předkola - 3. předkolo - odvety
04.08.2011 20:45 CET
1 : 3
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Karpaty jsou jednoznačně favoritem i tady,minimálně na remízu ano,ale bojím se,že Karpaty v letošní sezoně EL vypustí.V lize se nedaří a pokud nebude zase bojovat o čelní příčky,může se jim pak EL zdát zbytečná.

Reagovat
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

St. Patrick's Athletic se bude doma snažit dohnat ztrátu, ale soupeř jim toho moc nedovolí, přeci jen je výkonostně jinde. Jenže tradiční irská bojovnost může svést své, takže to možná bude drama. Každopádně přeji domácím alespoň úspěch v odvetě, i když se třeba postup nepovede. Ale proč to nezkusit, že?Každopádně bude Tallaght Stadium ve varu .... Tip 1:1.

ST. PARTICK'S ATHLETIC !!!

Reagovat
smazaný uživatel

a je to doma , Karpaty

Reagovat
smazaný uživatel

as podle predpokladu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bohužel, nezadařilo se. Ale nejde nic pro St. Patrick's vyčítat, soupeř byl jasně silnější a po zásluze postupuje. ak zase případně za rok ....

ST. PATRICK'S ATHLETIC !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele