Vargas znovu opouští Neapol, tentokrát hostuje ve Valencii

23.01.2014, 22:50
Aktuality
Eduardo Vargas opětovně odchází z Neapole na hostování. Chilský reprezentační útočník strávil poslední rok v brazilském Grêmiu, nyní ale zůstává v Evropě a minimálně do konce sezóny bude oblékat dres Valencie. Jeho kmenový klub to dnes oznámil na svém oficiálním webu...

O chystaném přesunu čtyřiadvacetiletého střelce se ve španělských a italských médií psalo již několik dní. Podle listu Marca zaplatí Netopýři za šestiměsíční hostování 1,5 milionu eur a další tři miliony doplatí v případě trvalého přestupu.

Vargas přišel do Neapole v lednu 2012 z Universidadu de Chile. Klub z jihu Itálie za něj tehdy zaplatil 13,5 milionu eur, které ale Chilan v osmadvaceti soutěžních startech nedokázal splatit. S Partenopei má stále platnou smlouvu do června 2015.

Posilu do útoku si hned po svém nástupu vyžádal nový trenér Valencie Juan Antonio Pizzi. "Není snadné najít vhodného hráče. Víme o Vargasovi, který potřebuje hrát a ukázat se, aby mohl bojovat o místo v kádru pro mistrovství světa," pronesl argentinský kouč začátkem měsíce.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (115)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 pre bankiu a dalsiu komediu v PD

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Podla fotky je z toho nadšení :D

Reagovat
olis

s tou vykupkou to je s najvacsou pravdepodobnostu blbost, za hostovanie by sme mali dostat 1 mega...

dufam ze sa mu bude darit a ze sa potom stane nejaky zazrak a este u nas dostane sancu a ked nie tak aspon dufam ze bude mat dobre MS nech na nom aspon neprerobime

tak nech sa dari Edu

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně..

Reagovat
Kongo

To naše vedení je banda chudáků.Do teď nevěděli co s Pabonem,pořád to vypadalo,jak máme plno útočníků a tak se trošku nepochopitelně dával na křídlo.Pokud hrál v útoku,hrál výborně a i dal goly,ale vedení ho má jako hráče,který nedokázal po odchodu Soldada vytrhnout trn z paty.Přitom šanci nedostal.No a tak se nakoupil Vargas u kterýho počítám s tím,že to bude úplně stejný jako s Pabonem,ale snad se mýlím.

Reagovat
Kongo

Teda přesněji řečeno,vzal se Vargas na hostovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Pabon dostal zatraceně málo šancí a když už, tak ho šupli na křídlo místo na hrot. Hlavně že tam pořád cpou naprosto tragického Postigu .. docela mě s*ere, že do smlouvy o hostování Viery nedali položku, že může bát v zimě stáhnutý zpět - teď by se nám hodil

Reagovat
Maritazzi

Podle Pedully pracuje Saba na letním příchodu Pastoreho nezávisle na Pjaničovi a zítra by mohl přijít ten Heitinga. Jinak West Ham bude cvakat celej Marcův plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Saba mi začina připominat tim vyjebáváním s druhyma Gallianiho.

Reagovat
Maritazzi

Mi nepřijde, že by s někym vyjebával, jak to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

No, třeba ten Borriello, že mu bude platit WHU celej plat. A celkově ty nakupy a to chovani na trhu, že přivádite solidni hrače za solidni ceny

Reagovat
Maritazzi

Tak mi už za Marca ten odkaz Roselly trpěli dost, pokud ani Angličani platí, proč toho nevyužít. Jinak spíš vhodně využívá svý znalosti trhů, ví přesně, kdy utrácet víc a kdy se podívat za drobný do Jižní Ameriky, to je hlavní plus. A tím jak má teď hlavní slovo, tak je to paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, však jo, je to parada, ja to myslel jako kompliment pro Sabu

Reagovat
Maritazzi

Já v něj moc důvěru po prvních dvou letech neměl, i když tam měl top nákupy z jeho hlavy, ale prostě byl podepsanej pod těmi nezdary, i on sám se vyjádřil, že se mu takhle pracuje líp (ještě by bylo fajn, kdyby se Baldini nesnažil přetáhnout ty hráče, který si Saba vytipoval, když spolu pracovali).

Reagovat
danko10

Baldini bol asi fakt žaba na prameni, čurák.

Reagovat
Maritazzi

Nejvíc mě nasral s tim Rumunem, zvlášť když na něj jde taková chvála.

Reagovat
danko10

To teda. Vlada som strašne chcel...

Reagovat
Maritazzi

Já dneska četl, že chtěj slepice Guarina, tim by asi definitivně prokázal, jak na tom je, když koukám na složení jejich kádru.

Reagovat
danko10

A kam ho dajú? Ale možné to je. Keď uvážim, že za Balea kúpili asi dvanásť krídel. On Baldini nebol nikdy moc fér hráč. Prípad Mexés hovorí asi za všetko najlepšie.

Reagovat
Leo Rekordman

akych 12 kridel?

Reagovat
Zaschrona

Snad ten Heitinga uz konecne klapne a od nas zmizi...

Reagovat
danko10

Neni nad dobre referencie.

Reagovat
Maritazzi

On má smlouvu jen do června, to fakt nečekám, že by vzali půlroční angažmá teď.

Reagovat
Zaschrona

Zase on musi odejit, pokud chce mit realnou sanci hrat na MS, snad i jeho agent rikal, ze ted v lednu musi odejit, takze bych se ani nedivil, kdyby nakonec sel nekam jen na pul roku, my ho klidne pustime zadarmo. Uz odmitl West Ham, ze chce jit do lepsiho klubu. I kdyz, zrovna u Heitingy bych se ani nedivil tomu, kdyby u nas radeji zustal a v klidu se flakal a pobiral si svuj super plat - 60k liber tydne, bere u nas nejvic ze vsech...

Reagovat
danko10

Tak u nas si z lavice k tym MS pomoze...

Reagovat
Zaschrona

No, porad by k nemu mel bliz nez od nas, u nas je pri nejlepsim az 5. stoper a to jeste ma stesti, ze dalsi dva talentovani mladici jsou na hostovanich.

Reagovat
Maritazzi

Nemá kvality na to, aby posadil Benatiu nebo Castana a ty dokud budou moct, tak odehrajou všechno. Z pozice třetího stopera kvůli vidině MS odešel Burdisso a teď má přijít vlastně podobnej kus?

Reagovat
Zaschrona

No jak rikam, pokud nesezene nic lepsiho, porad by si pomohl oproti soucasne situaci.

Reagovat
Zaschrona

Ale zase, pokud se zacne snazit, bude makat ve spojitosti se zmenou pusobiste a angazma a uvidi vazne motivaci v tom blizicim se MS, tak klidne muze byt velmi dobrou posilou. On to v sobe ma, taky u nas byl pred dvema lety hracem sezony, ale hned tu minulou sezonu zavinil strasnych golu a horel zapas co zapas. Letos prakticky uz nehraje vubec.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten nám tak pomůže

Reagovat
aurelio

Pomôže, verím tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Luca Antonelli by podla médii mohol prísť do Lazia, Lotito chce spoluvlastníctvo za 4 mil e, podla je Antonelli na odchode keďže už prišli De Ceglie a je tam Antonini a Marchese.

Reagovat
smazaný uživatel

Janovu teď ani nic jiného nezbývá. Na oba kraje mají po třech hráčích a až budou fit Portanova s Gamberinimi, tak na stopery taky 5-6 hráčů. Absolutně tu jejich politiku nechápu.

Reagovat
Pipo123

Veď to, pre nás by to bola super posila, do toho Edyho 3-4-2-1 by sa perfetkne hodil. Radu by sa mohol posunúť na stopéra a zabili by sme tým dva problémy v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Constant odmítl Napoli. Doufám, že to Gallianimu dojde. Jinak si Kevin dost zahrává, Curva Sud ho moc nebere...

Reagovat
olis

este ze tak, uz som sa vcera zlakok trocha

Reagovat
Yanek

Jinak podle Gazzetty se zbavujeme Nocerina do WHU, přijít by měl Essien, se kterým se včera Galliani dohodl na podmínkách. Údajně to ani nic nemění na příchodu Fernanda v létě.

U Noceho je to bohužel pořád jen hostování i přesto, že ho prý chtěli koupit. Takže v létě bude znovu třeba hledat řešení, Zaccardo pravděpodobně stejný případ.

Reagovat
Pipo123

Čo to môže znamenať pre vás ? teraz by ste pol roka mali stredovú dvojicu Essien - De Jong, po sezóne Essien preč a Fernando by ho nahradil ? Ale kam potom Montolivo ?

Reagovat
lnterista

Essien na pul roku? A neni to uplne zbytecny?

Reagovat
CubONE

Essien sa kupuje kvoli LM a aby si de Jong aj oddychol. Monty tam ma stopku na dva zapasy.

Reagovat
Yanek

Podle mě by měl být přímou alternativou za De Jonga a první volbou, když jeden z dvojice Montolivo/De Jong nebude moct hrát. Kontrakt by měl údajně na rok a půl, takže určitě by nepřišel jen na tuhle sezonu. Fernanda zatím moc nechápu, ale možná to půjde ruku v ruce se zkvalitněním zálohy a dalším odchodem Muntariho, ale to už spekuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Zalezi jak moc kvalitni ten Fernando je. Taky mu myslim konci smlouva a mel by prijit zadarmo..

Reagovat
smazaný uživatel

Constant,Zaccardo urychelene predat !

Reagovat
Pipo123

Lazio chce Quagliarellu na hosťovanie, po sezóne by bola výkupná 6 miliónov eur, čaká sa na reakciu vedenia Juventusu, Quagliarella údajne chce prestúpiť a súhlasí s platom 1,5 mil + bonusy. Reja stopol prestup Senderosa a nadalej žiada Cannavara. Senderos by mal prísť až v lete zadarmo.

Ak je na tom niečo pravda tak sa mi páči že Edy má nejaké slovo a dokáže si povedať koho nie a koho áno, je už len na Tarem aby mu priviedol hráčov do jeho koncepcie.

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, 6, ... aspon 7-8 by to chtělo. Ale tak Fabio už je třicátník, měl těžké zranění, moc nehraje, snad to vyjde, zvlášť, jestli to chce i on sám.

Reagovat
danko10

Keby odisiel on aj Mirko, zostal by vam la lavici len Giovinco, nie?

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, buď Mirko nebo Fabio, ted v zimě. Budu radši, pokud zůstane Miro.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj se, on ještě dorazí Gila

Reagovat
danko10

Ale mozno by to nebolo uplne od veci. Predsalen je typologicky podobnejsi Llorentemu, nez vsetko ostatne, co mate na lavici.

Reagovat
10

nebo Borriello

Reagovat
danko10

Ten uz je jednou nohou wo WHU.

Reagovat
Pettirosso

toho jsme prováhali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád lepší Gila, než aby dorazil zase Borriello A Gila umí. Pokud dá Lazio 8 milionů, obratem půjdou do Janova za Gilu. Pochybuju, že by chtěl Conte hrát jaro se 4 útočníky, byť už jen v lize a EL.

Reagovat
danko10

Vobec ale neverim tomu, ze by Lotito dal v januari 8 mega za kohokolvek, natoz za tridsatrocneho Quagliarellu.

Reagovat
Pipo123

Jedine na hosťovanie príde

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost možné. Pokud ale Marotta nebude mít patřičnou náhradu, kterou Conte bude chtít, tak neodejde ani na hostování, které zmiňuje Pipo.

Reagovat
Pipo123

On je skôr problém v tom že máte 5 útoníkov a hrajú len dvaja, takže jednoho sa zbabíť a náhrada nepríde.

Reagovat
Pinturicchio

To by pak musel jít Gio, protože máme 3 SS a 2 hroty.

Reagovat
Pipo123

Mňe by sa to hrozne páčilo, len neviem ako by to vyzeralo na ihrisku, pri 3-4-2-1 Cavanda, Onazi, Ledesma, Lulič - Candreva, Hernanes - Klose, kam sním ? Pritom Edy povedal že príchod Fabia by znamenal hru na dvoch útočníkov ale útok Fabio - Klose

Reagovat
Pinturicchio

Ve 3-4-3 by Fabio mohl hrát levé křídlo, nebo 3-4-1-2 a Hernanes - Fabio, Miro

Reagovat
Pipo123

A kam Candreva ? myslíš že by Candreva hral pravé krídlo ? to by bolo pre našu obranu docela na prd a odstelil by potom Cavandu a Konka. Ale Fabio by bol stávka na istotu, pre Mira by dosť šancí pripravil a bola by to nebezpečná dvojka.

Reagovat
Pinturicchio

Candreva je tam trošku navíc, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměníme za Fabia?

Reagovat
Pinturicchio

Chtěl bych tam někoho top, třeba Ángelka

Reagovat
smazaný uživatel

Toho fakt vůbec nemusím, takže radši Candrevu nebo Bonaventuru, v nejlepším případě Giaccheriniho

Reagovat
Pinturicchio

Giacc se Ángelkem nevylučuje , ... kdyby fakt odešel Paul, tak bych bral oba, Giacca i Bonyho (který už se zase dostává do formy)

Reagovat
smazaný uživatel

Yop, beru dost ohled na ty peníze, přece jen nám to vyřazení z LM zrovna dvakrát nepomohlo. Uvidíme, snad se něco zadaří

Reagovat
Pinturicchio

Snad to nějaký zásadní vliv, abychom museli prodávat, mít nebude, ... přece jen, loni jsme viděli nejvíc a ted už máme prakticky jistotu, že budeme LM hrát i příští rok.

Reagovat
Pettirosso

srát na Di Mariu, s Sassu nám roste PK jak víno. Žádný top křídlo bych nekupoval a dal bych šanci raději Domovi. Za ušetřený peníze přivedl 2 Giac/Bonaventura/Candreva

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

to je fakt jedinej hráč, kterýho bych chtěl srovnatelně s Giacem. Strašně sem si ho oblíbil u nás a sralo mě, když jsme ho pustili

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypada s Cianim?

Reagovat
Pipo123

Reja stopol prestup Senderosa, čaká sa či príde Cannavaro alebo nie, takže je to otázne, ak dotiahneme Cannavara tak pôjde ak nie tak zostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok no, tak dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Informuj mě, až bude něco novyho ohledně Cianiho, dik.

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole, ťažkí priemeráci, moc nechápem, čomu sa tešíš, ale OK :-) až na toho Kvaljáru teda, ale tiež je otázne, či už nie je náhodou aj on ten priemerák ....

Reagovat
Pipo123

Edym sa hodia obidvaja, Cannavaro by bol dobrá posila, do trojčlennej obrany potrebuješ hráčov čo to vedia zahrať a on by to dokázal, ak by obrana vyzerala Antonelli, Radu, Cannavaro, Biava, Konko tak by to bolo dosť dobré, prípadne potom Cana alebo ten Senderos namiesto Biavu. V rámci našich možnosti to je viac než dobré, nemáme možnosť angažovať top hráčov.

Reagovat
Pipo123

A vieš Dias po sezóne pôjde preč a Biava je náš najlepší stopér Cannavaro stále patrí medzi to lepšie a hodne by nám pomohol

Reagovat
The Krupy

Nie, nie je

Reagovat
smazaný uživatel

‪#‎Calciomercato‬ ‪#‎Bologna‬, Diamanti resta. I rossoblù annunciano con un comunicato che la trattativa con i cinesi si è interrotta. La squadra di Lippi pensa all'esterno del Parma.

Reagovat
danko10

Reagovat
CubONE

::thumbsup: : ANO

Reagovat
smazaný uživatel

Ziadna Cina.

Reagovat
Tomanatura

Valero a Ilicic out na Genou

Reagovat
Pinturicchio

To už si na ten hrot nejspíš stoupne fakt sám Montella, ne?

Reagovat
Tomanatura

Matri je k dispozici

Reagovat
Pinturicchio

Vidíš, na Mitru sem zapomněl.

Reagovat
mastakillah

I Joaq by to tam odehrál ne?

Reagovat
Pinturicchio

Tak teoreticky tam odehraje každý hráč. , ... ale jo, myslím, že Joaquín by tam zahrál slušně.

Reagovat
danko10

Vam sa to uz asi viac rozosrat nemoze, clovece. Ilicicovi je co? Ked ho vcera odnasali, nevyzeral moc ok.

Reagovat
Tomanatura

Nemelo by to byt nadlouho, ani u jednoho. Co presne jim je nevim.

Reagovat
Maritazzi

Fuck, Balza na operaci, dva měsíce out.

Reagovat
danko10

Ty vole. Stoj panboh pri Milosovi. Mam taky neblahy dojem, ze je len otazka casu, kedy sa tam pojde postavit Bastos.

Reagovat
Maritazzi

To je velká otázka no, Dodo dva roky nehrál fotbal a těžko říct, jestli zvládne celou sezonu bez zranění, vypadá to teď všelijak. Lille chce podepsat Corchiu, to je taky LB?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hrál vždycky pravého beka, celkem talent

Reagovat
danko10

Presne to som si hovoril. Opriet to o Milosove koleno... Ne, Corchia je pravy.

Reagovat
Maritazzi

Hm. Tak ono stejně bych už nákup na beka nečekal po Bastosovi, leda že by se zbláznil ten Číňan

Reagovat
danko10

Ten cinan ma zaujem iba o infrastrukturu na stadione, takze by som bol v klude.

Reagovat
Maritazzi

Vím, právě proto jsem v souvislosti s ním celkem v klidu, to nám může jenom prospět. Snad to Pallottu v případě LM začne bavit ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Milos?

Reagovat
danko10

Milos Dodo Dolezal.

Reagovat
Maritazzi

Dodo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jsem se pravě dival, jak se jmenuje Dodo a tam bylo jen Jose, Juan Daniel Perez nebo tak nejak

Reagovat
Alberto Aquilani

ja mám strach z Tora teda že tam pojde, on lavou vobec nevie, proti Juventusu to bolo OK, ale tam mal Islu

Reagovat
Pospovič

Má serie A nějaký pořad jako je Dohráno ?

Reagovat
danko10

Na Digi sa to vola tusim Total Italian Football.

Reagovat
10

on k vám jde rovnou? já myslel, že zůstane do konce sezony na Sicílii..?

Reagovat
olis

nie ale prisiel na zdravotnu a podpisat zmluvu, potom sa bude vrati do Catanie na pol roka alebo je moznost ze pojde do Betisu Sevilla, inak sa ot nakoniec zmenilo a je moznost ze kupime v lete aj Reinu a Rafael pojde hostovat, ale je aj moznost ze Reinu nekupime a ostane Rafael ako jednotka

inak cena 1,5 mega

Reagovat
10

to jsem zvědav, jak to v létě vyřešíte...Pepe asi myslí na Barcelonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele