základní skupiny - skupina B, 3. kolo
29.11.2007 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Aberdeen FC 2:0

Atlético Madrid si v domácím prostředí bez větších potíží poradilo se skotským Aberdeenem a zaujalo druhé místo ve skupině B.

Domácí měli utkání pod kontrolou a své vítězství si zcela jistě zasloužili. První příležitost měl Luis García, ale pod tlakem mířil mimo, ještě blíž byl Mariano Pernía, jenž z dvaceti metrů trefil tyč. Hosté zahrozili jen střelou Severina, s níž si poradil Abbiati, jinak šance počítalo jen Atlético. Dvakrát znovu nepřesně mířil García. Těsně před odchodem do kabin se už domácí dočkali. Motta poslal pěknou uličkou do vápna Aguera, toho nedovoleně zastavil Hart a s penaltou si poradil Diego Forlán, když poslal gólmana Langfielda na opačnou stranu než míč.

Čtvrt hodiny po přestávce přidal domácí tým gólovou pojistku, i když s notnou dávkou štěstí. Přímý kop z kopačky Simaa Sabrosy totiž potřeboval odraz od tyče a také od nešťastného Langfielda, aby si našel cestu do sítě. Aberdeen se chtěl vrátit do zápasu, ale Abbiatiho ani pořádně neohrozil, Miller i Clark minuli branku. Na druhé straně mohl třetí branku přidat Mista, ale ani on neuspěl.

Atlético je jednou nohou v dalším kole, Aberdeen je na tom podstatně hůř, ale i s jedním bodem ze tří zápasů má ještě naději.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atlético vyhraje !!! Nám se daří, dáváme hodně gólů, zároveň ale i často inkasujeme. Musí tedy alespoň převážit ofenziva, vhodné typy hráčů máme. Skotský fotbal, potažmo FC Aberdeen mám celkem rád, ale na Vicente Calderón jsou reálně bez šance. Colchoneros zvítězí 4:0. ATLÉTICO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem pohodové vítězství. Čekal bych ale, že budeme produktivnější. Pouze 2 góly a přitom jeden z penalty a druhý vlastňák. Na druhou stranu potěšilo to, že jsme neinkasovali. ATLÉTICO !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele