základní skupiny - skupina I
21.10.2010 19:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Debreceni VSC - PSV Eindhoven 1:2

Debrecín proti Eindhovenu vykročil za prvními body v letošní Evropské lize, své vedení ale neudržel a nakonec prohrál. Tři body pro nizozemský tým zařídil vítězným gólem střídající Jonathan Reis.

Domácí vstupovali do utkání jako outsider a nikterak jim nevadilo, že PSV od první minuty držel míč a diktoval tempo hry. Přesto to byli Maďaři, kteří byli dlouho nebezpečnější. V pětadvacáté minutě rozehrál roh Czvitkovics a Mijadinoski usměrnil míč do tyče.

Jinak se Debrecín soustředil na brejky. Ty sice příliš nevycházely, ale po deseti minutách tak domácí vybojovali nebezpečný přímý kop. Ten rozehrál Czvitkovics, Marcelo míč odrazil k připravenému Mijadinoski a ten otevřel skóre. Hosté přispěchali s odpovědí velmi rychle. Berg sklepl balon pro Engelaara a i on trefil přesně.

Po přestávce Eindhoven zvýšil tempo a okamžitě si vytvářel šance. Hned v první minutě druhé půle vyzkoušel brankáře Malinauskase Dzsudzsak, někdejší opora domácích, následovaly dobré šance Boumy a Afellaye, taktéž bez gólového efektu. Hosté se radovali až v 66. minutě, kdy se tečovaný centr Boumy dostal k Reisovi, který se stihl zorientovat a přesně vystřelit.

Nizozemský tým se s vedením nespokojil, dál kontroloval hru a přicházely další šance. Blízko pojistce byl Afellay, který čtvrt hodiny před koncem zatočil míč těsně vedle tyče, brankář se jen ohlédl. Hosté vyslali ještě několik střel, ty na změnu skóre ale nestačily. I tak odjíždějí spokojeni, se sedmi body vedou základní skupinu I.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (16)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

haha ha ha..si chod tipnut ..0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Debrecen ja opravdu marny..mela by byt 2...muj tip 3 a vice golu

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Stiksxx

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

ides to cumakovat niekde??dufam,ze bude dobry prenos ..a hra sa asi niekde v rumunsku nie??som pocul aspon..neviem,ci to je pravda..

Reagovat
AjaxFans

Z Debrecénu je i ta vaše czabaijka?

Reagovat
smazaný uživatel

hej aj ta nasa czabajka prisla do psv s debrecenu a sme im vdacny..

Reagovat
smazaný uživatel

hej aj ta nasa czabajka prisla do psv s debrecenu a sme im vdacny..

Reagovat
Stiksxx

tak 1:2 stačí. čelo v tabulce skupiny I je naše.

Reagovat
Stiksxx

ale pořád nechápu proč Ola hraje pod hrotem a proč hraje celej zápas Berg,když se mu moc nedaří. Mě bylo uplně jasný,že až tam příde Reis tak dá gol.je to neuvěřitelný.co zápas to gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Berg hraje aby nevyšel ze zápasového rytmu, když nemůže hrát v lize. Jinak si taky myslím, že by byl Ola platnější na hrotu a Reis paráda

Reagovat
Stiksxx

Jako přihrál na gol Engelaara,takže supr,ale moh ho stáhnout místo Lense si myslim..ten je tam víc platnější svýma centrama. i když Debrecen je k těm centrům moc nepouštěl..

Reagovat
smazaný uživatel

To byla parádní akce :) Určitě Lens se mi taky víc líbí, pořádný dravec

Reagovat
smazaný uživatel

..a tiez neviem,preco neda toho olu na hrot,v strede je k nicomu..

Reagovat
smazaný uživatel

ale vlastne,kedd sa uzdravi manolev,tak atiba pojde do zalohy a ola na hrot..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele