Trenéři Slavie sledovali soupeře v Poháru UEFA

24.10.2008, 17:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Moc byc si přál aby se jim dařilo .Nefandím Slávce ,ale je to jediný klub u nás ,který na to opravdu má

Reagovat
smazaný uživatel

brabec do žiliiny a jarolím do villa parku.mno...taky bych raději jel do kolébky než na slováky

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že to neni žádný brabec, ale Petr Vrabec, vynikající fotbalista, který kopal neskutečné přímáky.

Reagovat
fantomas

Za Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Karle tady máš trošku něco na povzbuzeni kolem 1 minuty videa udělá blba ze založníka Chelsea http://cz.youtube.com/watch?v=v6tRtEuM_Ac

Reagovat
smazaný uživatel

Pro náš fotbal bude jen dobře když Slavie dostane aspoň 5 kousků. Být první v tom našem bordelu kterýmu se říká liga, to je teda kumšrt. Že se Slavia zrovna sešla tak aby z těch slepejch byla aspoň jednookým, to je hezký,ale na nic-tedy pro náš fotbal. Tady něco pěkně hnije v našem fotbale a je třeba s tím něco dělat. Kopanec Slávii tomu jen pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou mužstva která se můžou cpát na 1.příčku-Slavie,--Ml.Boleslav,Ostrava,....Spartě bude trvat než se mladí otrkají a sehrajou....a jinak co? Zbytek si chodí pro peníze a hlavně nespadnout. Reprezentace už taky není co byla a nejsou nástupci...už je to všude jen o penězích a podle toho to taky skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by pomohlo zkusit Česko-Slovenskou ligu. Větší konkurence a míň klubů v lize. Zůstal by stejný počet a podělit se nějakým poměrem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele