základní skupiny - skupina F, 3. kolo
29.11.2007 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Bolton Wanderers - Aris Soluň 1:1

Bolton Wanderers získal bod za remízu 1:1 proti Soluni v hodině dvanácté – vyrovnávací gól se mu podařilo vstřelit ve třetí minutě nastaveného času. Giannakopoulosův gól sebral hostům vítězství, i když po většinu utkání byli lepším týmem.

Od začátku utkání se hrál pohledný fotbal, Soluň měla míč na kopačkách po většinu času. Do první šance se dostal Koke, kterému balón výborně připravili skvěle hrající Calvo s Netem. Další příležitost měl soluňský Siston, ale jeho střela mířila mimo branku. Anglický klub se téměř k ničemu nedostal, jedinou větší šancí byla slabá Daviesova hlavička. Minutu před koncem prvního poločasu se Soluň dočkala zaslouženého vedení. Toni se zbavil Méïtého a s přehledem zakončil.

V druhém poločase se hra domácích výrazně zlepšila, bohužel si ale nedokázali vytvořit žádnou vážnější brankovou příležitost. Posledních 20 minut úplně přestali hrát hosté a to se jim stalo osudným. V 93. minutě si Huntův dlouhý nákop zpracoval Giannakopoulos a proměnil ho ve vyrovnávací gól.

Soluň má po dvou zápasech na kontě čtyři body, Bolton už odehrál tři utkání a všechny skončily remízou.

Autor: Tomáš Lavický / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem tuze zvědavý, jestli Bolton zase poháry podcení nebo ne. Zatím ještě ve skupině nevyhrál a při vší úctě k Arisu Soluň (lepší průměr řecké ligy), by to mělo být jednoznačné. Tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, zase nic. To je teda trapný s takovým útokem, jako má Bolton a pouze 1 gól. čím to asi je ?

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě koukám, že to zachraňovali na poslední chvíli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele