osmifinále - 1. zápasy
06.03.2008 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Rangers FC - Werder Brémy 2:0

Werder odjíždí s Ibrox Parku poražen. Rangers možná trochu překvapivě porazili Brémy 2:0 a zásluhou Cousina s Davisem jsou velice blízko postupu. I když má před sebou Werder ještě domácí zápas, tak odvracet výsledek 0:2 nebude nic jednoduchého.

Domácí Rangers začali velice aktivně a již po minutě hry musel předvést kvalitní zákrok po střele Adama brankář Werderu Wiese. Poté se dlouho nic nedělo a diváci se začali nudit. Z klidu je vyrušil až Marcus Rosenberg, který se ve 20. minutě zhostil ztraceného míče a směrem k domácí brance vyslal tvrdý projektil. Brankář McGregor ale míč vyboxoval. Brémy jen těžko do své hry zapojovaly přísně střeženého Diega a v útoku tak postrádaly myšlenku. Navíc ještě situaci hostům zkomplikoval Cousin, který těsně před odchodem do šaten prostřelil Wieseho a strhl vedení na stranu Rangers.

Jak špatně pro Werder skončil poločas první, tak také začal druhý. Už po třech minutách si totiž udělal v pokutovém území prostor Cousin a vypálil. Wiese sice střelu vyrazil, ale pouze k dobíhajícímu Davisovi, který nekompromisně zakončoval. Davis byl velice aktivní a po centru Barryho Fergusona byl blízko druhé brance v 77. minutě, ale nemířil přesně. Brémy se sice snažily nějak odpovědět, ale Jensenova střela brankáře McGregora příliš nevylekala. Těsně před koncem mohl ještě zpečetit domácí vítězství střídající McCulloch, který využil Naldova zaváhání, ale těsně před zakončením byl zblokován Naldem, který napravil svoji chybu a dal Werderu do odvety alespoň nějakou šanci.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Těžko něco předvídat, je to absolutně vyrovnané. Rangers to toho půjdou po hlavě, uvidíme co jim Werder povolí, sám se vyznačuje spíše útočnějším pojetím. To by ale měla zadní vozba Jezdců ubránit. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Rangers !!! Velice nadějný výsledek pro odvetu. Werder to má nahnuté, Rangers dokázaliy už v minulém kole v Aténach, že hrát venku na kontinentě pro ně už není takový problém. Doufám, že to vše dobře dopadne a Jezdci z Glasgowa půjdou v Poháru UEFA dál !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele