Vargas se nebojí s Valencií myslet vysoko

12.02.2014, 18:53
Aktuality
Kádr Valencie prošel během zimy mnoha změnami, jednou z nových tváří je Eduardo Vargas. Chilský útočník věří, že se netopýrům během jarní části Primera División podaří vylepšit současné osmé místo. Vargas se nebojí pomýšlet až na umístění v první čtyřce.

"Máme dobrý tým, proto je podle mě možné, abychom vybojovali Ligu mistrů," přesvědčuje hráč, který ve Valencii hostuje z Neapole. "Musíme se soustředit na domácí ligu. Všichni toužíme po tom, abychom se umístili co nejvýš."

Vargas se ve Valencii uvedl jedním gólem ve dvou zápasech. Netopýři mají opci na trvalý přestup. "Pravda je taková, že tu jsem šťastný od dne mého příchodu. Budu se soustředit na to, abych hrál co nejlíp a pokud možno tu zůstal déle než čtyři měsíce," prohlásil.

V příštím kole čeká Valencii důležitý zápas se Sevillou, která má stejně bodů. "Víme, že je to náš přímý rival a také velmi dobrý tým. Chceme tři body, nic jiného nás nezajímá," dodal.

Autor: Radim Šantrůček / insidespanishfootball.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se to tam zvedne no. Rád bych je viděl zase v evropskejch pohárech

Reagovat
smazaný uživatel

Vargas je dobry, ja mu verim, mam par odsledovanych zapasov za Universidad , v ktorych na mna zaposobil, s Paredesom najvyraznejsi zakoncovatelia u Cilanov za poslednu dekadu, takze mu verim, ze svoj nesporny talent bude rozvijat aj v Europe.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

všichni jim věříme, jestli bude Paco i Eduardo

Reagovat
smazaný uživatel

budete radi za prvni sestku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele