základní skupiny - skupina A, 3. kolo
29.11.2007 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AZ Alkmaar - AE Larisa 1:0

Domácí Alkmaar výrazně zvýšil své šance na postup do další fáze Poháru UEFA, když doma jedinou brankou zdolal řeckou Larissu. Jedinou branku vstřelil nedlouho před koncem Dembele.

Alkmaar začal utkání velmi dobře a Agustien záhy orazítkoval tvrdou střelou tyč. Následovaly dalekonosné pokusy Pocognoliho a Cziommera, se kterými si brankář Kotsolis bez problémů poradil. Ukázal se i domácí gólman Waterman, který zneškodnil gólovou hlavičku Fotakise. To však pro něj byl poslední zákrok večera, kvůli zranění musel střídat a v brance jej nahradil Romero.

Tlak domácích pokračoval i po přestávce, jenže vyložené příležitosti si Alkmaar vytvářet nedokázal a dalekonosné pokusy jistil pozorný brankář Kotsolis. Až v 77. minutě se skóre změnilo. Na hranici vápna napřáhl Dembele a levačkou trefil přesně. O sedm minut později pak Kotsios zbytečně fauloval Pocognoliho a podruhé žluté kartě byl vyloučen. Domácí mohli ještě přidat jednu branku, ale střídající Jenner na brankáře nevyzrál.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí AZ má ambice a potřebuje bodovat. Hraje doma, kde mu to svědčí, zvítězí 3:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele