Espanyol má nového trenéra, rozhodl se vsadit na Gonzáleze

27.05.2014, 15:29
Aktuality
Sergio González v minulosti hrával za barcelonský Espanyol a v posledních letech pro katalánský klub pracuje jako trenér. V uplynulých sezonách se staral o třetiligovou rezervu, dnes se stal koučem áčka, ve funkci střídá Javiera Aguirreho...

Aguirre tým vedl rok a půl a dlouho to vypadalo, že na konci června prodlouží smlouvu, i díky špatnému závěru sezony a jedné výhře z jedenácti zápasů se ale nakonec obě strany rozhodly ve spolupráci nepokračovat.

"Zamlouvá se nám jeho osobnost a způsob hry, jakým se chce prezentovat. Maximálně věříme v jeho schopnosti," okomentoval jmenování Gonzáleze sportovní ředitel Oscar Perarnau.

Sergio González ukončil svou aktivní kariéru před třemi lety a následně zamířil k rezervnímu týmu Espanyolu. Dlouhé roky hrával za Deportivo La Coruňa, tři sezony ovšem oblékal i dres Espanyolu a do klubové historie se nesmazatelně zapsal v roce 2000, když rozhodl finále Cop del Rey proti Atléticu Madrid (2:1).

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Neuro

nebylo by na místě místo fotky stadionu dát fotku trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba je ten stadion reprezentativnější

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Posili pro UNT

Nevím, kde berou tu jistotu, že do UNT půjde Cesc, Muller, Robben, Kroos a podobní hráči..podle mě by měli spadnout držkou na zem a měli by pořídit

1. Griezmann 2. Caulker 3. Hererra 4. Draxler 5. Davies

Reagovat
X-bano-X

Je zaujímavé ako v posledných rokoch ustupujú starší tréneri a do popredia sa derú mladí tréneri poväčšinou trénujúci B tím či juniorku, ktorí v minulosti hrávali za daný klub.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne - prachy plus kopirovani prikladu guardiola...

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je tadyten mi vubec nedoslo, ze to je ten typek z deportiva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele