základní skupiny - skupina D
06.11.2008 18:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Spartak Moskva - Udinese Calcio 1:2

Do čela skupiny D se vyhouplo italské Udinese, které dokázalo zvítězit na půdě ruského Spartaku Moskva 2:1. O výhru hostů se zasloužil díky dvěma trefám italský reprezentant Fabio Quaqliarela. Spartaku ke zvratu nepomohlo ani vyloučení Pasqualeho.

Stadion v moskevských Lužinkách šokoval už ve dvanácté minutě Fabio Quaqliarela, ten nejprve po přihrávce Giovanniho Pasquala netrefil branku domácích, ovšem za okamžik už se radoval. Tentokrát využil pravačkou perfektní pas od Simona Pepeho a hosté vedli 1:0.

Spartak Moskva vyrovnal za pět minut, Clemente Rodriguez se parádně trefil za Handanovičova záda, ještě předtím však mohli domácí vyrovnat po rohovém kopu, který zahrával Aleksandr Pavlenko, jeho centr se snesl k Rodriguezovi, ale ten netrefil. I další šanci měli na svých kopačkách Rusové, ovšem Samir Handanovič střelu Aleksandra Prudnikova zlikvidoval.

Udinese se znovu dostalo do vedení po hodině hry, autor vyrovnávácí branky v pokutovém území fauloval Simona Pepeho a nařízenou penaltu Fabio Quaqliarela s přehledem proměnil.

Rusové se znovu snažili o vyrovnání, ale nebylo jim přáno. Dvě slibné příležitosti měl i český reprezentant Radoslav Kováč, avšak Handanoviče ani nadvakrát nepřekonal. Čtyři minuty před koncem utkání obdržel Giovanni Pasquale druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Nicméně dobře organizovaná italská obrana už soupeři nic nedovolila, a tak si Udinese veze z Moskvy velice cenné vítězství 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ty vole teď si představte kdyb přijelo udine na bazaly.

Reagovat
smazaný uživatel

radši bych si představil, že by na bazaly přijel Dortmund... do by byla pěkná atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by pro mě velkým překvapením kdyby vyhral Spartak takže 0:2 (celkem dobrý kurz)

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 Quagliarella

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Udinese

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele