základní skupiny - skupina C
22.10.2015 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

PAOK Soluň - FK Krasnodar 0:0

Řecký PAOK Soluň nedokázal ani ve svém třetím utkání ve skupině zvítězit a na konto si připsal třetí remízu, tentokráte se v domácím prostředí rozešel bezbrankově s ruským Krasnodarem. Vyrovnané utkání nabralo obrátky až ve druhém poločase, v tom prvním se neurodila jediná stoprocentní možnost. Diváci se v celém utkání dočkali čtyř žlutých karet, ovšem nakonec z toho byly hned dvě červené po jedné na každé straně.

PAOK je v tuto chvíli na třetí pozici se třemi body a na svého čtvrtečního protivníka ztrácí jeden bod, skupinu C vede se sedmi body německý Dortmund. Úvodní dějství nabídlo nudný průběh a první vyloženější příležitost byla k vidění až čtyři minuty po změně stran. Skvěle to udělal Joãozinho, který chytrým naznačením obelstil protihráče a snažil se obstřelit brankáře Glikose, ovšem ten zachytil balón do rukavic.

Za další čtyři minuty vystřelil z otočky Smolov a jeho přízemní pokus opět musel likvidovat domácí strážce. V polovině druhého poločasu po rychlém protiútoku PAOK přiťukl Pelkas míč zpětně na nabíhajícího Saba a ten chtěl zamířit pod břevno, ovšem střela mu vůbec nesedla a pálil hodně nepřesně. Dvacet minut před koncem přihrával z pravého křídla Berbatov a Leovac poslal balón nad horní tyčku.

V 71. minutě musel znovu zasahovat Glikos, který nejprve vyrazil křižnou střelu Labordeho a poté zablokoval následnou dorážku na rohový kop. Domácí gólman si o čtyři minuty později poradil i s hlavičkou obránce Strandberga. Ihned na to na druhé straně efektivně na prsa zpracoval balón Jairo a tvrdě vypálil, gólman Dikan dokázal jeho střelu zkrotit. Hostující brankář znovu zasahoval v 78. minutě po ráně ze střední vzdálenosti.

Velmi nebezpečně vypálil Kace, jehož dělovku vyrazil Dikan na další roh. S přibývajícím časem působily oba výběry stále více nervózněji a také se přiostřilo, z čehož vyplynuly dvě červené karty. Nejprve byl v 87. minutě po druhé žluté vyloučen Artur Jędrzejczyk po zákroku na Jaira, o dvě minuty později se taktéž po druhé žluté pakoval z trávníku právě domácí Jairo. Diváci se gólové možnosti už nedočkali a skóre zápasu se tedy nezměnilo.

Autor: Viktor Sandev / uefa.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 2...0:2

Reagovat
EverlastD

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Manau

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Y.Cabaye

2:0

Reagovat
Pyroman

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele