základní skupiny - skupina F, 4. kolo
06.12.2007 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Crvena Zvezda - Bolton Wanderers 0:1

Crvena Zvezda Bělehrad ani napotřetí v Poháru UEFA nebodovala, tentokrát ztratila doma všechny body s Boltonem. Anglický klub si ve svém posledním zápase ve skupině konečně připsal vítězství a se šesti body vede nekompletní tabulku skupiny F.

Hostující manažer Gary Megson po víkendové prohře s Liverpoolem 0:4 nenechal v týmu kámen na kameni. K zápasu nastoupili jen čtyři hráči, kteří hráli i v neděli. V první šanci zápasu se v 9. minutě ocitl Nenad Milijas, když Nicky Hunt neopatrností přišel o míč. Záložník Crvene Zvezdy však bránu vysoko přestřelil. Další šanci měli domácí po dvou minutách, ale ani přímý kop Dejana Milovanoviče brankáře neohrozil. Bolton se poté konečně začal dostávat do hry. V 21. minutě Huntův kop našel Wilhelmssona, ale jeho pokus byl odražen do bezpečí. O čtvrthodiny později se Gary Speed po rohu zbavil svého obránce a dostal se ke střele, nicméně bránu bohužel pro hosty netrefil. Bolton se přeci jen dočkal. Na samém konci poločasu míč z Adranikova rohu Speed přiťuknul Gavinu McCannovi a ten zblízka vstřelil svůj první gól v dresu týmu z ostrovů.

Hosté málem ještě navýšili své vedení v 52. minutě, vynikající Adranik nasměroval svůj přímý kop na zadní tyč, kde číhal nekrytý Stelios. Ten ale hlavou trefil jen boční síť. Bolton si vedení očividně užíval a hráči si věřili, narozdíl od Bělehradských, kteří věděli, že se minutu po minutě blíží ke třetí porážce v řadě. Diváci se tak už žádné větší komplikace nedočkali, zápas skončil nejtěsnějším vítězstvím Angličanů.

Autor: Tomáš Bělonožník / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Srbové jsou doma silní, navíc Bolton přijede bez základní opor (Anelka,..), věřím tedy domácím. Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton překvapil, ale jistého nemá nic. Podělává to hlavně v domácích zápasech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele