čtvrtfinále - odvety
06.04.2006 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

STEAUA BUKUREŠŤ - RAPID BUKUREŠŤ 0:0

Gól vstřelený v prvním zápase na hřišti Rapidu rozhodl o postupu Steauy Bukurešť. Odveta se nesla v podobném duchu, prim hrála pozorná obrana a vyložených brankových příležitostí bylo poskrovnu.

Domácím stačila k postupu bezgólová remíza a podle toho to po většinu zápasu vypadalo. Ale už v páté minutě vidělo pětačtyřicet tisíc diváků velkou šanci Dici, který poslal hlavou odražený balon jen těsně vedle.

Brankář Rapidu Danut Coman se nenudil ani dál. Po přímém kopu Nicolity musel zasahovat proti hlavičce Cristey, stejný hráč ho vystrašil i o chvíli později, když jeho odkop z půlky hřiště skončil na brankové síti.

Rapid se poprvé ukázal přímým kopem Bugy, který skončil nad břevnem. Buga byl i u ojedinělého brejku hostí po půlhodině hry. Míč zatáhl Niculae a Buga hlavičkoval vedle. Steaua však stále byla lepší a Coman musel likvidovat standardku Radoie.

Slavnější z bukurešťských celků začal aktivněji i po přestávce, Goianově hlavičce scházely centimetry a nebýt teče spoluhráče, asi by zamířil líp. Další rohový kop se dostal k Dicovi, proti jehož střele zasáhl Coman.

Rapid si vytvořil také šance – Buga nebezpečně hlavičkoval v 64. minutě a Dica střílel z dobré pozice vedle. O tlaku ze strany hostí se ale dá mluvit až v posledních několika minutách. Steaua však situaci kontrolovala a Ghionea byl blízko gólu. I tak si domácí pohlídali postupu a těší se na semifinále.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
Shevchenko

3:0

Reagovat
HOST*

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele