rozhodčí a vyřadil nám 3 hráče do odvety.

Reagovat
KingMaster13

Jo to je jediná oblast, kde se to posralo.

Reagovat
PBLead

Vindál není můj oblíbenec. Je mi jasné, že Sparta aktivuje opce a že dokud bude Priske trenér, tak jej jako krajana v bráně podrží, ale myslím si, že by Sparta měla hledat jiného gólmana.

Reagovat
Pablos

Priciznózo

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
ACSeRw!n

vamooooooooo

Reagovat
guzman

Preciaaaaaadooooooooooooo

Reagovat
adoxx

Goooool, krásně Preciado

Reagovat
Kincl

Český hráč by trefil prvního obránce nebo přestřelil pět metrů

Reagovat
Mass

Masopust nebo Douděra už podobných gólů dali víc.

Reagovat
kilobyte

Nebo to narval brankáři do hlavy.

Reagovat
naheCZ

Co tam hledali?

Reagovat
Kucka

Vitíkův ofsajd? Asi zkoumali, jestli nebyl ve výhledu gólmana.

Reagovat
Lopiger

byli tam nějací Sparťani v ofsajdu - potenciálně zakrývali výhled nebo tak něco

Reagovat
KingMaster13

Zatím dle plánu, teď si to hlídejte a před koncem pokud do té doby nedají sami je nechte dát na 2:1. Doma pak kolotoč

Reagovat
KingMaster13

Cením jak dodrželi taktické pokyny

Reagovat
guzman

Co se kurva řešilo????

Reagovat
C-M@ster

Podle mě ofsajd... ale tam bylo jasně vidět, že ten hráč byl dost daleko od trajektorie míče.

Reagovat
oli9

Kdyby se náhodou něco našlo no

Reagovat
romeo351

Preciado fakt může za ten gól

Reagovat
Salfovic

To ho mohl klidně vylejt.

Reagovat
Garbicz

Řešil se určitě offside ovlivněni hry.. ale byl bokem

Reagovat
ACSeRw!n

hodne dobrej zapas opet

Reagovat
guzman

Ještě že Icardi hraje na Kuchtiče

Reagovat
oli9

Krejčí ale to docela posral.. Místo z první ven tak se tam s tím jebe metr od brány

Reagovat
Marisic

Krejčí klasicky zahrál na nervy

Reagovat
Gareth Bale 11

Od Krejciho se teda dalo v pohode piskat

Reagovat
Salfovic

Jenže už před tím byl sám tahanej za dres.

Reagovat
STR

Reagovat
Marv

Nemohlo v žádném případě, protože tomu předcházel metrový ofsajd icardiho

Reagovat
ACSeRw!n

Birma out, Sulo in

Reagovat
romeo351

Sudí

Reagovat
romeo351

I když…

Reagovat
FCSL

Ta 7 si dělá z Vitíka dobrou srandu

Reagovat
r.mrazik

To jsou děsný padavky

Reagovat
naheCZ

Krejčí

Reagovat
Gareth Bale 11

Takovej kiks zase

Reagovat
Side

oni jsou fakt neskuteční dementi

Reagovat
oli9

Krejčí je magor...

Nejdřív špatně rozehraje a pak tam leze jak blb

Reagovat
oli9

Ten Krejčí je magor

Reagovat
Kincl

Dobře jim tak, hrajou to furt jak vocasové přes vápno pomalé, krátké rozehrávky

Reagovat
Losinho

Krejčí

Reagovat
ACSeRw!n

2x OG

Reagovat
OTASi

Krásně jim to darujou

Reagovat
romeo351

Krejčo

Reagovat
M0rb1D4S

To tam ten Krejčí toho Icardiho neviděl, nebo co to nacvičoval za kokotinu.

Reagovat
r.mrazik

Krejčí si to vyzral komplet

Reagovat
C-M@ster

Ach bože

Reagovat
ACSeRw!n

jasna redka a jedem kurva

Reagovat
Man__United

KREJČÍ prý stoper za 50 milionů eur

Reagovat
mastakillah

Merteeeens

Reagovat
r.mrazik

A Mertens je hrozný munda

Reagovat
meno

Nojo nejlepší hlava v lize, akorát blbá bráno

Reagovat
naheCZ

Naštěstí tam mají stejně hloupého hráče

Reagovat
Man__United

KREJČÍ prý stoper za 50 milionů eur

Reagovat
guzman

Jako jak tohle může Krejda vyslat na hráče???? Chápu že občas dojebe rozehrávku, ale tohle??? Si dělá prdel, času měl dost a pak vyšle toto

Reagovat
JessePinkman

Proč má ten Krejčí v hlavě takhle vymrdáno. Takhle lajdácky odfláknout rozehrávku...

Reagovat
Kincl

Co se diví sakra? Ti fotbalisté jsou fakt hlupáci

Reagovat
Man__United

Ale hovno červená Sparta protěžována i v Evropě

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
KnoxXx

konecne na place najlepsi hrac

Reagovat
OTASi

A Haraslín otočí

Reagovat
adoxx

Kuchtaaaaaaa vamoooooooos

Reagovat
guzman

Joooooooooooo

Reagovat
r.mrazik

Joo!! A teď ještě jeden přidat

Reagovat
ACSeRw!n

Kuchta Belmondo, Kuchta Belmondo

Reagovat
KnoxXx

z takeho centru da aj Kuchta gol

Reagovat
oli9

Skvělý centr

Reagovat
PBLead

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
ratusek

Jestli tohle nevyhrají, tak to bude obrovská škoda. 2:2 a proti deseti. Ještě jeden musí dát

Reagovat
JessePinkman

Já to spíš vidím po chybě v obraně na 3:2.

Reagovat
ratusek

To je tutovka

Reagovat
JessePinkman

Už to začíná.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Super zápas, teď otočit

Reagovat
Seydou Doumbia

Preciado mistr v létě do Lyonku s ním

Reagovat
oli9

Teď je Sparta musí dorazit. Turci jsou labilní... Aa Sparta teď na koni

Reagovat
Kincl

Vždyť jsou v základu jen 4 turci

Reagovat
oli9

To stačí

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Man__United

Přijde Zaha a ten rozhodne

Reagovat
KnoxXx

haha

Reagovat
oli9

Myslíš Haraslina

Reagovat
ACSeRw!n

Preciado je bozi

Reagovat
oli9

skvělý

Reagovat
Nadržený šimpanz

První poločas se zahříval, teď paráda

Reagovat
ACSeRw!n

no ale ted Vindahl neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

zákrok + přihrávka

Reagovat
STR

Tohle by Haraslin normálně dávám před zraněním.

Reagovat
oli9

Wiesner ty vole

Reagovat
KnoxXx

Wiesner, takze 3-2

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Skleepy

Reagovat
oli9

Ale mazec Gala v 10 a presing ve 4 před vápnem Sparty

Reagovat
KnoxXx

Wiesner prvy dotyk a hned to kopne do autu

Reagovat
naheCZ

A teď může být rád, že nedostal kartu

Reagovat
STR

Po kariéře bude v hospodě vykládat jak prošlápl Mertense.

Reagovat
Kucka

Reagovat
mayday

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Firkraag

Tam nikdo nebude vědět, kdo byl Mertens

Reagovat
Salfovic

Třeba bude mít na kopačce jeho DNA a bude si moct vypěstovat vlastního Mertense.

Reagovat
OTASi

Wiesner

Reagovat
Mass

Sparta férově srovnala počet hráčů na hřišti

Reagovat
oli9

Wiesner hovado zasrane, nic jiného neumí. Vlastne jo ještě se letět přes celé hřiště hádat s rozhodčím

Reagovat
Man__United

Wiesner klidně červená

Reagovat
oli9

Pico sundej toho Weisnera vždyť hoří jak papir.. Absolutně netusi

Reagovat
Salfovic

Ten rozhodčí tam teď mává jak na prvního máje.

Reagovat
STR

Tvle nezačne hrát sparta hurá fotbal proti deseti , jinak teda hodně už šlapají vodu.

Reagovat
ratusek

To jsou kokoti nechat si dát žlutou aby nemohl hrát v odvetě

Reagovat
naheCZ

Takhle přijít o odvetu

Reagovat
Losinho

Birmančevič

Reagovat
ACSeRw!n

nechapu, ze si moch myslet, ze mu to projde.. balkanec no

Reagovat
Seydou Doumbia

Gala bude chtít vyhrát i v oslabení, ale nevýjdou jím utoky a Sparta z protiutoku dá na 2:3 a konec. To se úplně nabízí.

Reagovat
naheCZ

Už v oslabení nejsou

Reagovat
Seydou Doumbia

30 vteřin po vložení komentu tvl

Reagovat
Gareth Bale 11

To je souboj debilu tenhle zapas.

Reagovat
OTASi

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kucka

Reagovat
exse

Ty vole, oni maj úplně otevřený hřiště a najednou všichni hrajou, jak kluci z divize, co si nedaj přihrávku a zdržují proti 10.

Reagovat
STR

Reagovat
Kucka

Reagovat
OTASi

Tyvole

Reagovat
ratusek

A další kokot se nechá pro jistotu vyloučit

Reagovat
Mass

Twl taková simulace

Reagovat
oli9

Sorry ale tohle žlutá není

Reagovat
xjert02

ani prvni a rozhodne ne druha zluta. Cit pro hru: NULA

Reagovat
Salfovic

První pro Ryneše nebyla žlutá

Reagovat
ACSeRw!n

i ta druha byla prisna.. ale necekam, ze nas rozhodci v EL podrzi

Reagovat
adoxx

Sudí

Reagovat
romeo351

Za co?

Reagovat
PBLead

absolutně vymyšlená karta

Reagovat
Nadržený šimpanz

Za tohle karta?? Odveta bez Birmy, Ryneše....rozhodčí kokot

Reagovat
Nadržený šimpanz

A Krejčího taky

Reagovat
KingMaster13

Ten Ryneš měl jít dolů, koledoval si o to.

Reagovat
Rizek

Sudí se posral.

Reagovat
guzman

Jako nevím no...

Reagovat
STR

Červená nečervena sparta to hrála proti deseti jak kdyby dojela do Vyškova.

Reagovat
Man__United

Teď je Gala dorazí

Reagovat
hrundy

Ty kravo ta byla přísná...

Reagovat
naheCZ

A Krejčí taky mimo na odvetu?

Reagovat
oli9

Krejčí teď u rohu zkušeně

Reagovat
oli9

Ale Weisnera zas kokot tomu to šlo pisknout

Reagovat
naheCZ

Nefaulovat tam i ten hráč Gala, tak by to asi neměl problém písknout

Reagovat
Losinho

Souboj vysokoškoláků poslal bych tam Bořila

Reagovat
Beči

Tak tohle byla ubohost. Jasně, ruka v obličeji tam byla, ale zcela neúmyslně a hlavně ho jen trochu "pohladil" a protihráč to zahrál tak, jako kdyby dostal pěstí. Humus

Reagovat
OTASi

Odveta bez Birmy a Krejčího

Reagovat
r.mrazik

Takový žlutý karty. To jsou fakt gumy

Reagovat
ACSeRw!n

udrzet a je to jistej postup, to si doma uz pohlidame dobre se kluci vykartovali, at jsou k dispozici na dalsi kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lenochod

Reagovat
Mass

Jestli vás náhodou netrénuje Suchopárek?

Reagovat
Acquanni

Reagovat
guzman

Šetříme hráče na ligu

Reagovat
KnoxXx

dat do takeho zapasu Wiesnera, to je snad na kriminal (zlaty Gomez)

Reagovat
Kucka

Tak jasně, mohl tam jít Mejdr...

Reagovat
PBLead

Krejčí, Ryneš a Birma do odvety out? tak to jsou asi úplní debilové, že si ty karty nechaj dát. Samozřejmě červená pro Ryneše byl BS...

Reagovat
Mass

Ryneš dostal redku po typickym facebrushi, za to bych ho nevinil.

Reagovat
Rizek

Rozhodčí už je úplně podělanej. Vlastně všechny 3 žlutý pro Sparťany hodně přísné. S tímhle se prostě dá hrát hodně těžko.

Reagovat
Mr.Mike

Zrovna toho Birmu s ni sem v pohode..to bych daval castejc

Jeste kv dobe kdy hrajes proti deseti

Reagovat
kilobyte

Tak ale on teoreticky nezdržoval. To Kairinen.

Reagovat
Mr.Mike

no tak me jde hlavne o princip spis

ja si uplne nevybavim jestli to vic zdrzoval Kairinen nebo Birma

Reagovat
Kaspar

Sleduje to ten typek vubec? Sparte nebudou chyteb 2 ale 3 hraci, Rynes, Birma a Krejci

Reagovat
RickNash

oukej, tak ať se tohle klidně pískne jako faul, ale proboha není jedinej důvod za to dávat kartu.

každopádně kuchta má žlutou a první co ho napadne je přiběhnout na padesát čísel k sudímu a řvát mu do ksichtu, to je fakt tak pitomej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kuchtův řev byl víc na žlutou než ta ruka v obličeji, ani jsem se té grafice nedivil, když ukázala druhou žlutou pro Kuchtu...

Reagovat
Kucka

Kuchta ale překvapivě žádnou žlutou neměl (podle Livesportu)

Reagovat
Zephyr

Z toho závěru se stává slušná sračka

Reagovat
Rizek

Reagovat
STR

Rozhodčí z toho udělal bramboračku, ten ať si jde pískat bezkontaktní nudnou la ligu... pak začne pískat všechno a už je to nervózní.

Reagovat
romeo351

Wiesnera prodat někam do Jablonce. Ten borec nemůže hrát Evropu

Reagovat
Fakt

No vidíš a za chvíli bude mít asistenci pro Icardiho.

Reagovat
meno

Reagovat
PBLead

Reagovat
Gareth Bale 11

A jako stezovat na rozhodci si muzou, ale ze je nedorazi, kdyz hraji v 10 a nejsou si schopny nahrat a zdrzuji, jdou si tomuhle hnusu naproti.

Reagovat
Rizek

to souhlas

Reagovat
STR

Od toho střídání weisner solbakken ta hra šla úplně do kopru

Reagovat
naheCZ

Olatunji co to sakra dělal

Reagovat
fsada

Snad tohle Sparta udrží

Reagovat
KnoxXx

Wiesner, najst takeho trageda, to je umenie

Reagovat
ratusek

Wiesnere ty vymaštěná pičo

Reagovat
oli9

Reagovat
STR

Reagovat
Losinho

Reagovat
oli9

Proč nenahral

Reagovat
naheCZ

Hlava za 10 bodů

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
kilobyte

Reagovat
ACSeRw!n

pico davaj to!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Wiesner.

Reagovat
r.mrazik

To je curak. Ale fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičo Wiesner nejlepší bek na světě

Reagovat
Rizek

Wiesner taková příhra.

Reagovat
STR

šašek

Reagovat
Nuno čomes

To neudělal že ne

Reagovat
Squinty

Reagovat
Kincl

Střílí a čumí na zem

Reagovat
Rizek

A pak zase zabije Musleru.

Reagovat
JessePinkman

Wiesner je opravdu kripl.

Reagovat
guzman

Wiesner

Reagovat
Beči

Tak tohle Wiesner kardinálně posral. Má tam úplně volného spoluhráče, který by zakončoval do prázdné a on to vyřeší tím nejhorším možným způsobem

Reagovat
xjert02

ten byl mozna v ofsajdu v okamzik strely

Reagovat
Firkraag

Nebyl, ani omylem.

Reagovat
PBLead

tyvole

Reagovat
Salfovic

Borec, neuhnout a nechat si ji napálit přímo do ksichtu

Reagovat
naheCZ

Scott Sterling

Reagovat
xjert02

Reagovat
Čenda

Reagovat
ACSeRw!n

klasika no

Reagovat
mayday

Pč ten Wiesner Ani na přední, ani na zadní, prostě přímo gólmanovi do palice. Plus ta přihrávka chvíli před tím před to vápno... Sice to vyšlo, ale to je prostě neskutečnej borec.

Reagovat
Mass

Scott Sterling?

Reagovat
ratusek

Tak to bylo naprosto jasný. Poděkujte tomu pičusovi Wiesnerovi

Reagovat
JessePinkman

Tomu bych nedal do konce sezony vejplatu, kriplovi.

Reagovat
naheCZ

Wiesner debil zápasu

Reagovat
OTASi

Wiesner místo výhry prohra a odveta bez opor

Reagovat
PBLead

a čau

Reagovat
guzman

Nedáš, dostaneš... Díky Tome

Reagovat
Man__United

ICAAAAAAAARDIIIII!!! GOOOOOOOOOOL

Reagovat
Beči

Reagovat
adoxx

Reagovat
Seydou Doumbia

Krásně zakončil no

Reagovat
Acquanni

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
r.mrazik

Klasika. Kokoti chodí sami na bránu a hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je na zrušení smlouvy Wiesnerovi.

Reagovat
Greny

Wiesnera bych vyhodil na hodinu ten by zpět letěl už za svoje naklady

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rizek

Pokolikáté už?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Rizek

Reagovat
lampas

Bohužel česká smůla ve své krystalické podobě. Jsou to boje s mlýny, které nejdou nikdy vyhrát...

Reagovat
Fakt

Jaká smůla?

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle neni o smule.

Reagovat
guzman

Tohle není smůla, za tohle si můžeme sami že máme v týmu Wiesnera

Reagovat
kilobyte

Zas na něj určitě bereme dotace.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
guzman

Reagovat
Bex5

Tenhle projekt jsem na ministerstvu prihlasil ja

Reagovat
mrtvej ofsajd

Smula

Reagovat
Losinho

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Front hell

Fnuk

Reagovat
Losinho

Krása

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět Wiesnerovi trenky po zápase

Reagovat
kilobyte

Ten to má v píči.

Reagovat
Salfovic

Jako zaříznuté ?

Reagovat
Beči

A už je to tady, zúročily se ty naše spálené gólovky. Mohli jsme v tuhle chvíli vést o 3-4 góly a tenhle gól by nás nesral. Takhle jde Gala do vedení.

Reagovat
ACSeRw!n

jim staci hovno a daj z toho gol.. my nepromenime ani hovno no.. ale tak proto ty hraci hrajou tam kde hrajou a kolik berou

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nuno čomes

No ve Spartě neberou málo.

Reagovat
kilobyte

Proti Gala je to jiná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

už toho Němce vypněte

Reagovat
PBLead

Dojebaný zápas

Reagovat
exse

Stará dobrá Sparta, při které člověk chčije smíchy. Z pohledu koeficientu je to škoda, ale tohle je prostě comedy gold.

Reagovat
Pablos

No to je švandy 2:3 prohrát na Gala

Reagovat
Losinho

Reagovat
r.mrazik

Tyhle mocky ze severu...

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
kilobyte

Reagovat
meno

Wiesner na Standu

Reagovat
meno

Každopádně nechápu, co furt dělá ve Spartě. Ten klučina patří do týmů druhýho sledu

Reagovat
Seydou Doumbia

To je hráč tak pro Budějky nebo Zlín, že se drží ve Spartě několik let je mi zahadou

Reagovat
meno

Tak hustej bych na něj nebyl, on klidně může hrát v týmu, co má i ambice hrát poháry - mladá, Baník, Slovácko atd., ale Sparta ani omylem

Reagovat
Chlebíček

Doufám, že Wiesner o víkendu nebude hráč Sparty.

Reagovat
mayday

Vindahl total díra, balon sotva leze, jde to v podstatě na střed i když se točí k tyči, a nechytne to.

Reagovat
oli9

ty vole vždyť to dal obránci mezi nohama a k tyči

Reagovat
Losinho

Ono to nakonec tak k tyči nešlo ale jo, těžký

Reagovat
mistr129

Podle mě hlavně úplně debilně stal, pak už těžký s tím něco dělat

Reagovat
Salfovic

Já nechápu, co to maj teď brankáři za módu, že jsou pořád zalezlí na brankové čáře. A čím dál víc to pozoruji i u brankářů v top ligách.

Reagovat
John Obi Mikel

Čech to teď kritizoval na Chelsea.

Reagovat
Salfovic

To se nedivím, platí to pro oba brankáře Chelsea.

Reagovat
kilobyte

Deformace z penalt.

Reagovat
mayday

Obránci mezi nohama to dal, to nic nemění. Mluvím o tom, že to nebyla pecka a že to šlo chytat.

Reagovat
Interista_4ever

Souhlasím, stál úplně mizerně... kdyby stál uprostřed mohl to v klidu mít, ale on je neskutečná díra.

Vindahla vyndat z brány a hodit na lávku, Sparta potřebuje kvalitní jedničku.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mayday

Šlo to chytat.

Reagovat
r.mrazik

Skoro vše jde chytat.

Ale tohle bych mu nezazlival

Reagovat
mayday

Ok

Reagovat
Beči

Co to meleš? Ty už si těch piv dneska vypil hodně, co?

Reagovat
ACSeRw!n

nesmysl

Reagovat
xjert02

Reagovat
SaianSupaCrew

Z téhle pozice od praváka čekáš střelu k tyčí, ale k té opačné.(tím spíš, když ti druhou tyč "kryjou" beci).

A v protipohybu je to pak už těžké.

Reagovat
kecipep

Heču by za to ještě měsíc grilovali

Reagovat
Kincl

Jasně Wiesner Wiesner, ale Krejčí to taky pěkně doje*bal.

Reagovat
naheCZ

No před zápasem bych po tomto výsledku favorizoval na postup spíš Spartu, ale vzhledem k těm ztrátám skrz karty jim teda vůbec nevěřím.

Reagovat
ACSeRw!n

jak rikas no.. bud 2:3 a komplet, nebo 2:2 s kartama.. tohle je nic moc, ale ani to neni totalni prustrel, coz celkem hrozilo

Reagovat
Zephyr

Škoda. Třeba 3:3 by tomu slušelo. Měli vytřískat víc z té přesilovky Ale furt asi slibné do odvety, byť budou mít nějaké absence.

Reagovat
Salfovic

Podle xG 1:2.

Reagovat
Zephyr

Jo, to mi i pocitově sedí Spíš jsem hlavně myslel ten divočejší 10v10 závěr a Wiesnera

Reagovat
ratusek

Jděte s tím xG do prdele

Reagovat
romeo351

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Nepochopil jsem zdržování Sparty v době přesilovky.

Reagovat
r.mrazik

Debilita hráčů.

Nic jiného to neprohralo.

Takové šance tyvoe

Reagovat
guzman

Bohužel za tohle si můžeme sami, dva darované góly, Wiesner, neproměnění dalších šancí.. Gala hratelný, bojím se absence hráčů v odvetě, jinak bych to neviděl tak černě

Reagovat
Rizek

Ale zas a znova - Wiesner není hráč pro Spartu. Kolikrát už jí svým neumětelstvím potopil? Už měl být dávno pryč.

Reagovat
Chlebíček

Reagovat
Beči

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Seydou Doumbia

Preciado měl odehrát celý zápas to je mistr Wiesner zbytečný hráč

Reagovat
C-M@ster

Měl zdravotní problémy.

Reagovat
Seydou Doumbia

I s tím by byl lepší jak ten komik

Reagovat
KingMaster13

Jako tenhle výsledek by před zápasem brali všichni všema deseti. Přežila to a ta pozice před odvetou je vcelku dobrá ale........vzhledem k tomu jak se to vyvíjelo tak se mělo vyhrát a nebo alespoň remizovat. To jak hrála Sparta v 10 byla šílenost a nechápu co tam vyváděli. Ten výsledek je relativně ok, dostali gol na konci, je to škoda ale furt ok. Co já vidím jako průser jsou ty karty. Jako Birmančevič je oslabení jak prase, Ryneš ještě ok ale Krejčí.....no hodně štěstí při lepení sestavy. Jako dá se to zvládnout a po dnešku si myslím, že šance Sparty se zvedly ale aby nedoplatili na ty karty.

Reagovat
ACSeRw!n

Haraslin a Panak Zeleny, tady asi neni moc co resit co se tyce nahrad

Reagovat
naheCZ

A až Haraslín po 60. minutě odejde? S ním vám odejde i ofenzíva...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Seydou Doumbia

Pořád to jsou labilní turci, takže může příjít redka i v odvetě...šance na postup velké

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Squinty

Pešek rozhodne

Reagovat
naheCZ

Otázka je ale v či prospěch rozhodne

Reagovat
John Obi Mikel

Chodí Pešek okolo, nedívej se na něho. Kdo se na něj koukne, toho Pešek bouchne. Ať je to ten, nebo ten, praští ho Pešek koštětem!

Reagovat
kecipep

Reagovat
Rizek

Jako ztrátu na kvalitě beru jen Birmančeviče, který je prostě úplně jinde.

Reagovat
KingMaster13

Jo zalepíte to ale nemáte moc variant na střídání. Klidně může být prodloužení....aby se neopakovala Kodaň

Reagovat
Nadržený šimpanz

Místo Birmy Haraslín, místo Krejčího Panák, to je jasný...ale místo Ryneše se bojím, že půjde Wiesner

Reagovat
Squinty

Ten snad půjde maximálně pěšky z Istanbulu

Reagovat
ratusek

tak snad to nestihne pěšky

Reagovat
Salfovic

Mejdříček (je tam ještě?)

Reagovat
John Obi Mikel

Kde je Zelenej?

Reagovat
Beči

Je to jen o produktivitě. Kdybychom dneska proměnili všechny šance, mohli jsme jsme vyhrát o tři góly a s klidem si pohlídat postup. Naopak Gala proměnili téměř všechno, co měli a takhle to dopadlo. A Wiesner samozřejmě nemá ve Spartě co dělat, to je reálně hráč tak pro druhou ligu, ale to už říkám dlouho. Nechápu, proč ho tam pořád držíme a hlavně proč pořád hraje. No nic, snad to na Letné nějak dáme, ale bez vykrartovaných opor to půjde hodně těžko.

Reagovat
ACSeRw!n

urcite o tom vedeni vi.. nejsou slepy.. na domaci zapasyv lize je super, ale jinak bida.. ono je tezky koupit nekoho, kdo prestupuje s tim, ze nebude hrat zaklad..

Reagovat
Rizek

Každopádně výkon většiny hráčů opravdu parádní. Velká hrdost. Je to škoda, ale jestli Sparta doma zopakuje takovýhle výkon, tak má obrovskou šanci postoupit. Já věřím.

Reagovat
r.mrazik

A teda. Aby to nezapadlo.

Wiesner je fakt vocas.

Reagovat
Mupi

Toho bych se nebál, že to zapadne

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pablos

Já jsem v klidu… tohle Sparta doma dá. Ale hra v 10ti …co dodat… za to a za Wiesnera si to zasloužila Aspoň bude drama

Reagovat
Il Architetto

Lopaty

Reagovat
Sigma Olomouc

Sparta si to prohrála sama. Chybami v obraně i v útoku.

Reagovat
Salfovic

Na bránu nezapomínat.

Reagovat
Sigma Olomouc

Myslíš Vindahla? Toho jsem počítal do obrany.

Reagovat
DidusIneptus

Wiesner potopil Spartu!

Reagovat
Mupi

Kdybych ten zápas neviděl, tak si skoro podle komentářů myslím, že Galatasaray vystřelilo 3x na bránu a jiné šance nemělo

Reagovat
smazaný uživatel

tak z xG 1.00 dali 3 góly

Reagovat
John Obi Mikel

Počítá se vlastenec do xG?

Reagovat
Pablos

To je pro vas pro píčuse co neumí vnímat fotbal to xG Icardy gól byl úplně normální co se stáva… do xG ale nezaznamenán. Hlavička tam byla, ta tyč… první gól byl prostě taky gól… to že to Vindahl nepohlídal na tom nic nemění. Jedinej gól co byl haluz byl ten Krejčího. Plus ještě tam byly závary, kdy hráč třeba byl půl metr od dorážky… což je taky šance. XG by mělo být normálně tak 5 jenže takhle to nefunguje, takže honiči dat si pojedou tu svojí mimoňskou fantasy

Reagovat
naheCZ

xG je totiž hlavně užitečné v delším horizontu, o jednom zápase ti fakt často řekne hovno...

Reagovat
Pablos

No ale někdo kouká na zápas a pak ti ho zhodnotí v xG … mě to příjde ujetý prostě

Reagovat
j_mrazik

Tak když ti to v jednotlivých zápasech ukazuje nahovno a je to od věci, tak když dáš tyhle věci do nějaké ucelené statistiky, tak ti vyjde super statistika? Vyjde ti max super statistika s nahovno číslama.

Reagovat
naheCZ

Vypadlo mi slovo "často", tzn. často na hovno. Problém je v tom, že xG počítá jen střely (a to některé metodiky zohledňují ještě velký prd, jen místo střely). Například jak už napsal Pablos, můžeš mít klidně 3 obrovský šance, které neskončili zakončením, takže tvoje xG z toho bude 0.0. Nízký čísla tak mohou být hodně zkreslující. To se ti ale nebude stávat každej zápas (a pokud ano, tak to už není náhoda). Jenomže když to nasadíš do delšího časového horizontu, tak se ti to prostě statisticky uhladí. Když xG převezmeš na celou sezónu, tak si uděláš už reálný obraz toho, jak tým na to s vytvářením šancí byl.

Reagovat
kilobyte

Když nezakončíš tak máš nulovou šanci na to dát gól. Takže je logické, že se to nepočítá.

Je to prostě jen další pomocná statistika. A každá statistika je jen tak dobrá, jak dobře jí někdo zpracuje a jak dobře jí pak někdo vyloží. Což je asi ten největší problém. Zvlášť u složitějších statistik.

Ale rozhodně je xG z těch pomocných statistik jedna z těch lepších k hodnocení zápasů. Třeba oproti počtu střel, držení míče, počtu přihrávek atd.

Reagovat
naheCZ

Tak je zakončení z 30 metrů větší šance, než únik sám na bránu, kdy ti brankář skočí pod nohy a sebere míč? Nemyslím si. Není střela = není šance je za mě blbost. Souhlasím, že jako pomocná statistika dokáže být užitečnější, jak si napsal, jen prostě automaticky brát, že tým s větším xG automaticky byl lepší je prostě kravina.

Reagovat
kilobyte

A co je šance? Jestli je to vyjádření možnosti dát gól, tak bez zakončení není šance, protože bez zakončení gól nedáš (pokud si soupeř nedá vlastní).

Kdo je lepší se posuzuje podle skóre. xG nezohledňuje kvalitu zakončení a kvalitu zákroků brankáře. Což jsou 2 docela důležité věci pro určení, kdo je lepší.

Reagovat
naheCZ

Šance je za mě příležitost ke vstřelení gólu a ta je v mém případu samostatného úniku na bránu sakra velká...ale to se tady můžeme pouštět do "filozofické" debaty a to asi nemá cenu. S druhým odstavcem samozřejmě souhlasím, to je vlastně to, co jsem psal už předtím s tím, že těch metrik, co xG metodiky často nezohledňují je daleko víc.

Reagovat
kilobyte

A to bude právě problém xG není na měření takových "šancí". Dalo by se to vyjádřit asi jako střelecký potenciál. Problém je s tím jak si to lidi interpretují.

Reagovat
naheCZ

Jasný xG momentálně funguje jako metrika, která vyhodnocuje pravděpodobnost vstřelení gólu na základě střely. Ok, to je v pořádku, ale to pak jen podporuje můj argument o tom, že tu statistiku v rámci zápasu prostě nejde brát zas tak vážně a dělat z toho závěry, protože to nezohledňuje příležitosti, které střelou neskončili.

Reagovat
kilobyte

Ale kvůli tomu není ta statistika špatná a ani není úplně mimo. A když si vezmeš všechny ty "pomocný" statistiky, tak je jedna z těch nejlépe vypovídajících. Přitom se do ní nejvíce šije. Třeba počet střel se vytahuje taky docela často, přitom je to určitě méně vypovídající statistika.

xG takhle bude fungovat vždycky. Počítat ještě možné zakončení by bylo moc složité. Spíše se mohlo do budoucna zlepšovat vyhodnocování těch střel. Brát třeba v potaz jestli je hráč v souboji, apod.

Docela by mě zajímalo kolik je za střelu z rohu. Protože z rohu v podstatě nikdo nestřílí. Přesto už jsem pár takových gólů viděl. Takže ta úspěšnost by mohla být docela velká. Což by mělo znamenat vysoké xG.

Reagovat
naheCZ

Já neříkám, že ta statistika je vyloženě špatně, jen říkám, že je špatně lidmi používaná a říct, že v zápase tým byl lepší, protože měl větší xG je prostě stejný nesmysl, jako to říkat s použitím počtu střel.

Reagovat
Pablos

Počkej když hráč skluzuje do prázdné brány na přihrávku a nedosáhne na ní třeba 10 cm... tak je to menší šance na vstřelení gólu, než když ti hráč překopne tribunu ? No ano z pohledu xG ano... z pohledu diváka snad doufám pořád né. To je právě na co naražím... že jako určitá statistika ok, proč né... ale nikdy opravdu nikdy bych jí nedával nad to, že ten fotbal sleduji a něják ho vnímám přeci. Tady se shodnu taky spíš určitě s naheCZ... tvůj pohled je moc ,,robotickej"

Reagovat
kilobyte

Můj pohled na "robotickou" statistiku je moc robotickej? Podle mě spíše vy se snažíte vidět xG jinak, než jak je prostě zamýšleno. To je prostě statistika o střelbě. A tak se musí i brát. Stěžovat si, že tam chybí nestřelba je nesmysl.

Když tam budeš chtít zahrnout, že hráči chybělo 10 cm při skluzu, tak tam budeš muset i zahrnout, že hráči chybělo 10 cm výskoku při rohu. A takových věcí tam budeš mít spousty.

Když budeš mít 2 chlápky a jeden bude ženatý a druhý nezadaný. První se bude pokoušet s manželkou o dítě. Večer nebude mít manželka náladu a nebudou spolu spát. Druhý týpek půjde do baru a sbalí tam ženskou a vyspí se s ní. I když použije kondom tak u něj je šance na početí, i když hodně malá. U prvního byla šance na početí velká, když to plánují, ale tím že spolu nespali se ta šance vynulovala.

Reagovat
Pablos

Tady nejde o vysvětlování xG... ale že ta statistika pořád je jen údaj o který nemůžeš se opřít, že to definitivně znamená, že jeden tým si třeba nezasloužil vyhrát, protože měl nižší xG... blbost, protože to tak vždy platit nemusí. Pořád je víc, že ty jako člověk koukáš na ten zápas a dokážeš ho (pokud nejsi vyloženě zaslepenej blbec) vyhodnotit lépe než AI. Proto je fakt debilní zhodnotit zápas, že Gala měli z xG 1 3 góly.... jaká je to výpovědní hodnota pro člověka co zápas neviděl ? Že jsou to náhoďáci co si nic nevytvořili a napadalo jim tam vše čeho se dotkli... nebo né ?

To je právě ono s těmi 10cm... ty jako člověk si vyhodnotíš, že 10cm v pokračování skluzu byla by pravděpodobnost velmi velká... pokud ti chybí 10cm k hlavičce... je to pravděpodobnost určitě nižší... což ti opět AI samozřejmě nevyhodnotí, ale ty jako člověk to přeci vnímáš, když to vidíš.. co smrdělo a co nesmrdělo gólem.

Tady nejde vůbec o to, aby xG počítala něco navíc... jde o to, že se tím často ohání, aniž by to vždy reflektovalo dění na hřišti.... je to sice asi nejlepší údaj, ale pořád se nemá stávat opěrným údajem nějakého určení, ale jen jako pomocný ukazatel.

Reagovat
kilobyte

Ale vždyť já jsem proti hodnocení zápasu na základě xG. Beru to jen jako další statistické číslo. Což taky je a nechápu proč to lidi furt tak řeší. Když někdo vytáhne třeba počet střel, tak to takové emoce nikdy nevyvolá. Přitom je to ještě "horší" statistika.

Já jsem zastánce toho, že "tým A si zasloužil více vyhrát" je celkově blbost. Pokud je rozhodčí nezařízne, tak prostě rozhodují góly. Kdo dá více gólů, tak si to zasloužil. Proč by mělo být více ceněna třeba kontrola míče než kvalita v zakončení a nebo chytání?

Reagovat
Pablos

To já si teda objektivně dokážu přiznat, že třeba si fakt nezasloužilo prohrát 0:3 Udine s Liberecem např. Já jsem za ten lidskej subjektivní faktor teda rád... že né vše je jasně striktní, že kdo dá více gólů ten byl lepší... i když to tak samozřejmě ve své podstatě je.

Reagovat
kilobyte

Tak to asi nebude moc objektivní, když to hodnotíš podle "krásy" fotbalu.

Reagovat
Pablos

Objektivní v tom smyslu, že jsem jinak rozhodně Udine výhru nepřál. A ano hodnotím a jsem za to rád... protože mám rád tu hru ,,krásu" především. Ubetonovaným výhrám alias Řecko např. jsem nikdy na chuť nepřišel

Reagovat
kilobyte

Ale sám si uznal, že si nikdy nepřišel na chuť ubetonovaným výhrám. Takže objektivní nejsi.

Mě se taky beton nelíbí a včera jsem si liboval. Ale to neznamená, že když hraje tým beton, tak nevyhraje zaslouženě.

Reagovat
Pablos

To objektivní bylo to přiznání si ...jen pro mě. Pak přeci píši, že to je subjektivní faktor. Neznamená já vím, ale jsou prostě zápasy kdy se to dá použít, že to bylo nezasloužené vítězství... ale ber to tak jako v hovorém běžném použití to slovo nezasloužené... pokud bysme se toho drželi přesně, tak samozřejmě si zaslouží vyhrát jen ten co dá více gólů Ale to mívám spíš s bobisem takové debaty, kdy je kladen důraz na absolutní výklad každého slova... tady jsem čekal, že se tak něják pochopíme co asi každý myslíme Jsou prostě mače kdy si řekneš (i jako včera) tomu by slušela remíza (aspoň já to tak vidím) a zase někdy je zápas, že tým absolutně ve všem dominuje, dá 3 tyčky a pak ti soupeř jednou pláchne v nastavení a nebo nastřelí obránce a čau...za mě je to normální a lidský, že to člověk pak zneváží tu určitou výhru, jakože herně nezaslouženou.

Reagovat
kilobyte

Včera by tomu slušela remíza, ale když tam zazdíš takové věci, jako byl Wiesnerův únik a nebo tam namažeš soupeřům, tak si prostě lepší výsledek nezasloužíš.

Chápu, jak to myslíš a třeba dříve jsem to tak taky bral. Že když má někdo převahu, tak by si zasloužil vyhrát. Ale teď už to mám jinak. Když někdo hraje pěkně, tak to ocením, ale nemyslím si, že kvůli tomu si zaslouží vyhrát, když nedokáží dát více gólů.

Reagovat
Pablos

Já to tak tedy pořád mám... není to, ale tak, že bych to dokázal použít obecně. Prostě zápas od zápasu... někdy, když je někdo prostě dobrej v obraně a nepustí někoho pořádně k zakončení a i když se třeba hlavně brání a dopředu nic nepředvedl, tak to ocenit taky dokážu.

Reagovat
pingla

Reagovat
Pablos

Sám si přece dokážeš vyhodnotit, že stačilo třeba půl vteřiny a ten hráč tam doskluzoval a je minimální pravděpodobnost ve skluzu z půlmetru netrefit prázdnou bránu. Když hráč přestřelí o 10 metrů bránu a ty víš, že to je i ,,dřevák" ...tak sám víš, že ta pravděpodobnost, že by on dal gól stejně nebyla moc velká, protože má špatné zakončení ....to ti ale žádná statistika xG nevyhodnotí prostě.

Reagovat
ratusek

kurňa zrovna u tebe jsem čekal, že budeš na druhé straně barikády a ty tu xG obhajuješ

Reagovat
Pablos

překvapil i mě no

Reagovat
kilobyte

Hele, já neobhajuji xG jako metriku pro posuzování zápasu, ale spíše jako prostou statistiku. Podle mě není chyba v té statistice, ale v její interpretaci.

Reagovat
Pablos

Jenže ono to pak ve finále spadá do té kategorie v diskuzích jako... když někdo vytahuje ceny hráčů na TM.

Reagovat
kilobyte

Ale to taky není chyba TM, ale těch lidí, co se tím ohání. Ty hodnoty asi lépe dělat nejdou a jsou prostě dost orientační.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře no, ty to víš líp

Reagovat
Pablos

No sorry za píčuse… to jsem se nechal unést Ale prostě to moc nemusím no

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Já to tu kritizuju pravidelně

Reagovat
Salfovic

Tak nepochybně je u xG kámenem úrazu, že tam počítá je šance zakončené střelou. Chtělo by to ještě jednu doplňující statistiku.

Reagovat
r.mrazik

Xg je dost k prdu

Stejný u gólmanu

Reagovat
ratusek

ale Busby říkal...

Reagovat
r.mrazik

Jeho to asi dost baví.

Mě to dost už sere

Reagovat
AnthonyR

Slovy klasika:

Když vy Jurečku s Bořilem, tak my Kuchtu a Wiesnera

Reagovat
j_mrazik

Klasická rada “Miř mu na hlavu a ono to dobře dopadne”

Jinak klasický turecký klub, dopředu se jim chtělo, samý hvězdy, ale střed hřiště vůbec neměli. Kdo hrál vlastně uprostřed? Tam byla neskutečná díra, to měla Sparta využít víc, ale šancí na výhru měli dost.

Reagovat
Seydou Doumbia

takovou radu dával hitler svým podrízeným, to wisnerovi moc nepomůže

podle sestavy toreira a demirbay, ale v realitě nevím

Reagovat
j_mrazik

Bůhví, co dělal Wiesnerovo praděda/děda ve čtyřicátých letech. Příjmení dává určité předpoklady.

Reagovat
Salfovic

Hned jsem si vzpomněl na Mandouse proti Plzni

Reagovat
kecipep

teď jsem to chtěl psát, že za mě podivný zápas z hlediska taktiky a obrovských mezer ve středu. Čekal bych od Priskeho lepší využití takové příležitosti

Reagovat
ratusek

hlavně po tom vyloučení, tam bylo tolik prostoru na kraji. Hlavně pravá strana z pohledu Sparty byla uplně volná a oni z toho udělají jen jednu akci, kterou Wiesner vyřešil tak jak ji vyřešil

Reagovat
DidusIneptus

Sparta se musí bezpodmínečně naučit nedělat hrubky, jinak se v Evropě nikdy neprosadí.

Reagovat
j_mrazik

Musí se hlavně naučit dávat góly a pak taky góly nedostávat. Bez toho se neposunou.

Reagovat
Chlebíček

Tak že základy fotbalu.

Čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme.

Reagovat
0:1

Dobře ty. Úplnej revolucionář.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
ACSeRw!n

staci jen zvysit rozpocet o par miliard a ono to pujde

Reagovat
j_mrazik

Nejsmutnější z celého zápasu je, že nejfotbalověji vypadají ve Spartě cizinci. První dotyk, přehled… to mají spíš ti “dřevorubci” ze Severu, tah a techniku zase křídla. Pak přijde Sadílek a první dotyk jako od Pinocchia.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na tom právě není vůbec nic smutného. Kdo patří mezi nejlepší hráče Realu? Bellingham, Vincek, Rodryho, Modric, Kroos, Courtois (když je zdravý), Militao, Valverde, sami cizinci doplněné o nějaké druhořadé španěly typu Joselu, Načo, Ceballos...a to je Španělsko jiná fotbalová velmoc, tyhle ty týmy v Česku a dal na východ tam ve většině případu dělají prim právě ti cizinci, nic nového a zajímavého...čím více cizinců tím lépe

Reagovat
Selänne

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jaký překvapení, se podívej na naší reprezentaci, kde střední zálohu tvořících hru hrajou excelentní technici Souček, Král, nebo MSadílek

Reagovat
kilobyte

Karabec dneska vypadal hodně dobře. Vypadá to, že se konečně našel a zlepšuje se.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Pablos

ten mě překvapil

Reagovat
ACSeRw!n

co je na tom nejsmutnejsiho, nebo prekvapivyho ?

Reagovat
j_mrazik

Pro reprezentaci to není dobrá zpráva.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jebat nějakou reprezentaci. Však se podívej na Qarabach, Ludogoretz, Šachtar, Maccabi, každý z těch týmu na východ od nás spoléha v ofenzívě na zahraniční hráče, díky kterým má ten tým úspěch. Ano o to jediné jde. O to aby klub měl úspěch v lize a pohárech, čili jde o prachy. Vlastně většina evropských týmu od východu po západ spolehá hlavně na své cizince, kteří tam jsou nejlepší hráči týmu. Domácí hráči se hodí do brány, na stopery, beky nebo jako šestky. Ale kreativní SZ, křídla a hrotáka má většina týmu cizince. A ani ty top týmy ani týmy z top zemí nesere že tam nemá nějaké reprezentanty.

Reagovat
Mupi

Krejčí má sice super momenty, ale těch hrubek ve velkých zápasech dělá zatím taky dost. To bude muset v zahraničí odstranit.

Reagovat
dave30

A kdo ho koupí? Za ty peníze, co si představuje Sparta (10+ mega) to bude těžké. On je ofenzivně vysoce nadprůměrný, ale rozehrávka pod tlakem bída. Nejhorší je, že v naší lize tento svůj nedostatek těžko odstraní...

Reagovat
romeo351

Neřekl bych, že je pod tlakem bídnej. Spíš jednou za utkání ti ten kiks prostě předvede

Reagovat
doshcz

Reagovat
FCSL

Tvl tohle ještě projet, to se jen tak nevidí Jestli vypadnou, tak to bude fakt kolaps. Gala slabý jak čaj, přesně jak jsem čekal. Ten hype byl úplně mimo. Turecká liga je vtip. V LM jim to sedlo, ale třeba Kodan tam taky vedla 0:2, ale pak dostali redku a 2:2. Darovaný goly a Wiesner tomu dal korunu

Reagovat
Salfovic

Aniž bych chtěl snižovat výkon Sparty, tak si myslím, že to Turci přeci jen trošku podcenili.

Reagovat
ACSeRw!n

kolaps prohra o gol po prinejhorsim vyrovnanym zapase proti tymu, ktery ma pocet fans jako je 3x pocet obyvatel CR a to venku na stadionu, ktery drzi rekord jako nejhlasitejsi stadion na svete

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Rizek

Jak vidím ty opakovačky, tak bych Wiesnera víc a víc mlátil. On tam měl tak neuvěřitelné množstvi času a prostoru. Gólman vylezlý na půli cesty ... Tohle se dalo řešit tisíc a jedním způsobem. Tak snad si tím definitivně zlomil ve Spartě vaz. Snad už to Brian s Rosou pochopí.

Reagovat
John Obi Mikel

Zápas jsem neviděl, ale výsledek do odvety stále otevřenej. Nic není ztraceno, rozhodne se v Praze.

Reagovat
John Obi Mikel

Co provedl Vízner?

Reagovat
Pablos

Šel sám a měl tam ještě Olatunjiho co by nejspíš dával do prázdný a on místo toho postupoval dál a narval to klasicky po česky na golmana Nicméně je to Wiesner, takže by nikdy tu přihrávku na Olatunjiho stejně dobře nedal.

Reagovat
0:1

Úplně po českém stylu to nebylo. Ten má 2 verze. Buď čekat až bude gólman tak blízko, že ti vykryje všechny úhly a pak mu to dáš placírkou do holeně, nebo styl Doležal, který by v té šanci překopl Bospor. Wiesner to napálil brankáři přímo do ksichtu, takže oceňuju, že má aspoň vlastní styl.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Pablos

Ale jo na tom něco je

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
kilobyte

Tak on chtěl beztak Musleru jen sundat.

Reagovat
JFT97

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Imago

Reagovat
Zephyr

Reagovat
gunner123

Reagovat
krisa

Reagovat
Čenda

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Salfovic

Ale vypadalo to, že O byl většinu času v ofsajdu.

Reagovat
Pablos

To muselo jít hned… po převzetí… když tam nebyli obránci… to mi před míčem nepřišel. Ale nevim přehrávám to už jen v hlavě.

Reagovat
Hasan Šáš

Z toho zadního záběru bylo vidět, že Vízner se vůbec nerozhlížel, prostě měl oči jenom pro Musleru. Ten o něm neměl páru.

Reagovat
Greny
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny
Reagovat
Puskas

To je taková ta fotka na kvíz - kdo je brankář?

Reagovat
Greny

Wiesner by si to zkusil tipnout a stejně by to netrefil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Tak jsem si to vybavoval dobře

Reagovat
Pablos

Ale fakt věřím, že by ho frajer dokázal zahnat někam k praporku ještě přihrávkou

Reagovat
ratusek

Wiesner je fakt pračurák. Z téhle fotky musí Sparťani pořádně nervit. Nedivil bych se, kdyby se Wiesner radši v sestavě nějaký ten čas neukazoval

Reagovat
Puskas

Jestli se Priske hecne, tak ho udělá o víkendu kapitánem.

Reagovat
John Obi Mikel

*v odvetě místo Krejčího

Reagovat
Puskas

a pošle ho na případnou penaltu (Brankář by si preventivně kryl obličej a neviděl by, kam střílí)

Reagovat
ratusek
Reagovat
Puskas

Znám:). Starší si možná vzpomenou, jak chytal Pepa Dvořák penaltu Panenkovi v jakémsi pořadu (Dva z jednoho města?) "Tady se postavím, zvednu ruce a ty vystřelíš do toho místa..." Pak se kasal, že chytil penaltu Panenkovi.

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo by to jako Horváth chytil do zubů. https://www.youtube.com/watch?v=Ceu1sEXcnJU

Reagovat
Losinho

A on by mu to stejně napálil do ksichtu.

Reagovat
ACSeRw!n

vubec mu nemam za zly, ze to resil sam.. asi to na zacatku provahal a pak uz prihrat neslo, ale to zakonceni bylo strasny.. proste doprostred brany..

Reagovat
Pablos

Co to je zase za komentáře tady ? Za mě fajn fotbal… oba týmy šikovný, málo ztrát, málo válení se. Když si to porovnam třeba se Slavií na AS Řím… kde jen divák protáčel oči a hledal knížku co by si rozečetl. Tohle mě bavilo… a Gala slabý jako čaj prej… tvl tady jsou to furt tak negativní sračky Za mě oba týmy dobrý… škoda že si to ale Sparta posrala nakonec. Ale kvalitu a šikovnost viděl od obou týmu.

Reagovat
0:1

Zatím můj tip vychází 3:2 pro Gala a v odvetě 6:3 pro Spartu.

Reagovat
0:1

Neměla být reakce, ale to je jedno.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
kilobyte

Bylo to tam dost chaotických úseků, ale o to byl ten zápas zábavnější.

Řekl bych, že všichni neutrální diváci si po tomhle pustí i odvetu.

Reagovat
Pablos

protože to povětšinou bylo dost v rychlosti a dost z prvního doteku, z toho i praměnily občas ty chaotické úseky, oba týmy to chtěli řešit na hned prostě... za mě sympatické právě.

Reagovat
kilobyte

Jako mě to bavilo. Sice trochu mrzí, že jsme nakonec prohráli. Ale určitě lepší než tam ubetonovat 0:0.

Reagovat
Pablos

paradoxně nejhorší úsek byl ze Sparty, když hrála proti 10... to začali úplně zpomalovat, kazit a nic moc nechtít, jen to ukopat.... škoda no, závěr už byl nedáš dostaneš no. Remíza 2:2 by tomu slušela nejvíc... no doma Spartě celkem věřím. Ale Gala ty protiútoky taky měla zajímavé... bude to boj ještě.

Reagovat
kilobyte

Mě přišlo, že konci už nám trochu docházely síly. Proto už to nebylo organizačně tak dobrý a začlo se kazit.

Reagovat
ACSeRw!n

opet luxusni nas zapas v Evrope.. kterej bavil.. jo, je tam nejaka pachot, ale stejne jako po Kodani, kdyz se na to clovek podiva zpetne, tak strasne zabavny zapasy

Reagovat
verv

letos ty naše evropský zápasy nejsou pro slabší povahy ale baví neskutečně

Reagovat
luismiksak

Prohra vzdycky smrdí!

Reagovat
verv

šílený to tady pročítat, samá negativita a výsměch (ten si zaslouží jedině Wiesner) po tak parádním zápase

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Horsi nez vykon Wiesnera uz byl snad fakt jen ten Nemcuv. Prosim fotbal na CT sport uz ne.

Reagovat
paver

"Kdo v zápase udělá méně chyb, má pak větší šanci zápas vyhrát".

Reagovat
krisa

do kamene tesat

Reagovat
luismiksak

Čím více střeleckých pokusu, tím větší pravděpodobnost, ze dáte gól.

Reagovat
eder

Sparta to měla dobře rozehrané. Ake zase jí to posral arcizmrd Krejčí...

Reagovat
dave30

No asi takto. Zatím to není vůbec v pr..li . Krejčí si moc nepomohl (ale jeho sebevědomí je úžasné).

Reagovat
Selänne

Wiesner je škodná, to mi nikdo nevymluví.

Reagovat
Pablos

četl jsem, že jeho škoda

Reagovat
Salfovic

Celkem zajímavej výsledek z Betisu.

Reagovat
Pablos

Jo to jo no. Překvapila mě i Braga.

Reagovat
Witcher

Takovej průběh očekávám i na euru

Reagovat
Hasan Šáš

Tak to silně pochybuju, tolik vyloženejch šancí si rozhodně nevytvoříme, jestli vůbec nějaký.. to bude spíš podobnej zápas jako na euru 2016

Reagovat
Salfovic

To bychom museli mít takového Kairinena.

Reagovat
dave30

Ale zase dobrá zpráva pro Spartu. Láďa zřejmě zůstane...

Reagovat
r.mrazik

Ale nakonec je stejně boží, co s tím týmem udělali, kdy hrajeme na Gala takový zápas, kdy jsme měli víc šanci jak domácí a herně to bylo dost povedené.

Jen tedy Preciado v 70 minutě nemůže, ten nebude asi extra maratonec.

Reagovat
kilobyte

Tak ten zápas měl dost vysokou intenzitu. A on to tam piloval docela často.

Reagovat
r.mrazik

chtelo by to nejaky data, mne se zdalo,ze moc branit se mu nechce,takze zpatky to bylo takove vydychavani nez rychlejsi navrat

Reagovat
LFC182

wiesner je kreten ale co předved včera Krejčí to se taky jen tak nevidí... chyba, vlastnak a pak se necha vykartovat zas jak uplnej retard

Reagovat
kilobyte

Za co vlastně dostal tu žlutou?

Reagovat
romeo351

Požďuchování

Reagovat
Pablos

jak ho strčil ten jeden a on to trošku přihrál ...tak dostal žlutou ten strkající... a Krejčí asi za kecy no

Reagovat
Salfovic

Krejčí ho taky strkal.

Reagovat
Pablos

tak pak vysvětleno

Reagovat
Harley111

Tvl tak se nám vykartovala celá levá strana během tří minut 79. Birmančevič takhle debilní žlutá se jen tak nevidí Birma si připravuje balon u rohového praporku najednou si z ničeho nic vzpomene Kairinen a úplně zbytečně na něj křikne ať mu to nechá, za tuhle kartu může jednoznačně Kairinen a nedivím se jak byl na něj Birma nasranej. V 80 dostává tentokrát za velké pomoci rozhodčího nesmyslnou druhou žlutou Ryneš,v 82dostává Krejčí absolutně nesmyslně od rozhodčího žlutou potom co ho turek strčí Krejčí spadne neoplácí v klidu se zvedne a světe div se žlutou dává turkovi i Krejčímu tvl , kdybych nevěděl že to píská nějak lolek ze Španělska tak bych řekl že to píská Zelinka přesně jeho styl.

Reagovat
Pablos

Kairinen už jednu měl, dostal by červenou... ono v tu chvíli možná dobrý, že jí dostal Birma

Reagovat
Harley111

Kairinen hlavně vůbec neměl jít na roh kterej už měl Birma připravenej,jinak Kairinen žádnou žlutou neměl takže jí klidně mohl dostat

Reagovat
Pablos

Však jí dostal společně s Lacim né ?

Reagovat
Harley111

Ne jen Laci

Reagovat
Pablos

jj už koukám... hustý, já žil celé utkání v tom, že jí dostal Kairinen i Laci

Reagovat
El Cid z City

Mě by zajímalo, jestli to byl pokyn ze střídačky nebo ti hráči samy od sebe začali zdržovat a hrát údržbu. Velká škoda.

Reagovat
El Cid z City

sami

Reagovat
Firkraag

To jsem nechápal, Olatunji tam měl možnost klidně i střílet zdálky do brány, protože Muslera neměl dobré postavení, nebo tedy se aspoň pokusit o samostatný únik na bránu a on místo toho běžel zdržovat do rohu. Proti deseti. Sparta sice hrála hezky, ale pak měla mentalitu, jak když přijede Karviná na Spartu.

Reagovat
kilobyte

Já bych řekl, že docházely síly a hráči to chtěli trochu uklidnit, protože ta hra byla dost neorganizovaná.

Reagovat
kilobyte

Jít tam mohl, ale hned.

Reagovat
naheCZ

Tak zas odpustil jasnou kartu (a to jsem za takový zákrok viděl i červenou) Wiesnerovi krátce po příchodu na hřiště a u Laciho se taky mohlo červenat za to, jak do toho rozhodčího jel.

Jinak Birmančevič jasná žlutá, tohle mají sudí řešit a tohle byla zrovna přesně modelová situace, viz.:

https://twitter.com/OndraZlamal/status/1758220903152779318

Reagovat
Harley111

Jo jasný u Birmančeviče jasná žlutá o tom žádná , ale Ryneš jí dostal podle mě jen z důvodu kompenzace od rozhodčího a Krejčí jí dostal taky za nic. No nic musí to zvládnout Panák, Haraslín, Zelený v tom bych problém neviděl , problém je v tom že v průběhu zápasu prakticky nebude moct

Priske adekvátně střídat . Za Haraslína, Zelenýho nemá nikoho možná za panáka Vydru. Na druhý straně už snad navždy dohrál Wiesner , takže mu tam zbyl jen Mejdr.

Když na ty žlutý budu dívat optimisticky- pro ligu to znamená, že Krejčího , Birmu, i Ryneše nemusí v neděli proti Liberci šetřit a půjdou tam na celý zápas.

Reagovat
naheCZ

Jak už jsem dřív reagoval, to střídání bude ten průser pro vás právě. Haraslín vám 90 minut fakt nedá (počítám těch 60) a Zelený v takovém zápase bude dle mého průser, pokud mu to nesedne jak na Interu za nás

Reagovat
El Cid z City

Průser to bude, pokud tam nenapadají rychle góly. Pokud Sparta vypadne, titul se vám docela vzdálí.

Reagovat
kilobyte

Takže při změně exekutora by to měla být vždy žlutá?

Reagovat
naheCZ

No pokud si už nachystáš míč a seš připraven rozehrávat a následně si to rozmyslíš, tak ano.

Reagovat
kilobyte

Tak to jsem zvědavý, jestli se to fakt bude dodržovat. Třeba u autu se to děje docela často, že hráč vezme míč, chce vhodit, ale pak si to rozmyslí a nechá to bekovi.

Reagovat
ratusek

jo to by byl Wiesner za stejnýho čuráka jako je teď. Možná i za většího osobně jsem tu červenou čekal

Reagovat
Lojd

Karty, Vindahl, Wiesner jasny, nahovno, ale teda spil jak svina! Teda aspon co jsem videl z hajlajtu.

Reagovat
Harley111

JInak ještě ke Krejčímu jasný udělal fail jak sviňa, ale pořád ta situace nebyla tak v prdeli ,že by z toho měl padnout gol. To , že turek vystřelí z rohu velkýho vápna rozhodně ta střela neměla až do chvíle teče Krejčího golový parametry. První gol to samé, střela sice tvrdá bohužel Vindhal lajdácky postavenej - to taky neměla být střela s golovým koncem. Snad se příští týden štěstí otočí k nám a hlavně zakončení musí být nekompromisní , dát včera aspoň pulku z těch tutovek tak jsme vyhráli v klidu o dva goly.

Reagovat
ACSeRw!n

a hlavne prvni polocas dominoval a nicemu je nepustil.. plus prehled v rozehravce, zas sou vsichni zaslepeny jednou chybou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele