základní skupiny - skupina C
03.12.2008 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Sevilla FC - FK Partizan 3:0

Favorizovaná Sevilla si poradila s velmi slabým Partizanem a zaslouženě vyhrála na domácím stadionu 3:0.

Sevilla byla jasně aktivnějším mužstvem od začátku tohoto dějství. Hosté museli vinou zranění už v 8. minutě střídat, kdy Almani Moreiru nahradil Djordje Lazič. Domácí měli sice více ze hry, ale k ohrožení branky se v první čtvrthodině vůbec nedostali.

Ve 23. minutě byl vidět náznak akce na straně domácích. Po dobré kombinaci ale zakončoval nepřesně Jesus Navas, který byl asi nejaktivnějším domácím fotbalistou do té doby. O osm minut později byl po faulu právě na Navase nařízen pokutový kop, který Luis Fabiano s přehledem proměnil - 1:0.

Ve 35. minutě měl šanci hostující Ljakič, z jeho střely však nezapršelo. Do konce poločasu už se nic podstatného nestalo a hráči domácí Sevilly tak mohli být spokojeni, že vedou 1:0.

Sevilla vstoupila do druhého poločasu nejlépe, jak vůbec mohla. Už ve 46. minutě se totiž krásnou ranou z dvaceti metrů trefil záložník Renato a na ukazateli skóre se rozsvítilo 2:0.

Partizan byl od tohoto momentu ze hry, jelikož ani do té doby nebyli jeho hráči schopni výraznějším způsobem ohrozit branku Sevilly a po druhé obdržené brance to vypadalo, že zápas dohrají jen z povinnosti. Jediným hráčem hostů, který se opravdu nenudil, byl brankář Mladen Bozovič.

Domácí ale ještě konec rozhodně nechtěli a v 73. minutě přidal Fabiano svou druhou branku, když se trefil z hranice pokutového území přesně k tyči, zápas se tak začal proměňovat v malou exhibici.

Španělský celek už si závěr zápasu pohlídal a v tomto utkání zvítězil zaslouženě a s přehledem 3:0.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sevillka vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by na sevillu som dal 100

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 pro partizan

Reagovat
smazaný uživatel

Promluvil zarputilý fanoušek srbského velkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 pro Sevilla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele