Za poslední čtyři zápasy jsme ušli kus cesty, řekl Dočkal

19.11.2018, 23:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (46)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

smejem sa, že "bratia" sú spokojní s výkonom čo videli. Tak to asi nemáte moc veľké očakávania teda. Otrasné z oboch strán, veď tie mužstvá si nevedia prihrať. Gratulujem k udržaniu sa a budete z druhého koša najhrateľnejší súper pre všetkých, verím že vás dostaneme znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

dvakrát prohrát s námi a ještě si vyskakovat Do toho první zápas jsme měli kopat ještě penaltu a Dutohlav měl mít červenou

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosím ťa, nevyskakoval som po výhre nad ukrajinou, ale obdivovať vás po 2 výhrach nad nami to tiež nehrozí

Reagovat
F.Torres

tak porazit polsko venku také není špatné

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

A napis to pod kazdy clanek Ceske reprezentace ty demente stacilo to napsat jen pod ten souhrn zapasu. Vy jste hrali hovno, my vyhrali, uz to konecne prijmi a smir se s tim

Reagovat
smazaný uživatel

keď je tu tak veľa článkov

Reagovat
Banger

neunášíš

Reagovat
DonAndres
Reagovat
iamek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Acquanni

Tak za A, většina Čechů je spokojená kvůli tomu, jak to ještě nedávno vypadalo pod Yodou. Za B, vyskakuješ si na nás, tak jsi asi taky spokojený s tím hovnem, co předváděli Vaši, když si tak věříš. Za C, jsi kokot a přesně kvůli takovým volům, jako jsi ty, má tady dost Čechů dost velkou alergii na Slováky, nekaž to těm normálním a běž radši házet hovna do hospody, tam s tím možná uspěješ.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som spokojný? veď som napísal že otrasné z oboch strán, či nevieš čítať asi či čo. prečítaj si ešte raz, alergik

Reagovat
Acquanni

To je sice hezké, ale stejně jsme nejlépe hratelní a nejlehčí ze soupeřů, že? Pokud to po tom, co jste předvedli stačí na to, abys shazoval soupeře, se kterým jsme dvakrát prohráli, tak ok. A já zrovna alergik nejsem, max na názory vašich reprezentantů. Ale nedivím se, že někteří tady jsou na Slováky utrhlí hnedka

Reagovat
smazaný uživatel

prepáč ale.....z tých čo budú v 2. koši, tak áno. bez ohľadu na to, že ste 2x vyhrali. To nie je zhadzovanie, to je moj názor

Reagovat
Acquanni

Jakoby třeba Němci měli říkat, že nějaké Nizozemsko je hratelné. Zhazovat jakkoli soupeře, se kterým neuhraješ nic, to je prostě pitomost. A a možnosti, že dostanete Finsko, Norsko, nebo třeba Izrael bych zrovna na místě Slováka Čechy teď prostě nevytahoval Jestli my jsme nejlépe hratelní, tak pak hodně štěstí v lize C, ale tak třeba se tam příště aspoň udržíte místo sestupu

Reagovat
Detective

Tak alespoň jeden Slovák se směje, to je fajn.

Reagovat
checitto

to už jsem někde četl, že naše repre je nejpřijatelnější soupeř, kde to jen bylo... že by "bratia" po předchozím losu?

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
luismiksak

Češi jsou proste stále a stále lepší než Slovensko ...

Reagovat
Shevchenko

taky by mě sralo být slovák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu tvé rozladění. No každý to vidí jinak. Zatím co vy jste na vrcholu, my se teprve zvedáme k výkonům nedávným.

Reagovat
Bakary3

Na to, že naše asi nejslabší generace hrála proti slovenský nejlepší, tak slušný

Slováci byli úplně zoufalí. A to jsme tu četli řečí, jaký mají talenty, jak jsou úžasný. Hancko byl větranej, Škriniar bídnej, Škrtel taky, záloha neexistovala, Pekarík nestíhal a jen fauloval.

Jen naše chyba, že jsme ty přečíslení řešili úplně žalostně.

Jinak dobrej výkon, dokázali jsme balony sbírat často už u půlky, Čelůstka vynikající, Souček a Schick taky, Dočkal do hry přinesl to, co by měl, klid a dobrou rozehrávku.

Výbornej i Pavelka, skvěle to čistil.

A co všichni kritici Jankta? Jako každej zápas odjezdil 100% + asistence a vůbec dobrý výkon.

Jak vidím Čelůstku, Pavelku, Dočkala, Vydru.., za jejich opomíjení by Jarolíma měli okamžitě zbavit trenérský licence i svéprávnosti.

Nebude to špatný, když si uvědomím, že nehráli Darida, Barák, Krejčí, Skalák se mi taky líbil..., Petrák snad dostane šanci. Krmenčík..

Snad se ještě usadí Kalas vedle Čelůstky a Suchý bude jen záskok.

Jen tak dál, konečně to má hlavu a patu

Reagovat
pospech11

Je pravda že to ignorování Čelůstky nechápu. Přitom byl problém (nejen) v obraně, ale on nedostal ani čuchnout.

Reagovat
mayday

To nechápalo asi hodně lidí. Jemu to moc přeju.

Reagovat
Puskas

Ten střed zálohy vypadá hodně dobře včetně případných náhrad. Žádné velké hvězdy, ale dohromady dávají velice solidní uskupení.

Reagovat
doshcz

škoda že máme přetlak v bráně a na RB/CM/CAM/CDM ale zbytek týmu je furt takovej jalovej..bysme mohli hrát jak Španělé s 6ti středníma záložníkama a bez útočníka když se Patrik zraní

Reagovat
mayday

Gólmani jsou jasní, tam je to super.

Obrana taky už nevypadá tak hrozně, Čelůstka, vedle něj Kalas, Kadeř. Mně osobně se nelíbí Novák.

Střed Darida, Dočkal, Barák, Pavelka, Souček... tam je z čeho vybírat, to je slušný. Největší problém vidím na křídlech. Pod Silhavým hrají Vydra a Jankto, coz nejsou křídla, jinak je tam Krejčí, Skalák, ale musí ti hráči hrát v klubu. Hrot je jasnej Schick, no a za něj asi úplně náhradu taky nemáme. Krmelec dlouho mimo, kdo jinej, teď tam byl Doležal...

Reagovat
Acrocephalus

Novák tam podle mě patří taky, nehraje vůbec špatně. Navíc jako jedinej dokáže házet auty pěkně po islandsku, až do pokutovýho území, takže takovej "malej roh".

Barák taky v pohodě, ale kam s ním v tuhle chvíli? Ještě tam čeká Darida.

Křídla souhlas. Gebre byl hodně zajímavej tah, ne nepovedenej, ale dlouhodobě se tam asi neusadí. Krejčí by měl být schopen hrát křídlo, když se rozehraje v klubu. Za Schicka Krmelec, ten už do jara by měl být fit. Doležal mě moc nepřesvědčil. To už spíš Škodu, kdyby byl ve formě.

Reagovat
doshcz

nechápu proč se tam Gebre a Kadeř neprohodili však Kadeř je mnohem fotbalovější do předu a v klubu hraje wingbacka

Reagovat
mayday

Neříkám, že je Novák vyloženě špatnej, jen mně osobně nějak nesedí. Ale dejme tomu.

Ten střed je teď slušně obsazenej, z těch pěti se mi asi nejmíň líbí Souček a Barák. Střed Darida Pavelka Dočkal bych asi zkusil, ale uvidí se, co na jaře, budou zranění apod.

Křídla (kvalitní) prostě nemáme a tak se tam budou asi točit Jankto, Vydra, asi Krejčí, bude zaskakovat Gebre, ale musí ti hráči hrát no.

Škoda už to má podle mě úplně za sebou, Krmelec bude nejspíš az v druhé polovině roku, Doležal je samozřejmě vtip. Spíš mě napadá alternace Schick Vydra, ale ten je zas stavěnej na to křídlo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Do 12 měsíců budou na křídlech Žitný a Černý. Keine stress.

Reagovat
verv

souhlas až na toho Jankta. Sice měl asistenci, ale kolik toho zkazí, to je příšerný. Slovácí nám svejma chybama nabídli tolik nadějnejch přečíslení, jako dlouho nikdo ne a on většinu z nich totálně zazdil (abych byl fér, tak nebyl jedinej). To že zápas odjezdí na 100% beru jako samozřejmost.

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto sice občas vypadá trochu dřevácky, ale podle mě dává hře docela zajímavé aspekty. Baví mě, že je na něm vidět, že chce, prostě vypadá na hřišti nasraně. Lepší, než kdyby mu to bylo jedno Navíc když přihlédneme k tomu, že v Sampdorii od začátku sezony sedí na lávce, tak 1+1 ze dvou těžkých zápasů se určitě počítá a ta včerejší přihrávka byla parádní.

S tím opomíjením souhlasím, Čelůstka a Pavelka jsou z fleku klíčoví hráči, ale ten vůl místo nich povolával raději týpky jako Mareš, Rada nebo Kliment.

Reagovat
smazaný uživatel

Mareš, Kliment, Droppa, Hušbauer, Sýkora

This is my sen

Reagovat
Le Gunner

Jen si říkám... Až bude k dispozici Darida, Barák, případně ten Krejčí... Tak fakt netuším, jak to poskládat. Vydra by se musel spokojit s lavičkou a Šilhavý by ho nejspíš uměl využít v zápasech místo Schicka, případně jako střídajícího hráče (analogie Škoda-Tecl?), Barák by se musel asi spokojit s alternací za jednoho z dvojice Darida-Dočkal, kde první jmenovaný nahradí nejspíše Pavelku (který by alternoval za něho a Součka). Janktovi ten kraj jakž takž sedí, ač bych ho raději viděl na Dočkalově pozici. Tam si bude muset Krejčí místo vysedět.

Na druhou stranu, lepší řešit takové problémy, než ty, že nemáme vlastně koho postavit.

Reagovat
Bakary3

Mne se fakt libi Soucek s Pavelkou, ktery odvede dozadu asi vic prace nez Darida..

Ikdyz jim fandim, jako slabsi vidim spis ty tri pred nima.

Tak asi souvek + pavelka a pred nimi bud dockal, darida, barak (jankto) nebo vydra, dockal, barak (jankto)? V tom prvnim pripade by asi chybela trochu rychlost vydry.. V tom druhym nechat daridu na lavici docela luxus..

Reagovat
Le Gunner

Taky se mi ten střed Souček - Pavelka líbí, ono to na papíře vypadá dost "připosraně", ale vlastně to dává smysl a těžko říct, jestli by v momentální situaci Darida nebo Barák přidali nějakou nástavbu. Klíčové bude, aby Pavelka udržel výkonnost a Souček si ji přenesl i do dalšího angažmá. Zapomněl jsem zmínit, že za Součka by měl samozřejmě alternovat Petrák.

A vůbec, když se na to podívám z hlediska toho, že na šampionát 2020 by ta kostra, co turnaj vybojuje, měla být věkově na vrcholu sil, tak jsem opravdu zvědavý a, třebaže naivně, natěšený. Zatím na mě ty 4 zápasy udělaly pozitivní dojem a mám pocit, že Šilhavý je se svým přístupem pro reprezentaci ideální kouč.

Reagovat
Zark

Dočkal, neválej se v tom vápně!

Reagovat
luismiksak

Dočkal King !!! Tohle je konečně lídr na hřišti i v kabině !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele