Životní zápas? Spíš asi těmi góly, řekl po dvou trefách Houska

24.10.2015, 11:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 góly ve 2 zápasech a hned se rozstřílel a mluví o životním zápase. Kam jsme to dopracovali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vzhledem k tomu, že předtím dal hovno... spíš je škoda, že už je mu 22, kdyby mu bylo 17-18...ale nemyslim si, že by tohle byl primarne problem toho, ze ty mlady dobry hrace nemame, spis jim tu sanci treneri nechteji dat. Radeji tricatnik, ktery nic nezkusi, tim padem nic neposere, nez mladej drzoun, kterej treba neco posere, ale neco mu zase vyjit muze. Holt tu praxi proste na treninku, za juniorku ani v b-tymu nenasbira

Reagovat
smazaný uživatel

No jako kdyby tohle prohlášení vydal v 18ti letech tak neřeknu nic, ale ve 22, což už je pro hráče skoro ideální věk.. ale tak chápu no, v naší lize se prostě neumí pracovat s mladšími a radši tam nastrkají vyhaslé přeplacené blbečky.

Reagovat
smazaný uživatel

to je prave to, ze on sam by mozna to prohlaseni ani nevydal, treba to vidi stejne jako my, ale proste odpovedel novinari, ktery je treba kamos nebo ani nemusi bejt, ale proste potreboval neco napsat. A urcite vypada lip "zivotni zapas, bouchl dynamit v noze mladyho hrace" nez "na prvni goly jsem starej, je mi to jedno"

Reagovat
smazaný uživatel

On spíš odpovídal na otázku novináře

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslím celkově, ve 22 letech dal 2 góly a hned se píšou články a používají se slova jako "životní střelecká forma". V ostatních zemích je to naprosto normální a tady se ze něho dělá nějaký talent, přitom na jeho věk už má být dávno hotový hráč a skorovat pravidelně.

Reagovat
kalla

Hned první otázka novináře byla: "Byl to váš životní zápas?" Tak co měl dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

uz 22 sem myslel ze ma 19,20.Tak to sem myslel ze tenhle hrac udela slusnou karieru, ma prehled, techniku, moc se me libi ale vzhledem k jeho veku uz by se o neho meli zajimat zahranicni kluby.Zatim de o nej nezajimaji ani ty cesky a vek leti..

Reagovat
smazaný uživatel

to je celkove problem no

Reagovat
ThePigFeathers

uz 22 :D :D :D tvl hosi to je stařík jak sviň. ještě má před sebou tak 14 sezón ale ok je starej :)

Reagovat
kalla

Reagovat
Uwe háže buly

Klasický olomoucký hype.. Každej, kdo trošičku vyniká v jejich juniorce je hnedka talent světovýho formátu (Petr, Hořava, Pospíšil, Přikryl, Houska, Plšek, Kalas, Navrátil, x dalších.. )

Reagovat
smazaný uživatel

To je to cesky hovnactvi delat z husbauera nedveda atd to opravdu dokazou jen cesky hovnaci

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé na Euru a už velcí kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Dame si stretavku v Parizi na Rue de Presbourg ? Predsalen je to celosvetovo znama ulica takto pomenovana od roku 1864 pri Champs Elysees a kazdy zvas ju najde. Vacsi problem by bol keby nejaky komplexari cesky chceli stretavku na Rue de Prague lenze to je niekde v sirsej metropolitnej area a ani benes s maserykom by to nenasli..

Reagovat
smazaný uživatel

Hošku ty máš pěknej komplex. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že tyhle hovna nejdou blokovat

Reagovat
dave30

Máš klapky na očích, nebo vidíš pouze to, co chceš vidět? Vždyť to dělají pro zviditelnění hráčů všichni. Vašek Kadlec(kde mu je konec), Krejčí, Mašek, Tecl, ... hráči, o kterých se popsalo stránek. Prostě vždy, když někdo vynikne, tak se toho musí využít (ale většinou to nestačí). Poslední zdárný příklad je Kliment...

Reagovat
dave30

To měla být reakce na Uweho 12:57

Reagovat
smazaný uživatel

Pizzorno24.10.2015 12:22

To tlačítko [reagovat] tady není jen tak pro srandu králíkům, bylo by fajn ho třeba používat.

Reagovat
Uwe háže buly

No, tohle dělá v ČR snad jenom Sigma právě, z každýho kopáče u nich všichni dělaj reprezentanta a hráče, co to dotáhne kdovíkam. S těma tebou zmíněnýma se to snad nedá srovnávat, krom Tecla

Reagovat
dave30

O co je Kalas (v tom co zatím dosáhl) horší než Kadlec nebo Mašek? O co jsou Hořava nebo Pospíšil horší než Krejčí...

Reagovat
Uwe háže buly

V tom že nic nedosáhl a furt se o něm mluví jako o nějakým talentu? Kadlec si zahrál jednu z nejlepších lig na světě, vyhrál titul, pohár, byl vyhlášenej byl nejlepším hráčem ligy, hrál evropský poháry, i když je to samozřejmě zatím zklamání.. Kalas byl branej jako stejnej talent, jako Kadlec a Vydra, možná i větší a nemá za sebou oproti nim prakticky nic.

Krejčí je podobnej hype jak Hořava nebo Pospíšil, ale spíš mi šlo o to, že u Olomouce se takhle přeceňuje každej, kdo mí kopnout trochu do balonu

Reagovat
dave30

Čas od času se zde objeví článek o někom kdo vynikne a potom o něm již skoro neslyšíš. A pokud za tím vidíš pouze hráče Sigmy, tak máš opravdu klapky na očích...

Reagovat
Uwe háže buly

Ne pouze, ale nejvíc sou to jejich hráči, který maj navíc solidní tlačenku i do juniorských repre.

Reagovat
dave30

Na to se dá říci jediné. Nemám dalších připomínek. Největší rozdíl mezi námi dvěma je ten, že já všem těm mladým přeji úspěch a je mi jedno, jestli jsou z Prahy, Ostravy, Olomouce nebo Horní Lhoty. Ty snad máš z neúspěchu těch druhých (rozuměj ti, co nejsou ze Sparty) radost...

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to svedeme na ublíženeckou debatu Praha vs Morava no, co jinýho čekat A radost z toho nemam, spíš mi přijdou vtipný.

Reagovat
dave30

Ale mně nemůže nikdo ublížit, ani když je z Prahy, Plzně, Ostravy, Olomouce, nebo Bratislavy. Já opravdu nejsem fanoušek jednoho klubu (z tvého pohledu asi nejsem fanoušek fotbalu). Já zde mimo jiné reaguji na nesmysly, podobné tomu tvému... Naposledy jsem reagoval na takového podobného, který přál neúspěch Plzni ve Vídni...

Reagovat
mistr129

U tohohle souhlasím spíš s Uwem, ale je to sporný. Ale proboha řekni mi proč bych nemohl fandit proti Plzni Rapidu, když Plzeň kvůli tý tlačence nesnáším a Rapid mi je poměrně sympatickej?

Reagovat
dave30

Už jsem o tom psal. Budu vždy přát v ev. pohárech jakémukoliv našemu mužstvu, protože kromě koeficientu pro náš fotbal získávají také tolik potřebné peníze. Protože část takto získaných peněz utratí i za naše hráče (myslím tím české, moravské, slezské...)a mnohé naše kluby přežívají pouze díky takovým nákupům. Ale samozřejmě fanoušek dobře zajištěného týmu to může mít nastavené jinak. Žádný strom však neroste do nebe...

Reagovat
dave30

Můj pohled na je pohledem fanouška fotbalu, nikoliv fanouška konkrétního týmu. Tak mne neberte tak vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

PJ v tom má hroznej bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec a Kliment jsou v Nemecku. Myslim, ze muzou byt spokojeni.

Reagovat
smazaný uživatel

druhý Škoda, snad nikoho nenapadne ho povolat do repre

Reagovat
Murtago

podobnej jak houska vafli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele