základní skupiny - skupina F
22.11.2012 21:05 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

PSV Eindhoven - Dněpr Dněpropetrovsk 1:2

Fotbalisté Eindhovenu definitivně přišli o naději na postup po další porážce a opět nepotvrdili skvělou formu z ligy. Díky prohře 1:2 zůstávají na třetím místě se čtyřmi a na druhou Neapol, která po velkém boji vyhrála ve Stockholmu, už ztrácejí nedostižných pět bodů. Dněpropetrovsk naopak potvrdil skvělou formu v základní skupině a ukázal, že minulá prohra v Neapoli byla jen výjimkou. Ukrajinský celek si navíc zajistil první místo ve skupině.

Před italskou Neapolí má náskok tří bodů a lepší vzájemný zápas, když na jeho půdě prohrál 2:4 a doma vyhrála 3:1. PSV přitom začalo skvěle a šlo do vedení, navíc šest minut před koncem hrálo proti oslabenému soupeři. Tentokráte ale jeho koncovka úplně dokonale nezafungovala. Svěřenci kouče Dicka Advocaata si vytvořili první šanci již v 6. minutě, kdy se nadvakrát povedl centr Driese Mertense a Timothy Derijck hlavičkoval jen těsně nad.

Nicméně domácí zužitkovali svůj tlak krátce po čtvrthodině hry. Po krásné patičce Jarmaina Lense našel Atiba Hutchinson přesnou přihrávkou ve vápně Georginia Wijnalduma a ten přesnou střelou na bližší tyč pokořil českého brankáře Jana Laštůvku. O šest minut později ale bylo srovnáno. Po přihrávce Striniče se nepovedla střela Jevhenu Konopljankovi, avšak míč se šťastně dostal k Jevhenu Slezňovovi a ten i přes těžkou pozici dostal míč do sítě - 1:1.

Hosté od této chvíle ožili a do poločasu mohli ještě otočit skóre. Nejprve brankář Watterman nesmyslně vyběhl proti Matheusovi, který ho obešel, jenže následně trefil na brankové čáře stojícího Wilfrieda Boumu. Ihned na to přihrál Konoplajnka aktivnímu Selezňovovi, ten ale tentokráte branku o malý kousek minul. Po přestávce mohl jít do vedení Eindhoven, jenže po přihrávce Engelaara a střele Tima Matavže fantasticky zasáhl Laštůvka a míč vyrazil na roh.

Po další nezáživné pasáži se hosté dočkali čtvrthodiny před koncem. Po centru Selezňova pálil levačkou Konopljanka a jeho perfektní technická střela zapadla přímo k tyči. V závěru sice dostal během tří minut dvě žluté karty Jaba Kankava a musel předčasně do sprch, jenže po Hutchinsonově střele a následné přihrávce Depaye nikdo z domácích míč do sítě nezasunul a nakonec to tedy nebyl rozhodující moment utkání, ukrajinsky celek se štěstím zvítězil.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
KingMaster13

2:2

Reagovat
HullCity

0:1

Reagovat
HullCity

Tak málo lidí,co věřilo Dněpru?

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Eindhoven zatim velke zklamani....tip 1...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

4-4

Reagovat
Milan.B

mozno ze nebudes daleko od pravdy

Reagovat
smazaný uživatel

no ja si taky myslim ze by melo padnout hafo golu jen aby to ale pak neskoncilo 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Maj tam chybu: PSV nastřílelo už 48 gólú. ;můj typ 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1?

Reagovat
Recoba Inter

To sou šmejdi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele