základní skupiny - skupina H, 3. kolo
29.11.2007 20:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Panionios FC - Galatasaray SK 0:3

Jednoznačný zápas byl k vidění v Aténách, kde Panionios hostil Galatasaray. Po nudné první půli hosté zařadili vyšší rychlost a soupeře pokořili třemi góly, parádní výkon předvedl veterán Hakan Sükür.

První půle byla víceméně vyrovnaná, ani jeden z týmů nechtěl příliš riskovat. V domácím týmu hrozil hlavně Dario Fernandez, jeho výpady po křídle znamenaly vždy nebezpečí, ale chyběla finální přihrávka. Jediné šance tak přišly po střelách zdálky, neúspěšně své štěstí zkoušeli Maniatiz a Fernandez.

Do druhé půle v dresu Galatasaray vyběhl i střídající Hakan Sükür a to hned přineslo své ovoce. Už po pěti minutách 36letý veterán vyslal za obranu Serkana Calika, ten unikl ofsajdové pasti, obešel gólmana a z úhlu trefil opuštěnou branku - 0:1. V 63. minutě už to bylo o dva góly. Sükür opět vyslal Celika, toho ve vápně fauloval Makos a Rigobert Song se z penalty nemýlil - 0:2.

Domácí už se na odpor nezmohli, navíc hráli v deseti, neboť Makos za svůj penaltový zákrok viděl červenou kartu. Svůj výkon tak už jen korunoval Hakan Sükür, když poslal do křídla Güvena, naběhl si na jeho následný centr a přesnou hlavičkou dal výsledku konečnou podobu - 0:3.

Galatasaray tak po dvou prohrách zaznamenal první vítězství a pokud jej ve svém posledním utkání s Austrií Vídeň zopakuje, neměl by mu postup uniknout. Panionios má po dvou zápasech jediný bod a s jeho postupovými nadějemi to moc dobře nevypadá.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bude to peprný souboj. Držím všechny palce. Tip 1:1 PANIONIOS !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je špatný, dostat takový náklep a doma !!! No nic, jedeme dál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele