Trenér Aguirre po sezoně skončí v Espanyolu

16.05.2014, 16:51
Aktuality
Espanyol Barcelona opustí po sezoně trenér Javier Aguirre. Bývalý kouč mexické reprezentace se rozloučí v sobotním zápase posledního kola španělské ligy proti Realu Madrid.

"Děkuju všem lidem z klubu za podporu. Rozhodli jsme se, že spolupráci ukončíme. Speciálně děkuju fanouškům, kteří nám ohromně pomohli," řekl Aguirre na tiskové konferenci.

Klubové vedení se zkušeným trenérem poslední týdny jednalo o prodloužení smlouvy, čím dál více ale sílily spekulace o Aguirreho odchodu, údajně má v úmyslu vrátit se na lavičku některého z národních týmů. "Aguirremu patří velký dík. Přejeme mu mnoho štěstí v další práci," prohlásil prezident Espanyolu Jean Collet.

Do Espanyolu přišel Javier Aguirre v listopadu 2012, loni s ním obsadil třinácté místo a nyní je tým na dvanácté příčce. V úvodu této sezony byl dokonce pátý, ještě na konci března mu patřila devátá pozice, ale pak přišla série sedmi zápasů bez vítězství.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com, ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Elliasson

Zronva Espanyolu bych poháry přál. Snad Aguirreho nahradí někdo, kdo bude mít na výsledky týmu podobně dobrý vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol je pro mně jeden z mála sympatických klubů ve Španělsku, nejraději vzpomínám na ně, když hráli finále EL (tedy ještě pohár UEFA) v roce 2007, to bylo pěkné finále

Reagovat
bayern987

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele