základní skupiny - skupina K, 4. kolo
26.11.2020 18:55 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Arena CSKA, Moskva

Reportáž

Nicolai Jörgensen dostává červenou kartu (© AFP)

CSKA doma jen remizovalo s oslabeným Feyenoordem

CSKA se nepovedlo vyhrát, přestože hrálo prakticky celý druhý poločas v početní výhodě. Feyenoord toho směrem dopředu moc nepředvedl a s bodem bude nejspíš spokojen.

Feyenoord minulé utkání s CSKA zvládl lépe a soupeři dal tři branky. Dnes to chtěl dokázat znovu, aby vylepšil své postavení v tabulce. Před utkáním mu patřilo až třetí místo. Stále na tom ale hosté nebyli tak špatně jako domácí celek. Moskevský klub totiž sídlil až na posledním místě. Takže bylo jen logické, že do zápasu vstoupil aktivněji.

Už v osmé minutě málem otevřel skóre utkání mladý střelec Nikola Vlašić, jenž se odhodlal k přízemní střele z hranice šestnáctky. Jeho rána jen těsně prosvištěla kolem tyče brankáře Marsmana. Toho posléze pořádně protáhl domácí Ivan Obljakov, kterému adresoval krásnou průnikovou nahrávku opět Vlašić. Avšak také Obljakova rána zamířila s přispěním brankáře mimo.

Feyenoord se začal aspoň trochu probírat deset minut před koncem první půle. Bart Nieuwkoop se dostal ke střele z levé strany šestnáctky, kterou vyboxoval Akinfejev. Ten pak musel likvidovat také dorážku Jörgensena.

Poslední slovo první půle měl brankář Akinfejev, který musel do akce poté, co centr Kökçüa zakončoval hlavou Nieuwkoop. Začátek druhé půle začal z pohledu hostí nejhůř jak mohl. Nicolai Jörgensen při výskoku na hlavičku zasáhl loktem do hlavy Magnússona a rozhodčí Tohver ho okamžitě vyloučil!

Z početní převahy se CSKA snažilo vykřesat gól co nejdřív a povedlo se mu to aspoň na chvíli v 65. minutě. Střídající Ilja Škurin si naběhl na pas do vápna a po vyražení brankářem se dostal k dorážce. Jenže stál v ofsajdu, takže gól platit nemohl. Deset minut před koncem byl blízko vedoucí trefě Čalov, jenže jeho tvrdou ránu Marsman bez větších potíží chytil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:3

Reagovat
Sotuen

1:1

Reagovat
Elliasson

Tak moc bych si přál postup pro oba, ale... Teď to bude těžké. Snad oba týmy teď vyhrají oba zápasy a postoupí dále! Hlavně CSKA by za ten loňský ročník mělo!!

Reagovat
jaris7

Už mě ty výsledky a výkony v EL začínají pěkně sr...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele