základní skupiny - skupina A, 5. kolo
20.12.2007 20:45 CET
1 : 3
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

AEL Larisa - 1. FC Norimberk 1:3

Norimberk zvítězil v Řecku a vedle postupu se jeho hráči mohou těšit z prémie 400 tisíc eur. Pro Larisu letošní ročník evropských pohárů končí.

Domácí přitom začali dobře a již v jedenácté minutě se ujali vedení, když střelu Kalantzise vrátil do sítě Kozlej - 1:0.

Norimberk potřeboval k jistotě postupu zvítězit a po inkasované brance se jeho hráči nesesypali. Několik nadějných pokusů vyslal na řeckou branku Mintál, ujala se však až šance z poslední minuty první půle. Galitsios při snaze odkopnout míč do bezpečí našel pouze připraveného Saenka a ten začal velký německý obrat - 1:1.

Norimberk pokračoval v aktivní hře a v 57. minutě šel zaslouženě do vedení. To poslal Saenko do úniku Mintála a slovenský reprezentant se tváří v tvář Kipourosovi nemýlil - 1:2.

Domácí odpověděli povedenou střelou Kalatzize, se kterou si poradil Blažek. Larisa v prvním kole dokázala vyřadit Blackburn, ve skupině ale skončila bez bodu. K tomu jí definitivně odsoudila 73. minuta a v ní branka Charistease.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobře Norimberk, kousek jsem viděl, zrovna gol Kozleja.. a nevěřil jsem hostům

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobré, že Norimberk jde dál. Celý zápas jsem poslouchal na radiu Gong a v první půli až do vyrovnávacího gólu na 1:1 byl prý výkon neslaný nemastný, ale pak se zvedli a zápas měli pod kontrolou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nakonec Norimberk vybojoval. Ještě aby se trochu polepšili v bundeslize.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele