Zapata v zimě zůstane v Neapoli, jednat bude po sezoně

04.12.2014, 23:59
Aktuality
Duván Zapata před rokem a půl přestoupil z Estudiantes za osm milionů eur do Neapole a své angažmá na Apeninském poloostrově si jistě představoval trochu jinak. Kolumbijský útočník se neprosazuje do základní sestavy, na odchod ale pro tuto chvíli nemyslí...

"Příliš nehraje a nedostal se tak do své nejlepší formy. V průběhu ledna chce zůstat v Neapoli, v červnu se pak rozhodneme o jeho další budoucnosti na základě jednání s Neapolí," informoval pro Radio Crc agent Fernando Schena.

23letý fotbalista se v základní sestavě objevuje jenom sporadicky a k většině ze svých 21 ligových startů naskočil až jako střídající hráč. Letos jeho jméno figurovalo v základní sestavě pouze koncem září v duelu s Palermem, pomoci by mu mohla pondělní dohrávka 13. kola na půdě Sampdorie, v jejímž nastavení srovnal na konečných 1:1.

"Nedostali jsme nabídky od žádných italských klubů, věří trenérovi Benítezovi a je jisté, že dostane více prostoru na hřišti a posune se dopředu," dodává agent.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (29)

Přidat komentář
olis

V Duvanovi vidim obrovsky potencial, kludne by som mu daval sancu namiesto Higuaina, som zvedavy ako to bude po prichode Gabbiadiniho, kludne by som stavil na tychto dvoch a predal Higuaina a tie peniaze nasledne vrazil do zalohy a obrany, skoda ze sa tak nestane :/

Reagovat
mastakillah

kdo by Higuaína chtěl? A hlavně, kolik bychom za něj dostali? Jinak by samozřejmě měl dostávat šanci Duván místo Gonzala, kterej je marnej

Reagovat
olis

tak jeho cena bude stale nizsia, musel by sa stat zazrak aby stupala a v tom pripade si ho mozme nechat, zial zle sme kupili, podla mna by sa to za 25 - 30 dalo strelit mozno niekde do anglicka

Reagovat
GEGE

Ten tvuj hate na Higuaina je neuveritelny

Reagovat
mastakillah

Klidně se směj, ale borec co stál tolik milionů a bere takový prachy by měl podávat jiný výkony.

Reagovat
GEGE

jenže to,že jste dali za něj takové prachy je jen vaše chyba...Že to nebude nový Cavani muselo být jasné každému kdo ho trochu sledoval v Realu ale to hlavní což je dávání golu splňuje dá se říct výborně,proto mi ten hate od tebe přijde dost mimo...

Reagovat
mastakillah

Koukáš se na ty zápasy vůbec nebo sleduješ jen statistiky kolik má gólu? On se mnohdy do těch šancí ani nedostane, líně se plouží po hřišti. Místo toho, aby tam makal. Ano ten nedávno pá gólu dal, ale co začátek sezóny? Navíc těch gólu nedáva tolik co jsme od něj čekali a to ani omylem. Nejspíš nikdo nečekal, že bude tak skvělý jako Edi, ale že to bude až takoveto. To jsem nečekal.

Reagovat
FuckT

Nikdy nevies, ma meno a hraval za RM, stale sa urcite najde niekto, kto za nho zaplati aspon tolko, aby sme mohli prekusnut ten jeho predrazeny nakup... Skoda, ze je v Chelsea Mou, ta by bola schopna za nho este aj pekne zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Větší šanci momentálně vidím s Liverpoolem, aspoň jednou se to vzpomínalo.

Reagovat
mastakillah

No jméno sice má, ale to by ho ti skauti museli vidět hrát naposledy ještě v Realu pokud ho viděli v našem dresu, tak nevím nevím

Reagovat
olis
Reagovat
Vtáky cez tepláky

kto má čítať tú taliančinu, aspoň zhrň o čo tam ide..

Reagovat
olis

odmeny pre predstavenstva klubov

Reagovat
smazaný uživatel

Potenciál má a zasloužil by si dostávat pravidelně příležitost. Higuaína co nejrychleji prodat. Těším se na Gabbiadiniho. Konečně italský hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tez si myslim ze by duo Gabi + Duvan bylo mnohem lepsi nez vecne otravenej Pipita.

Reagovat
eLJay.91

Ten Gabbi k vám už je jistej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nevím jak moc, ale myslím si, že i jo. Prý plat bude mít 1,5 mega a suma je už taky schválena tak si myslím, že už jistý je.

Reagovat
eLJay.91

To je v prdeli. Nechápu Sampu, nechápu Manola... Nechápu to a ani nevěřím, že je pro něj Neapol vhodnej klub..

Reagovat
smazaný uživatel

Sampa mu slibila nějakej post, kterej bude hrat a on ho chtěl hrat, a přitom ho stavěli do křidla ne?

Reagovat
eLJay.91

To je asi pravda. Ale to si myslí, že v Neapoli bude hrát hrot. Jeho přestup se začal řešit až když vypadl do konce sezony Insigne, křídlo...

Reagovat
eLJay.91

Navíc v tý Sampě alespoň hraje, patří do základu. I když mimo pozici. V Neapoli bude sedět a čekat, jestli ho Mertens, Higuaín nebo Callejón pustí občas do základu.

Reagovat
DelPiero137

Presne, ak nema istotu zakladu je ten prestup pre hraca blbost aj keby mal tuto sezonu preckat a od buducej mat istotu zakladu.

Reagovat
jany kozak

to ten gabbiadini je isty?

Reagovat
olis

podla sky sme uz dohodnuty s juve aj s sampou, s hracovim agentom dopadlo vcerajsie stretnutie pozitivne a dotiahnut sa maju uz len posledne detaily

Reagovat
jany kozak

a kolko asi bude stat ci to sa nevie este?

Reagovat
olis

11 + 2 mega bonusy

Reagovat
jany kozak

dik

Reagovat
eLJay.91

Já tohle nechápu. Hlavně teda z pohledu Sampy. V polovině sezony přijdou o důležitýho hráče základu, po sezoně z něj mohli vytřískat i víc.

Reagovat
Pettirosso

Bez do rite Manolo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele