předkola - 3. předkolo - 1. zápasy
28.07.2011 20:00 CET
0 : 3
(?:?)
statistiky zápasu nejsou k dispozici

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
jewix

i 0-2 bych to viděl...lehčího soupeře snad Olympiakos Volou ani nemohli dostat a myslím si že to je o dost lehčí soupeř než přes kterýho přešli.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekove budou favority a to potvrdi uz v Lucembursku..tip 2...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

FC Differdange 03 už samotným postupem velmi překvapily, ale řecký klub bude už pochopitelně nad jejich síly a možnosti. Olympiakos Volos má usnadněnou pozici, los byl k němu přívětivý. Pokud to nepodcení, půjde v obou zápasech o jednoznačnou záležitost. Tip 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

hele Bary, myslíš že je nutný psát v každým komentáři tu omáčku ? ( pochopitelně nad jejich síly a možnosti, los k němu byl přívětivý ..atd v jiných komentářích) . Přehled máš, rás si tvoje tipy přečtu, ale nestačí napsat : jednoznačná záležitost 0:3 ? Ale pokud máš rád slohová cvičení a máš na to čas , pak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

seriozny tiper si vzdy rad precita preco jeho kolega dava taky tip aky dava, a ta omacka moze niekedy velmi ovplyvnit uvazovanie o tom aky tip dat na ten zapas...ja si tie omacky vzdy rad precitam

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim,Baryho komentare se mi taky libi,hlavne ze pise tak hezky spisovne,prijemny bonus.

Reagovat
smazaný uživatel

Také si myslím, že lucemburská senzace se s řeckým kolosem pardon volosem nebude opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak predpoklady se potvrdily...odveta bude opet jen povinnosti

Reagovat
jewix

Jen ať si to Olympiakos Volos užije tuhle Evropu, protože poslední zprávy hovoří o tom, že Volos minulou sezonu čachroval se špílama a byl vyřazen ze Superligy do nižší soutěže a pokua 300tis. EUR.A tím to beru zpět svoje ódy na největší překvapení loňské sezony v Řecku.Stejně tak dopadla i Kavala, takže oba loňští nováčci.

Pak je tady ještě několik otázek: Kolik bude týmu letos v Superlize? Vrátí se díky tomu Larisa nahoru? Jak se k tomu postavý UEFA, že Volos hraje pohár vlastně neprávem? A říká se v Řecku úpltakům taky kapříci nebo spíše sardinky? A mám jim ještě v poháru fandit?

Reagovat
paomara

podle posledních zpráv skutečně Kavala a Volos sestupují do 2.ligy! V Superlize bude i nadále 16 týmů, nahradí je Panserraikos a Larissa...i to je v podstatě hotová věc.

Reagovat
paomara

...i když vlastně co je dneska v Řecku hotová věc?!

Reagovat
smazaný uživatel

Olympiakos Volos nepřipustil v Lucembursku žádnou senzaci a s přehledem vyhrál. Odveta bude již jen povinnou formalitou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele