základní skupiny - skupina F, 1. kolo
19.09.2013 19:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Frankfurt porazil Bordeaux a rázem sedí na čele skupiny F

Možná až nečekaně jednoznačná podívaná byla k nahlédnutí ve Frankfurtu nad Mohanem, kde domácí Eintracht bez větších problémů porazil oslabené Girondins Bordeaux a zapisuje si tak nesmírně cenné tři body.

Francouzský celek se na německé půdě ukázal hned bez šestice obvyklých opor a to se záhy chtě nechtě projevilo. Orli udeřili rovnou z první útočné akce: Aigner nechtěně přiťukl míč Kadlecovi, který z hodně diskutované pozice mičudu bezpečně uklidil - 1:0! Girondins tou dobou nevědělo, kde mu hlava stojí. Inui vymyslel možnost pro Barnettu, ten však branku nenašel.

Kýžená pojistka však na sebe nenechala dlouho čekat. Šestnáctá minuta přinesla povedený centr Barnetty, který tentokráte vyslal balón k Russovi, jenž ho z bezprostřední blízkosti nekompromisně uklidil na místo určení - 2:0. Vzápětí mohl korigovat Jussiê, ale na Trappa hledal recept marně. Hrálo se nahoru dolu. Djakpa dalším vydařeným centrem ve vápně nalezl hlavu Andersona, brazilský stoper ale z blízka nepochopitelně přestřelil! Úspěchem potom neskončila před druhou brankou ani snaha Maurice-Belaye, jenž ohraničený prostor třemi tyčemi netrefil.

Diváci chvílemi ani nedutali... Těsně před odchodem na zasloužený odpočinek se Inui z ničeho nic hnal tváří v tvář na Carrassa, klíčový okamžik ale nezvládl a míč si až příliš nakopl, načež z velmi nadějné akce nic převratného nevzešlo. Hlavou pak neuspěl ani Jussiê.

Také druhých čtyřicet pět minut začalo pro hesenský tým doslova snově: Djakpa se postavil k volnému přímému kopu a fantastickou technickou ranou přes zeď upravil již na 3:0! Další pověstný "hřebíček do rakve" si poté hostující ekipa zařídila sama, když Orban nedovoleným způsobem zastavil Aignera a rozhodčí Marriner bez zaváhání ukázal červenou kartu! Zbytek utkání se odehrál bez výraznějších šancí na obou stranách, akorát hned dvakrát se neúspěšně pokusil o zakončení střídající Ben Khalfallah. Eintracht tak zaznamenal naprosto jasné vítězství.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
MagpeCZ

0:1

Reagovat
bafpasak

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeux si přijede pro prohu 3:1

Reagovat
Sotuen

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2.0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec gol

Reagovat
mario23

2:1

Reagovat
monty25

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Josifek

Václav je prostě borec, zase golaso..musím si pustit aspon druhý poločas. S Kadlecovým přístupem a psychikou se vůbec nebojím, že by mohl být jen kometou alá Fenin.

Reagovat
smazaný uživatel

půjde ještě nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

jv: kolik zápasů ty tak týdně vlastně sleduješ? neuvěřitelné kolik reportu tu vidím od tebe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele