1/16 finále - 1. zápasy
13.02.2008 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Galatasaray SK - Bayer Leverkusen 0:0

První měření sil mezi Galatasarayem a Leverkusenem se šancemi na postup moc nezamíchalo. Hostující Bayer byl s remízou určitě spokojenejší, ale pokud měl turecký tým remizovat, tak je pro něj skóre 0:0 nejlepší.

Zápas v Istanbulu začal velikou chumelenicí a nepříznivé počasí pokračovalo i po celé utkání. Galatasaray byl lepším týmem a hosty na svoji polovinu moc nepouštěl, šancí bylo ale na obou stranách velice poskromnu. Do první solidnější situace se dostal ve 29. minutě Ümit Karan, jeho pokus z úhlu ale Adler vyrazil. O dvě minuty později se připomněli také hosté, po hrubce Emreho se dostával do slibné pozice Barbarez, Emre ale svoji chybu napravil a vybojoval míč zpět. Největší šanci první půle měli ve 39. minutě domácí, ale Turan hlavičkoval po rohovém kopu těsně nad.

Po změně stran se na hře mnoho nezměnilo, aktivnější byli i nadále domácí. V 53. minutě střílel po příhrávce Süküra Karan vedle, na druhé straně se zlomit bezbrankový stav neúspěšně pokoušeli Barnetta a Callsen-Bracker. Největší šanci utkání měl v závěru střídající Shabani Nonda, René Adler v brance Bayeru si ale čisté konto nenechal vzít, a tak zápas skončil bez branek.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle mna ti je totalna remiza !!!tipujem 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tady přeji Galatasaray, německých týmů hraje ještě dost. Utkání je jinak zcela vyrovnané, možná zapůsobí pověstná turecká atmosféra v hledišti. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Šance jsou otevřené, ale v odvěte má výhodu Leverkusen. A co diváci ? Myslím, že už by to dnes neměl být problém sehnat údaj o jejich počtu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele