semifinále - 1. zápasy
24.04.2008 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rangers jen remizovali s Fiorentinou

Ve skotském Glasgow bylo k vidění velmi nudné semifinále Poháru UEFA. Domácí Rangers zde totiž hostili Fiorentinu a díky tomu, že se jim nepodařilo ani jednou vystřelit na branku, si italský celek spokojeně veze domů remízu 0:0.

Utkání začali aktivněji hosté. To se pokoušel domácího golmana překvapit Mutu, ale jeho střela levou nohou nepatřila mezi gólové. Hned nato v obraně dobře zasáhl Cuellar, který zblokoval pokus hostujícího Pazziniho. Poté měli příležitost i domácí. Sebastian Frey byl však v brance Fiorentiny pozorný a včas na utíkajícho Stevena Davise vystartoval. O chvíli později zkoušel střelu zpoza vápna Steven Whittaker a málem zopakoval svůj nádherný gól z Lisabonu, kterým pomohl pokořit domácí Sporting, jenže tentokráte branku těsně minul. Do další šance na druhé straně se řítil Mutu, našel volného Santanu, jenže jeho střelu znovu zblokoval aktivní Cuellar. Po prvním poločase tedy bez branek.

Na začátku toho druhého mohli domácí rychle do vedení. Kirk Broadfoot dlouhým centrem našel unikajího Nacha Nova a ten měl před sebou už jen brankáře hostů. Jenže byl to právě Sebastian Frey, který nakonec díky svému vyběhnutí tento souboj vyhrál. Novo chtěl své zaváhání v dobré šanci napravit a začalo ho být na hřišti všude plno. Nejprve skvělým centrem našel volného Davise, jenže ten nepochopitelně branku Freye ve vyložené gólovce netrefil. O chvíli později Novo vystrašil hosty svou skákavou střelou těsně vedle levé tyčky. Hned nato byl tento domácí forvard vystřídán. O první šanci hostů ve druhé půlce se postaral Mutu, ale jeho povedený volný přímý kop Alexander neméně povedeně likvidoval. Na druhé straně prodlužoval centr Papace Dailly, jenže Cuellar branku Freye znovu netrefil.

Zápas se pak jen dohrál a fanoušci se branky nedočkali. Lepší pocit z bezbrankové remízy budou mít určitě hosté, ale šanci mají stále i hráči Rangers. Úplně stejně, domácí remízou, totiž zahájili i čtvrtfinále se Sportingmem...

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro mě ohromně zajímavé semifinále. Postup přeju Rangers ! Ale s Fiorentinou to budou mít z celého ročníku nejtěžší a to už přitom překonali letos v UEFA Cupu celkem zvučné soupeře. Určitě se od nich zase tak nečekalo, že dojdou tak daleko. Fiorentina hraje celkem lehce, ale účelně. Má úspěšnou defenzivu, ale dopředu také umí. Je to zkrátka komplexní mužstvo. Uvidíme, jak na ně bude platit bojovnost Jezdců. Výsledkově to bude určitě těsné. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

verim Rangers !!! tip 2:0 ... dufam ze postupia do finale ...

Let´s Go Rangers !!!!

Reagovat
Devil

Rangers doma musi vyhrat.tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

ja to vidim na postum fiorentiny , myslim, ze je ve vsech smerech kvalitnejsi a jak uz bylo receno jeji herni styl je velmi ucelny a navic se nemusi zabyvat zranenimi tip 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers vyhrajou(tipuju 2:1),ale nepostoupjej

Reagovat
irik

bude to podobne jako s evertonem, jezdco jspu s tofes prakticky totozni rekl bych ... hrenim stylem atd samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus co to hraje ten Rangers?Jak můžou být v semifinále,to sou uplní nekopové! Jen betonují a míč jim dělá nehorázné problémy!Hrají doma a ne aby jezdili oni stojí na šestnáctce a dopředu sou nulový Fiore přehrává soupeře stejně jako PSV,Everton,hrají fakt krásný fotbal Pazzini,Montolivo Mutu to mají skara v noze příští rok to předvedou v LM,oprti nic sou Rangers s prominutím nekopové kdo se na to dívá tak to musí uznat!

Reagovat
smazaný uživatel

To si dokážu představit, stačí mi, co předváděli doma proti Barce v základní skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers pojdu do finale ... 0:0 neni zle,hlavne ze doma nedostali gol a vonku nejaky daju ..takze Let´s Go Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

dobře terry,ty ale umíš typovat hej

Reagovat
smazaný uživatel

já spíš věřím Italům,Fiorentina neni Sporting,doma si postup pohlídá,ale máš pravdu že 0:0 jim ještě dává šanci

Reagovat
Zajda

Přeju to Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

když teď dosadíme do jednoduchý rovnice, že Rangers jsou mimo ostrovy bídní, zatímco Fiorentina doma parádní, vychází mi tak nějak postup fialek

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

a tak se stane)

Reagovat
smazaný uživatel

doufam

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude na odvetu zdravý McGregor tak mají Rangers velkou šanci na postup.....otázka je jak to teď vypadá s Naismithem zraněným v derby, ten v útoku hodně chybí, předchozí ztráty Lee McCullocha, Charlie Adama jsou také dost nepříjemné... ....Rangers by to i přes tyto citelné ztráty mohli ukopat a dát rozkést Flower Of Scotland....

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim, že Fiorentina Rangers doma porazí a postoupí. Finále bych si přál Fiorentina-Zenit a následný triumf Violy.

Reagovat
rufus

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina doma Rangers určitě porazí a vyhraje pohár UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

už by bylo na čase,ty taliani jsou čim dál víc mizernější,nebejt betonářskýho ac tak dlouho nic nevyhráli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele