základní skupiny - skupina E, 3. kolo
29.11.2007 20:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Curych - Toulouse FC 2:0

Curych si po vítězství na Letné nad Spartou připsal další tři body. Tentokráte po domácím vítězství nad Toulouse. O to se brankami postarali Hannu Tihinen a Rafael De Araujo.

Utkání bylo od začátku velmi vyrovnané. Nejprve hrozili domácí, to když De Araujo mířil mimo a Abdiho střela byla některým obráncem hostů zblokována na rohový kop. Hosté však nelenili a rychle odpovídali. Achille Emana branku Curychu netrefil a Nicolas Dieuze hlavičkoval jen do obránce stojícího na brankové čáře domácích. Hosté v tu chvíli dostali chuť a útočili dál. Elmander střílel těsně nad a proti střele Andrea-Pierra Gignaca se postavil domácí bek Rochat. Tři minuty před koncem prvního poločasu však švýcarský tým udeřil. Rochat rozehrál přímý kop, našel Hannu Tihinena a ten zblízka napálil míč do sítě. Stav po první půli tedy byl 1:0.

Na začátku druhé půle měli hosté dobrou šanci k vyrovnání. Fode Mansare se probojoval až do vápna a když už se chystal střílet, vrátil se Onyekachi Okonkwo a šanci mu překazil. Chvíli nato střílel znovu Mansare, ale domácí golman Leoni byl připraven. O pár minut později se musel předvést i brankář Toulouse Douchez, který zlikvidoval pěkný pokus Yassina Chikhaouia. Netrvalo však dlouho a Douchez kapituloval podruhé v utkání. Herita Ilunga zahrál ve vápně rukou a za jeho prohřešek byl správně odpískaný pokutový kop. K němu si stoupl Rafael De Araujo a s rozvahou ho proměnil - 2:0.

Další šanci Curychu měl aktivní Chikhaoui, jeho střelu však zblokoval Dieuze. Poslední slovo měla dvojice Francileudo Santos - Leoni. První jmenovaný střílel, ale druhý bez problému střelu likvidoval a udržel čisté konto. Utkání nakonec skončilo 2:0 pro Curych. Ten se díky vítězství posunul hodně blízko k vytouženému postupu ze skupiny. To Toulouse prohrálo po domácím zápase se Spartou i další zápas a postup je už skoro nemožný.

Autor: Michäel März / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FC Curych asi neprohraje a potvrdí dobrou formu. Toulouse si zavařili domácí porážkou od Sparty a ani v Curychu asi neuspějí. Tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele